- 8 Şubat 2013
- 687
- 687
- 303
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.541
Zihnimi temizlemeye başladım bu süreçte iyi olumlu şemalar yerleştiriyorum inşallahİşte olumsuz şeyleri düşündüğün için gene aynı şeyler başına gelecek endişesi var geçmişi unut şimdi adapte ol bu Videolar da organını da tanımış oluyorsun.
Eldiven mantıklı, aklıma gelmemişti. Streç pürüzlü oldu hiç yoktan iyiydi ama biraz acıttı. Eldiven deneyeceğimTşk ederimaparatı peçeteyle sardım 2 kat sonra streçledim en sonada pürüzsüz olsun diye eldiven taktım
Eşimin tutumu iyi nasılsa olur bir gün diyorAparat al istemiyorsanız devam edin eşinize izin verin 2 parmak da yapsın moralinizi hemen bozmayın olmuyor diye burda çoğu kişi deneye deneye yapıyor ve sonunda oluyor. Tabi eşin tutumu ve tavrı da çok önemli
Bncede öyle dene sen kaçtasın!?Eldiven mantıklı, aklıma gelmemişti. Streç pürüzlü oldu hiç yoktan iyiydi ama biraz acıttı. Eldiven deneyeceğim
Nasil gidiyorr kuzum çalısmaBncede öyle dene sen kaçtasın!?
Çok iyi canım şükür dün 3 ü kalınlaştırdım biraz sızlama ve agru oldu sonra daha denemedim bugün tekrar denşyecm inşNasil gidiyorr kuzum çalısma
Güzel hayirli haberlerini bekliyorum lokumcumÇok iyi canım şükür dün 3 ü kalınlaştırdım biraz sızlama ve agru oldu sonra daha denemedim bugün tekrar denşyecm inş
İnş umutlucım canım benim yeni gün yeni umut allah umutsuzluğu vermesin bizlere 7 sene oldu dile kolay adımı çıkarttılar kısıra şuna buna ama pes etmedim inş yeneceğim bu illet hastalıgıGüzel hayirli haberlerini bekliyorum lokumcum
Anlayışlı olması çok güzel ama yine de çok boşvermişliğe bırakmasın kendini burda çok fazla sayfalarca yazı okudum genelde kadınlar eşleri çok anlayışlı olduğu için sürekli erteliyor hastaliginiEşimin tutumu iyi nasılsa olur bir gün diyor
Yok ben ertelemek istemiyorum ama aparat istemiyorum parmak ile halletmek istiyorum onu nasıl yapabilirim bir parmak çok rahat iki parmak çok acıyarak giriyor sonra hafif içerde acabiliyorum bir süre sonraAnlayışlı olması çok güzel ama yine de çok boşvermişliğe bırakmasın kendini burda çok fazla sayfalarca yazı okudum genelde kadınlar eşleri çok anlayışlı olduğu için sürekli erteliyor hastaligini
Esimle denediğimde ise yine acı hissettiğim için yapamıyorumYok ben ertelemek istemiyorum ama aparat istemiyorum parmak ile halletmek istiyorum onu nasıl yapabilirim bir parmak çok rahat iki parmak çok acıyarak giriyor sonra hafif içerde acabiliyorum bir süre sonra
O acı inan geçici aciyan yere gelince biraz bekleyin acele etmeden ilerlemeye çalışınEsimle denediğimde ise yine acı hissettiğim için yapamıyorum
Güzel hayirli haberlerini bekliyorum lokumcum
İyiliğin için söylüyorum bnde parmakla denedim ol Mado eğer aparata geçmezsen olmaz kuzumEsimle denediğimde ise yine acı hissettiğim için yapamıyorum
Peki parmakla nasıl devam edebilirim orası esnemesi içinO acı inan geçici aciyan yere gelince biraz bekleyin acele etmeden ilerlemeye çalışın
Anladımİyiliğin için söylüyorum bnde parmakla denedim ol Mado eğer aparata geçmezsen olmaz kuzum
Ben daha 2 haftalık evliyim o yüzden iki parmak sokabiliyorken aparat denemek istemedim aslında itici geldiİnan ki bende yaşadım çok iyi bilirim 7 sene uçtu gitti bak düşün kendine zaman tanı al koy kenara sonra yavaş yavaş cesaret edip yaparsın ağladım o kadar ağladım ki sabırlı dediğimiz kocam kaldırdı kaç sene oldu yapamıyorsun dedi hırs ettim bak 3 ü alıyorum sen daha iyi yaparsın herseye hakimsin hem bak
Ben dördü yapabiliyorum da eşliye geçtim yapamadım. O yüzden dördüncü aparatı kalınlaştırma ihtiyacı hissettim ve bence işe yarayacak buBncede öyle dene sen kaçtasın!?
Olabilir hem ondan sonra çok daha rahat olur ben 4 e geçemedim 3 ü kalınlaştırdım aldım süper oldu sende öyle yap sonra eşli deneBen dördü yapabiliyorum da eşliye geçtim yapamadım. O yüzden dördüncü aparatı kalınlaştırma ihtiyacı hissettim ve bence işe yarayacak bu
Canım illa ki olmaz değil biliyorsun bende parmakla yendim. Ama sanırım aparat daha çok kası gevsetiyor.Ben daha 2 haftalık evliyim o yüzden iki parmak sokabiliyorken aparat denemek istemedim aslında itici geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?