- 17 Şubat 2017
- 100
- 215
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #254.561
Kızlar ben bu 4 te takılı kaldım yaa yarısı giriyor diğer yarısı yok naptıysam sokamıyrıum tam ne yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki eşimle denerken o çevreleyen kasa takılıyor gibi oluyor gevseyemiyor sanki çok dar gibi hissediyorumCanım illa ki olmaz değil biliyorsun bende parmakla yendim. Ama sanırım aparat daha çok kası gevsetiyor.
Sana anlattığım gibi nefes kegel egzersizlerini yaparsan parmakla da yenebilirsin.
Istersen aparatta deneyebilirsin.
Nefes ve kegelin mantığı da zaten kası gevşetmek. Diyafram nefesi aldığımızda otomatik olarak pelvik taban kaslarımız da gevşiyor arkadaşlar. O yuzden nefes deyince aklımıza diyafram nefesi gelsin☺ pelvik taban kaslarını tanımak iyice öğrenmek ve egzersizleri yapmak çok ise yarıyor.
P... girdiği zaman iceride takilacagi hicbir yer yok. Orasi bos arkadaslar sadece kastan olusuyor. Peki neden ilerlemiyor ,neden yarim kaliyor derseniz kendinizi sıktığınız için pelvik taban kaslari kapanıyor. Ağzımızı kapattigimizda yemek yiyebilir miyiz?
Bir yerde takılırsa devam etmiyorsa anlayın ki kendimi sıkıyorum biz de buna vajinusmus diyoruz zaten.
Çözümü egzersiz, kasları yönetmeyi öğrenmek.
Kuzum o an müzik romantik birşey aç akln orada olsun rahat ol ve nefes egzersizlerini yap derince nefes alınca innaki oluyorKızlar ben bu 4 te takılı kaldım yaa yarısı giriyor diğer yarısı yok naptıysam sokamıyrıum tam ne yapmam lazım
İnaşllah canım tamam hemen deneyeceğimK
Kuzum o an müzik romantik birşey aç akln orada olsun rahat ol ve nefes egzersizlerini yap derince nefes alınca innaki oluyor
Bende de oyle oluyordu sanki bir duvara gelip çarpıyor hissi. Ben orada bir süre oyalandim. Terapi aldigim icin danistim terapistm de bana bir animasyon izletmisti. Vajinanın nasil açıldığına dair. O takıldığı yerde bir daralma oluyor sonrası bos. Yapısal olarak öyle vajina. Dışarıdan göremediğimiz için korkuyoruz. Hatta yazmıştım buraya da " O daralma olmazsa zevk alamazsiniz" demisti. Bir yere gelince darlık hissetmen normal o yuzden canim iste orada cesaret lazim ileri devam etmek için. Ben edemiyordum o animasyonu izledikten sonra edebildim. Kendimi telkin ettim biraz dayanınca devami acıklık diye.Sanki eşimle denerken o çevreleyen kasa takılıyor gibi oluyor gevseyemiyor sanki çok dar gibi hissediyorum
İnanıyorum sen bitireceksin bu işiİnaşllah canım tamam hemen deneyeceğim
Hangi animasyon acabaBende de oyle oluyordu sanki bir duvara gelip çarpıyor hissi. Ben orada bir süre oyalandim. Terapi aldigim icin danistim terapistm de bana bir animasyon izletmisti. Vajinanın nasil açıldığına dair. O takıldığı yerde bir daralma oluyor sonrası bos. Yapısal olarak öyle vajina. Dışarıdan göremediğimiz için korkuyoruz. Hatta yazmıştım buraya da " O daralma olmazsa zevk alamazsiniz" demisti. Bir yere gelince darlık hissetmen normal o yuzden canim iste orada cesaret lazim ileri devam etmek için. Ben edemiyordum o animasyonu izledikten sonra edebildim. Kendimi telkin ettim biraz dayanınca devami acıklık diye.
Bir de eşli denemede ön sevismenin uzun olması onemli. Zaten kaygıyla olacak mi telaşıyla geçtiği için pek birşey hissedemiyoruz biz. Bir de kısa olursa vajina ilişkiye hazır olmaz.
Vajinanın p.. almaya hazır olması minumum 12 15 dk arası. Bundan kısa tutmayın ön sevişmeyi.
Boyle daha rahat açılır.
Snde önce 3 ü kalınlaştır canım 4 ü bende alamıyorum bi öyle deneİnaşllah canım tamam hemen deneyeceğim
Bende yok maalesef terapi aldığımda bana izlettirmisti canim.Hangi animasyon acaba
Ay KESK’e bulsan bnde merak ediyorum o animasyonuBende yok maalesef terapi aldığımda bana izlettirmisti canim.
Yada benzer bir video resim fln bulan gruba atabilir mi?Ay KESK’e bulsan bnde merak ediyorum o animasyonu
Bugün tekrar denedik ama o acıyı hissedince yapmasını istemiyorum bunu nasıl asicam ben yaBende yok maalesef terapi aldığımda bana izlettirmisti canim.
Bu şekilde oluyor ilk zamanlar hemşiremm pelvik taban egzersizlerine daha çok çalışmalısın.Bugün tekrar denedik ama o acıyı hissedince yapmasını istemiyorum bunu nasıl asicam ben ya
Bugün tekrar denedik ama o acıyı hissedince yapmasını istemiyorum bunu nasıl asicam ben ya
Neden böyle dusunuyon kuzum lütfen kötü düşünmeNeolcak benim sonum bilmiyorum simdi git gel yapmayi becerebiliyorum cok az kasilsamda. Baya git gel yapiyoruz ama esim bosalamiyor neden öyle oluyor acaba beni begenmiyormu artik
Kuzum 4de aynı zaten hiç kalınlaştırma kendine güven yapabilirsinKıZlar Günay’dan bugün 3 ü tekrar kalınlaştırdım ve alabildim biraz acıdı ama geçiyor sonra alışıyor aparat almak isteyenlere umut olsun lütfen alın ertelemeyin