Çok tatlısınız öncelikle :))
Canım arkadaşlarım evet erkeklerde de bir heyecan ve stres oluşturuyor bu durum. Biz bu yüzden ilk iki ilişkide ilaç kullanmıştık terapistimin tavsiyesiyle. Sonra gerek olmadi ama ilkinde onlarda uzun zamandır vaji olduğumuz için strese giriyorlar kendi sertlikleri gitmeden olsun istiyorlar da biz öyle hemen hazır olamıyoruz. Ilaç bizi bu konuda rahatlatmıştı hic strese girmeden ben istediğim kadar yarim kaldigi yerde bekleyerek hem diyafram nefesi aldim hem kegel yaptim hem de öyle beklediğimiz için kaslarım açılmaya alıştı. Ben tavsiye ediyorum birkaç sefer için sonra bırakılır.
Eğer böyle bir imkanınız olmazsa da eşinizle ilişki esnasında değil öncesinde konusun. Stres kaynaklı sertliğin gittiğini kendisini o ana sadece hislerine bırakmasını söyleyin. Yarım kalma durumu da inanın bir iki sefer oluyor en fazla. Kaslar alışınca devami daha rahat oluyor. Bir de o anda tartışmayın lütfen libido mu kalır
hatta eşinizin ereksiyon kaybı olamamasi için hoşlanacağı şekilde de davranabilirsiniz.
Diyaframla pelvik taban kaslarımız birbirine oldukça yakin ve bu nefes gerçekten kaslarınızı acıyor bu yüzden değerli.
Ben yarim kalmamı böyle çözdüğüm için yazdım arkadaşlarım. Erkeklerde biraz gurur yapmadan çabalamalı. Bir iki defa ilaç kullansalar bisey olmaz siz bu süreci atlatırsınız eskisi gibi yarıda takılmazsınız ve süreç normalleşir.
Bu arada hayır yarim kaldığı yerde yapmalısın canim yani geri çekilme yok. Ben soyle düşünmüştüm şimdi bırakırsam her şey başa sarar devam edebilirsem yenmiş olacağım.