- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.201
Comelerek deneyin birdeyatakta sırt üstü uzanarak. sanki kalçamı delip geçecek birşey batıyor gibi oluyor.
e tabi ki ne kadar sıkmıyorum desem de sıkıyorumdur herhalde kendimi, hemen rahat bırakılmıyor maalesefÖncesinde sıcak duş al ve masaj yap önce gevşet rahatla kasılıyor olablir misin acaba canım
öyle denedim ama o hiç olmadı başı bile girmedi. En rahat yatakta yatarak oluyor benim şuanComelerek deneyin birde
Kasarsan normal canım ama inan bak kasılcak korkacak hiç birşey yok sanki sıradan bir egzersiz yapıyor gibi düşüne tabi ki ne kadar sıkmıyorum desem de sıkıyorumdur herhalde kendimi, hemen rahat bırakılmıyor maalesefYani normal mi sizce?
tamam denemeye devamKasarsan normal canım ama inan bak kasılcak korkacak hiç birşey yok sanki sıradan bir egzersiz yapıyor gibi düşün
Aparat içinde iken az sag tarafa yonlendir..öyle denedim ama o hiç olmadı başı bile girmedi. En rahat yatakta yatarak oluyor benim şuan
Devam et asla olmuyor deme herkesin yapısı bir değil sen yavaş yavaş ilerlersin başkası bir günde yapar sen kendine bak hatta arada kendini tebrik ettamam denemeye devam
Devam et asla olmuyor deme herkesin yapısı bir değil sen yavaş yavaş ilerlersin başkası bir günde yapar sen kendine bak hatta arada kendini tebrik et
Umarımm. Haftaya başlıyorum o zaman :)Başarı öykülerini oku kendini psikolojik olarak hazırla olacak
Evet burdan yazmayada başla takıldığın yerlerde beraber aşalım canımUmarımm. Haftaya başlıyorum o zaman :)
Harika❣❣ tebrik ederim büyük bir adım. Bir kere olunca devamı da geliyor onemli olan baslayabilmendi☺ bence en az 5 kez bastan tak çıkar yapmalısın birinci boyla.Kızlar merhaba çok şükür 1.aparatı tamamen sokabildimçok mutlu oldum en azından biraz ilerleyebildim hemen buraya yazmak istedim . Üstelik hiç bi ağrı sızı olmadan bi baktım girmiş. Bi süre daha 1.yle çalışıp iyice alışıyım diyorum sizce napayım
1. Ve 2. Arasında pek fark yok bence denemelisinKızlar merhaba çok şükür 1.aparatı tamamen sokabildimçok mutlu oldum en azından biraz ilerleyebildim hemen buraya yazmak istedim . Üstelik hiç bi ağrı sızı olmadan bi baktım girmiş. Bi süre daha 1.yle çalışıp iyice alışıyım diyorum sizce napayım
Bence de ara vermeden diğer aparatlarıda yapabilirsin canım süpersinKızlar merhaba çok şükür 1.aparatı tamamen sokabildimçok mutlu oldum en azından biraz ilerleyebildim hemen buraya yazmak istedim . Üstelik hiç bi ağrı sızı olmadan bi baktım girmiş. Bi süre daha 1.yle çalışıp iyice alışıyım diyorum sizce napayım
Süpersin çok az kaldı canımmÇok teşekkürler herkese tam dediğiniz şekilde yaptım hafif kalçaya eğim verince çok rahat girdi.bir de nefes tabi kiİnşallah denemeye devam
Ay evet bende senin bu emojin sayesinde aydinlanmistim ilk senden ogrenmistim doktorlar bile anlatmıyor. Bende soramıyordum utanıyordum bu kadar mı cahilim gibi bakarlar diyeSüpersin çok az kaldı canımmben hep bu emojiye benzetirdim girişi yaparken
Oyy çiçeğim neler öğrenmedik ki zaten dahada öğreniyoruzz ben bunlarla ilgili o kadar çok yazı okumuştum ki mesela vajen yapısındaki dokunun aynı damağımızdaki yapıyla benzediği pütürlü ve katmanlı dokuu oldugu gibiAy evet bende senin bu emojin sayesinde aydinlanmistim ilk senden ogrenmistim doktorlar bile anlatmıyor. Bende soramıyordum utanıyordum bu kadar mı cahilim gibi bakarlar diyeoysa ayıp değil ama o psikoloji zaten bambaşka oluyor.
Burada çoğu bilgiyi doktorlar bile böyle açıkça anlatıp uğraşmıyorlar. Ben vajinusmus tedavisi uygulayan doktora gitmiştim ondan bile öğrenmedim.
Buraya her aşamanızı yazın ki bizde geçirmiş insanlar olarak tüm tecrübelerimizle size yardim edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?