Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu arada ben 4. Aparatı yarısına kadar alabildim. 4. Aparatta zorlanınca eşli parmak egzersine geçtik. Eşim anestol kremi içine kendisi sürdü. Ve önce tek parmak ile denedi rahat girince 2 parmak ile denedi. Ama rahat girip çıkana kadar bunu denedik. Daha sonra parmakları çıkarıp penisi denedik ve penis rahatlıkla kaydı gitti. Aslında bu kadar basitti işte

Arkadaşlar mrb.bacak titremesini nasil engelliyosunuz.aparat alabiliyorm.peniste titreme ve tansiyon dusmesi yasaniyo.
Ben gün içimde bacak açıp kapama hareketleri yapardım birde sen diyeceksin eşime güveniyorum bana zarar vermez hepsi bilinç altımızdaki bilgiler yüzünden böylee

4. Aparatın anca yarısını alabiliyorum kuvvetli de itiyorum ama gitmiyor sanki yırtılacak bişeyler 3 ü rahat alıyorum aslında var mı bir tavsiyeniz

4. Aparatın anca yarısını alabiliyorum kuvvetli de itiyorum ama gitmiyor sanki yırtılacak bişeyler 3 ü rahat alıyorum aslında var mı bir tavsiyeniz
Zaten yarısına kadar yapıyorsan sıkıntı etme canım biraz biraz alıştıkça o diğer kısmıda girer saba eşli deneme notunu tekrar paylaşıyorum hadi bitir bu işi

T teacher__ bak canım bunları uygula.

Merhaba arakadaslar , ben 8 aylik evliyim vajinismustum parmak egzersizleriyle belli bi aşama kaydettttikten sonra gecen ay eşli denemede biraz ileri gidip kanamam oldu. Gecen aydan bu yana ara ara denemelerde tam bi birlesme olmadan belli bi yere kadar birlesme oluyordu. Bu ay yumurtlama dönemindeyim son iki iliski gün asırı olup biraz daha ilerleyerek oldu ve kanamam oldu. Bu normal mi. Baya kanama oluyor iliski esnasinda . Cok kastığımdan mı ? Vajinismustan kaynakli bunu yaşayanlar oldu mu ?

Merhaba kanama bünyeye göre değişiyor bende olmadi.
Tebrik ederim sizde yenmişsiniz ☺

Ama normal midir bu kanama baya oluyor ya korkmadim degil. Simdi o korku saldı hep mi olacak diye ya da yanlis bisey mi var diye
çok kasıldığınız için olabilir kendinizi sıkmayın. yine de bir doktora gidip muayene olmalısınız en azından aklınızda soru işareti kalmamış olur zaten bir sorun varsa ki inşallah yoktur doktor hemen görür muayene ile

Y Yakel canımm bak burda adım adın yazdım mutlaka dene olacakk takıldığında burdann yaz

Ben bugün son seansıma gittim. Önce vajinal ultrasonla, sonra spekulumla ve parmakla muayene etti doktorum, inanılmaz heyecanlıyım ve çok mutluyum. Doktorum ilişki onayı verdi artık. İnşallah onu da başaracağım. Nerelerden buraya kadar geldim rüya gibi, Allah sonunu da kolayca getirmeyi nasip etsin inşallah. Çok yoruldum, çok ağladım, başaramayacağımı düşündüğüm o kadar çok zaman oldu ki, kendimden vazgeçtim, herkes yapıyor bir ben yapamayacağım dedim, daha neler neler. Ama doğru şekilde, azimle, sabırla ve cesaretle çalışmak beni de yolun sonuna getirdi. İnşallah bunu da atlatıp "ben de yendim" diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…