Selam kızlar, ben aylar önce aparatların 3ünü rahat yapıp 4ü sprey ile yaptım ve hemen eşli denemiştim sprey ile. Çok kolay olmuştu pozisyon değiştirerek de yapmıştık hatta. Ama sonra tekrar denemedik araya başka şeyler girdi. Aparatları arada yaptım şuan 4ü spreysiz alabiliyorum baskı oluyor ama zor da olsa alıyorum. Ama eşli deneyemiyoruz sanırıö bu durumdan dolayı eşimde ereksiyon problemi oluştu. Hemen iniyor p...si ve deneme yapamadık. Bu durumu direk söyleyemiyorum da, ön sevişmede ereksiyon oluyor ve geçiyor. Bende de bir isteksizlik var. Özelde öğretmenim iş yüküm de çok çok ağır yorgunluk cabası oluyo. Evleneli 2 yıl olacak kendim vajinusmus için doktora gitmemişken eşime bu peoblem için doktora gitmesini de teklif
Çok teşekkür ederim inşallah bende burdan başardığımı yazarım
Mrh bende bir başarı hikayesiyle inşallah bu dertle uğraşanlara bi faydam olur diye yazıyorum 10 senedir bu dertle uğraştım psikolojik bunalımlar ağlama krizleri eksiklik hisleri hepsini sonuna kadar yaşadım uzun süre kendimiz halletmekle uğraştık ama her defasında kapı duvar hicbir ilerleme olmadı tamamen zaman kaybı sonra bunun bir hastalık olduğunu öğrendim okadar utanıyordum ki araştırmak doktora gitmek bile istemiyordum eşim çok anlayişliydi ama bu çare değildi sonra karar verip vajinismus doktoruna gittik icime hiçbirşey sokamazken ilk ufak aparatı doktor sayesinde soktum bana dediği işe ossur tabi bir nevi ikın ve ileri it dedi her defasinda 3 buyuk aletide zamanla aldim daha sonra tmm dedi evde eşli deneyebilirsiniz denedik ve olmadi kac kere denediysek olmadi tabi gene moral bozukluklari umutlar cöp o sert kazık gibi şeyleri içime alipda esiminkini alamamak çok saçma geliyordu daha sonra bu virüs çıktı doktorun muayehanede kapandı bir süre bende bıraktım doktoru allah razı olsun doktor bir kaç defa aradı bırakma devam et vs sonra merkez açıldı ama ben gitmedim derken zaman su gibi aktı ve artık tak etmişti dedim ki eşime bu böyle olmuycak daha fazla uğraşmalıyız aletlerle artık calismiyodum bile eşimin tek parmak daha sonra çift parmak la bir kac gün çalıştık parmakla baya git-gel alıştırdı vs ve bir akşam denerken biz hep ben altta eşim üstte deniyorduk ve asla girmiyordu ben ittiriyodum bacak karmaları felan dedim ben üste geceyim parmakla çalıştıktan sonra eşim altta ben üstte ilk defa içeri almayı başardım evet gerçekten başardım ve yari doktor yari kendim bu belayi defettim başimdan ve basaran herkezin ya bumuymus dedigi seyi bende dedim bumuymus bukadar zaman mutsuz bir hayat omrümun 10 yilimi bosuna zaman kaybiyla gecirmisim insallah birilerine faydam dokunur ben başardım inşallah sizde başarırsınız..