Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biz kadınların üstesinden gelemeyecegimiz sorunu yok yeterki kafamıza koyalim mesajınızı duygulanarak okudum bende çok değil henüz 2.5 ay önce böyleydim.
Sizde penetrasyon gerçekleşince aa bu muymuş diyeceksiniz inanıyorum ki☺

Amin. İnşallah. Gerçekten çeken bilir, Allah kimseyi bu yükün altında bırakmasın. Hepimiz ne yollardan geldik, geçtik. Şu bahar mevsiminde ben de çiçek açmak istiyorum artık. Psikolojik olarak bittiğim zamanlarda, aparatları yapamadığım zamanlarda o kadar çok ağladım, o kadar çok üzüldüm ki doktora odalasından çıkarken şimdi gidip mutluluktan ağlamak istiyorum dedim. Hâlâ aşırı heyecanlıyım tabi.

Sen artık vajınusmus bile değilsin çünkü büyük bir kısmını hallettmişin.Eşli denemeden sonra yaptım bende yendim mesajını bekliyoruz senden

Sen artık vajınusmus bile değilsin çünkü büyük bir kısmını hallettmişin.Eşli denemeden sonra yaptım bende yendim mesajını bekliyoruz senden
İnşallah en kısa zamanda tamamen kurtulmuş olacağım. O mesajı atmayı aylardır bekliyorum. Eşli deneme için çok ama çok heyecanlıyım, bir cesaret o eşiği de geçip tamamen rahatlamak istiyorum.

İnşallah en kısa zamanda tamamen kurtulmuş olacağım. O mesajı atmayı aylardır bekliyorum. Eşli deneme için çok ama çok heyecanlıyım, bir cesaret o eşiği de geçip tamamen rahatlamak istiyorum.
Ne kadar sakin ve rahat kalırsan o kadar kolay olacak canım eşine güven ve kendini ona bırak müdahele ettikçe mesela hep başa sarılıyor

Bugün üçüncü aparatı aldım ben ama bir şey sormak istiyorum. Aparatları denerken içinde hareket ettirmek gerekiyor mu? Ben açıkçası özellikle iki ve üçü hareket ettiremiyorum öyle ki geri çıkarırken bile kasıyorum. Bu şekilde eşli denemede başarılı olamam diye düşünüyorum. Bu konuyu aşmak için ne yapmam gerekiyor tam olarak?

Canım rahatlıkla ileri geri tak çıkart etrafında daire çizmek bu egzersizleri yapmak işlerini daha çok kolaylaştırır

Simdilik sadece içine alıp bekleyebiliyorum. İleri geri vs yapamıyorum çok kasıyorum. O şekilde de denemeye çalışayım madem.
Kesinlikle acı ağrı yok minik minik yaparak başlayabilirsin emin ol faydasını çok göreceksin canım

Kesinlikle acı ağrı yok minik minik yaparak başlayabilirsin emin ol faydasını çok göreceksin canım
Üçüncüyü alırken çok acıdı ama içinde hareket ettirme kısmı acıdan çok irite edici geliyor. Çok sıktığım için aparatı çok hissediyorum dolayısıyla hareket ettirmek zor oluyor.

Üçüncüyü alırken çok acıdı ama içinde hareket ettirme kısmı acıdan çok irite edici geliyor. Çok sıktığım için aparatı çok hissediyorum dolayısıyla hareket ettirmek zor oluyor.
O işte çok sıkmaya gerek yok sıradan bir egzersiz yapıyormuş gibi düşün rahatsızlık hissi olması normal

Simdilik sadece içine alıp bekleyebiliyorum. İleri geri vs yapamıyorum çok kasıyorum. O şekilde de denemeye çalışayım madem.
Bi süre olacak canm öle ama o da geçecek alıştıkça egzersizi yap sen yavaş yavaş yapabildiğin kadar yaptıkça artırırsn. Çoğumuz ileri geride sıkıntı yaşıyor bnde de hala var o hisse alışık olmadığmızdan galiba kasıyoruz zamanla alışıp rahat bırakınca geçecek. Bn başta şey yapmıştım nefesi verirken itip alırken çektim daha rahat olmştu alışma aşamam

Yendim. Ama o girişteki ağrı beni öldürecek gibi acılı bir ağrı yendikten 3ay sonra hamile kaldım ben 3senin sonunda ilişki oldu. Bebeğimi de kaybettim kurtajdan sonra ilişki oolmadi korkuyorum. İlişkiye girmeye yine acı olurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…