• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok tşk ederim benim başka sorunum da var eşime henüz aparat kullandığımı söylemedim yani çekiniyorum ters tepki verir diye önce anlatayım sonra aparattan sonra denemeye geçeyim dün denedik olmadı aparat hiç çalışmadan
Bence eşine söyle evet canım hatta gerekirse beraber çalışırsınız. Birde aparattan tam anlamıyla başarılı olanada kadar deneme yapma çünkü motive düşüyor

Kizlar cok cok cok afedersiniz diyerek bir sey sormak istiyorum. Benim esimin organi yatarken yatarken dik durmuyor. Yani yatiyor ya mesela penis vucuduna yapisik duruyor yukari dogru sekilde anlatabildim mi bilmiyorum. Ustte pozisyonu deneyecegim zaman yani bana dogru yukariya dik durmuyor. Normal mi bu? Esim ayaktayken de yine dimdik karsiya bakmiyor.

Yani A seklindeki gibi duruyor. B seklindeki gibi degil

Eklentiler

• Screenshot_20220502-000808_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20220502-000808_Samsung Notes.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar, ben ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum şu an. Biz denedik ve oldu. İnanıyorum hâlâ, oldu. Oldu. "Ben de yendim." Eşim beni yormamak adına zorlamadı, girdik ve sadece bir iki git geldi yaptı ve oldu. Size bir şey sormak istiyorum, doktorun önerisiyle ben anestol ve fito krem kullanıp 4. dilatörle çalışıp öyle denedim. İlk girerken belki heyecandan bilmiyorum ama biraz yanma hissettim. Bir de söylemesi ayıp çiş yapma hissim oldu. Bunlar normal mi? Zamanla geçer mi? Şu an o kadar yoğun şeyler yaşıyorum ki inşallah kendimi doğru ifade edebildim.

Masallah. Tebrik ederim hayirli olsun. Bir sey danisabilir miyim size? Hangi pozisyonda basardiniz? Ben de 3 gundur esli denemelerdeyim ama hicbirinde olmadi bizde marmeladova marmeladova

Masallah. Tebrik ederim hayirli olsun. Bir sey danisabilir miyim size? Hangi pozisyonda basardiniz? Ben de 3 gundur esli denemelerdeyim ama hicbirinde olmadi bizde marmeladova marmeladova
Teşekkür ederim, adı misyoner sanırım. Yatakta uzandım ama kalçamın altına da bir yastık koydum. İlk denemede bu şekilde daha rahat olacağımı düşündüğüm için böyle denedik.

Kızlar, ben ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum şu an. Biz denedik ve oldu. İnanıyorum hâlâ, oldu. Oldu. "Ben de yendim." Eşim beni yormamak adına zorlamadı, girdik ve sadece bir iki git geldi yaptı ve oldu. Size bir şey sormak istiyorum, doktorun önerisiyle ben anestol ve fito krem kullanıp 4. dilatörle çalışıp öyle denedim. İlk girerken belki heyecandan bilmiyorum ama biraz yanma hissettim. Bir de söylemesi ayıp çiş yapma hissim oldu. Bunlar normal mi? Zamanla geçer mi? Şu an o kadar yoğun şeyler yaşıyorum ki inşallah kendimi doğru ifade edebildim.
Tebrik ederim. Çok sevindim senin adına, eminim ki mükemmel bir histir :) Darısı benim ve diğer bu dertle uğraşanların başına. 😊🌺

Back