- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.361
Tamam bu söylediğinizi mutlaka deniyecm çok saolunEvett olur canım aslında büyük değil biz gözümüzde büyütüyoruzdiğer aparatları nasıl yaptıysan buda aynı sadece bir tık daha güçlü ittirmen lazım nefes aldın verdin ıkınıp hoop ittir
Bence eşine söyle evet canım hatta gerekirse beraber çalışırsınız. Birde aparattan tam anlamıyla başarılı olanada kadar deneme yapma çünkü motive düşüyorÇok tşk ederim benim başka sorunum da var eşime henüz aparat kullandığımı söylemedim yani çekiniyorum ters tepki verir diye önce anlatayım sonra aparattan sonra denemeye geçeyim dün denedik olmadı aparat hiç çalışmadan
Takıldığın yerde yaz burdan arkadaşlar hep yardımcı olur canımTamam bu söylediğinizi mutlaka deniyecm çok saolun
Çok tşkler denemelerden sonra yazacagım çok saolunTakıldığın yerde yaz burdan arkadaşlar hep yardımcı olur canım
Tamamdır anlaştıkÇok tşkler denemelerden sonra yazacagım çok saolun
Eşim çok sinirli bi insan bide değişik düşünüyor şimdi bna farklı bsey demez inş deneyecm söylemeyi inş ters tepki vermezBence eşine söyle evet canım hatta gerekirse beraber çalışırsınız. Birde aparattan tam anlamıyla başarılı olanada kadar deneme yapma çünkü motive düşüyor
Eşli deneme notunu bnada yollarmısın rica etsemZaten illa hepsi olacak diye bir şey yok yarıya kadar olsa bile yeter bir üst mesajlarda eşli deneme notum var istersen onu oku ve birebir uygula bence yaparsın
Bmada yardımcı olurmusunuzCanım hangi aşamadasın şuan. Hiç parmak egzersizi vs yaptınmı? Birde hiç ilşkiye girebildiniz mi? Şuan hangi aşamada olduğunu anlat. Bnde sana yardımcı olmaya çalışayım.
banada iletir misiniZ- gördüm tşk ederimEşli deneme notunu bnada yollarmısın rica etsem
Hangi mesaja
Ok var orda benim ismimin yanında oraya tıklar mısın o ok seni yönlendirdiğim mesaja giderHangi mesajasizi de meşgul ediyorum ama kusura bakmayın
Çok tşk ederim allah razı olsunOk var orda benim ismimin yanında oraya tıklar mısın o ok seni yönlendirdiğim mesaja gider
Teşekkür ederim, adı misyoner sanırım. Yatakta uzandım ama kalçamın altına da bir yastık koydum. İlk denemede bu şekilde daha rahat olacağımı düşündüğüm için böyle denedik.Masallah. Tebrik ederim hayirli olsun. Bir sey danisabilir miyim size? Hangi pozisyonda basardiniz? Ben de 3 gundur esli denemelerdeyim ama hicbirinde olmadi bizdemarmeladova
Tebrik ederim. Çok sevindim senin adına, eminim ki mükemmel bir histir :) Darısı benim ve diğer bu dertle uğraşanların başına.Kızlar, ben ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum şu an. Biz denedik ve oldu. İnanıyorum hâlâ, oldu. Oldu. "Ben de yendim." Eşim beni yormamak adına zorlamadı, girdik ve sadece bir iki git geldi yaptı ve oldu. Size bir şey sormak istiyorum, doktorun önerisiyle ben anestol ve fito krem kullanıp 4. dilatörle çalışıp öyle denedim. İlk girerken belki heyecandan bilmiyorum ama biraz yanma hissettim. Bir de söylemesi ayıp çiş yapma hissim oldu. Bunlar normal mi? Zamanla geçer mi? Şu an o kadar yoğun şeyler yaşıyorum ki inşallah kendimi doğru ifade edebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?