- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.521
Gözünde hep böylee canlandırBu aksam eğim vererek deneyeceğim. Cok teşekkür ederim❤
Aparata şans verBugün iki parmağımı da sokabildim ama eşimle yinede yapamadim
Senin adina cok uzuldum. Kesinlikle katiliyorum. Hatta vajinusmusla ilgilenen bi kadin dogun doktoru bana cok kotu davranmisti. Doktoru kesinlikle cok iyi arastirip gitmek lazim.Arkadaşlar, benim bugün doktor randevum vardı devlette. Doktorun adını ve hastaneyi vermek doğru mu bilmiyorum o yüzden yazmadım. Zaten randevu bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Günlerdir bugünü bekliyorum. Gittim ve o kadar kötü geçti ki. Doktorun tavrından ve söylediklerinden dolayı vajinal muayene olmadım. O kadar üzüldüm ki, ağlayarak çıktım resmen odadan. Ancak kendime gelebiliyorum. Kesinlikle vajinismusla ilgili bilgisi olmayan hiçbir doktara gitmeyin. İyi araştırın. Şu an resmen vajinismusum nüksetmis gibi hissediyorum. Tekrar vajinismus olmuş gibiyim, öyle travmatikti. Vajinismus tedavimi yapan doktor dışındaki herkes şu an bugünkü doktor gibi olacakmış gibi geliyor. Bana bakırköy, bahçelievler veya Zeytinburnu taraflarında devlette doktor önerebilir misiniz, pes etmek istemiyorum.
Aparatsiz yenmek mümkün degilmiAparata şans ver
Bende hicbir boyda kanama olmadi. Belki orayi en kucuk aparattan baslayip buyuk aparata gecerrk calisirken yavas yavas esneterek actigimiz icindir.Cok teşekkür ederim aynı soruyu sormama rağmen beni telkin ettiğin için. Galiba beynim algılayan kadar da bunu soracağım. Sabahtan beri ara ara egzersiz yapiyorum. Okulumun 1 hafta arası var ve bu hafta da bunu çözüp Turkiye'ye öyle gelmek istiyorum. Aparatla çalıştığınızda kizlik zarına zarar vermeden geçebiliyor muydunuz? (Kandır zardir bunların bir önemi yok sadece olabilitesini anlamaya calisiyorum)
Aparatsiz yenmek mümkün degilmiAparata şans ver
Kuzum aparat en iyi çözümAparatsiz yenmek mümkün degilmi
Ben parmak egzersizi ile başlamıştım ama tek parmaktan ileri gidemedim ve ilerleyemedim. Burayı keşfedince dilatör aldım ve parmaktan daha hızlı ilerleme kaydettim. Hem zihnimize hem de bedenimize vajinanın esneyebilir bir organ olduğunu öğretebilmemiz ve kasmayı kontrol altına alıp gevşemeyi öğrenenilmemiz için bu ikisinden biriyle çalışmak gerekiyor. Keşke bir ilacı, hapı olsa içsek ve vajinismus geçse. Ama ne yazık ki böyle değil. Sabırla, cesaretle ve sürekli çalışarak yeniliyor. Sadece korkularımızın üzerine gidecek cesarete ihtiyacımız var. Harikasın ki en başta çözüm arıyorsun. Hiç korkma, burada yazılanları oku. Sindir. Çalışmaya başlayınca her şey yavaş yavaş yoluna girecek.Aparatsiz yenmek mümkün degilmi
Iki parmak yapabilmek çok güzel bence siz hastalığın yüzde 80 ini yendiniz şuan. Eşiniz yaptı mı size parmak egzersizi? Eşinize kendinizi tamamen teslim edebilmek için eşiniz de yapmalı bence ilişkiden önceBugün iki parmağımı da sokabildim ama eşimle yinede yapamadim
Yapanlar var illa ki ama bu şekilde bekleyenler hep sonradan aparat aldılar.Aparatsiz yenmek mümkün degilmi
Yok o tek parmak yapiyorIki parmak yapabilmek çok güzel bence siz hastalığın yüzde 80 ini yendiniz şuan. Eşiniz yaptı mı size parmak egzersizi? Eşinize kendinizi tamamen teslim edebilmek için eşiniz de yapmalı bence ilişkiden önce
Aparat al istemiyorsanız devam edin eşinize izin verin 2 parmak da yapsın moralinizi hemen bozmayın olmuyor diye burda çoğu kişi deneye deneye yapıyor ve sonunda oluyor. Tabi eşin tutumu ve tavrı da çok önemliYok o tek parmak yapiyor
CİSED isimli kanalın youtubede istersen bak canımHerkese merhabaaparat sipariş ettim ve bu süreçte merakımdan eşim yanımda olmadığı için parmakla denedim benim için rahat oluyor şükür ailemleyim çalışmam biraz zor olabilir ama kendime güvenim geldi buradaki yazıları okudukça 1 ay sonra galan eşimi göreceğim meraktayım . Nefes egzersizlerini falan tavsiye ettiğiniz bir kanal var mı acaba onlara da bakayım bi
Hatta bence doktor Müjdegül Karaca’nın vajinismus videolarını izle kafandaki o kötü şeyler gitsinHerkese merhabaaparat sipariş ettim ve bu süreçte merakımdan eşim yanımda olmadığı için parmakla denedim benim için rahat oluyor şükür ailemleyim çalışmam biraz zor olabilir ama kendime güvenim geldi buradaki yazıları okudukça 1 ay sonra galan eşimi göreceğim meraktayım . Nefes egzersizlerini falan tavsiye ettiğiniz bir kanal var mı acaba onlara da bakayım bi
Çok teşekkür ederim bakacağım mutlakaCİSED isimli kanalın youtubede istersen bak canım
Ya aslında kafamda belirli kötü bir düşünce yok gibi ama başarısız olma durumunu insan kabullenmekte zorlanıyor niye olmuyor gibi , evlendiğim ilk hafta enfeksiyon ve tahriş olmuştu onun acısını düşünüyor zihnim galibaHatta bence doktor Müjdegül Karaca’nın vajinismus videolarını izle kafandaki o kötü şeyler gitsin
İşte olumsuz şeyleri düşündüğün için gene aynı şeyler başına gelecek endişesi var geçmişi unut şimdi adapte ol bu Videolar da organını da tanımış oluyorsun.Ya aslında kafamda belirli kötü bir düşünce yok gibi ama başarısız olma durumunu insan kabullenmekte zorlanıyor niye olmuyor gibi , evlendiğim ilk hafta enfeksiyon ve tahriş olmuştu onun acısını düşünüyor zihnim galibayoksa eşli dene yaptık bu süreçte kanamam oldu ilk aşamayı da geçiyoruz hatta devamı gelmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?