- 22 Aralık 2021
- 55
- 63
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.341
Aslında en zor kısmı oraya bir şeyin girebilmesi bunun için çabalamak gerçekten ben de sizin gibiydim arada olmayacak galiba dediğim oluyordu ama o işleri daha da zorlaştırır. Sakın aklınıza olmayacak diye düşünceleri getirmeyin olumlu düşünmeye çalışın. Ve dördüncü dilatörde takıldığınız yerde bekleyim kegel yapın nefes alınca sıkın verirken bırakın ve bir taraftan aparatı itin. Ben de yok yarıda kalıyor yok canım acıdı derken deneye yanıla yapıyordumGerçekten delirmek üzereyim artık beni en iyi siz anlarsınız zannediyorum ben 5 gündür çalışıyorum 4. Dialtörden önce 1 2 3 sırasıyla yapıyorum ( doktorum öyle demişti ) yani 5 günden 15 kere denememe rağmen yarıda kalıyorum umudumu kaybetmek üzereyim hiç yapamıcakmışım gibi geliyor
Evet yapamadıkça daha çok kasıyorum ben bişeyler izlerken yapıyorum egzersizleri zaten özellikle komedi izliyorum ki moralimi düzeltsin diye siz kayganlaşması için ne kullanıyorsunuzHayır öyler düşünme el bir eline kağıt kalem eksiklerini yaz şurda takılıyorum şunu yapamıyorum diye sonra onlara yoğunlaş ben mesela 4.aparatı defalarca denedim takıldım sonra kendimi telkin ettim rahatlatıcı müzikler açtım kilit nokta şu
Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken ıkınıp içeri ittrmek yarıya kadar yapsan bile acele etmeden o şekilde kalmak ve sık bırak yapıp tekrar ittirmek emin ol gidecek yeterince kendini gevşetmediğinden yapamadın bence kasılıyorsun
Aslında en zor kısmı oraya bir şeyin girebilmesi bunun için çabalamak gerçekten ben de sizin gibiydim arada olmayacak galiba dediğim oluyordu ama o işleri daha da zorlaştırır. Sakın aklınıza olmayacak diye düşünceleri getirmeyin olumlu düşünmeye çalışın. Ve dördüncü dilatörde takıldığınız yerde bekleyim kegel yapın nefes alınca sıkın verirken bırakın ve bir taraftan aparatı itin. Ben de yok yarıda kalıyor yok canım acıdı derken deneye yanıla yapıyordımGerçekten delirmek üzereyim artık beni en iyi siz anlarsınız zannediyorum ben 5 gündür çalışıyorum 4. Dialtörden önce 1 2 3 sırasıyla yapıyorum ( doktorum öyle demişti ) yani 5 günden 15 kere denememe rağmen yarıda kalıyorum umudumu kaybetmek üzereyim hiç yapamıcakmışım gibi geliyor
Ben kayganlaştırıcı kullandım durex su bazlı daha iyi olur dediler o kadar çok denedim ki bitirdim neredeyse bol bol sürdüm hepEvet yapamadıkça daha çok kasıyorum ben bişeyler izlerken yapıyorum egzersizleri zaten özellikle komedi izliyorum ki moralimi düzeltsin diye siz kayganlaşması için ne kullanıyorsunuz
Aynen o şekılde devam et bende film açardım diziEvet yapamadıkça daha çok kasıyorum ben bişeyler izlerken yapıyorum egzersizleri zaten özellikle komedi izliyorum ki moralimi düzeltsin diye siz kayganlaşması için ne kullanıyorsunuz
Ben kayganlaştırıcı kullandım durex su bazlı daha iyi olur dediler o kadar çok denedim ki bitirdim neredeyse bol
Teşekkür ederim bende su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorumBen kayganlaştırıcı kullandım durex su bazlı daha iyi olur dediler o kadar çok denedim ki bitirdim neredeyse bol bol sürdüm hep
Aynen o şekılde devam et bende film açardım diziben ultrason jeli ve bebek yağı kullandım sen kendine şunu söyle ben kendimi rahat bırakmadığım için zorlanıyorum bedenimle kalbimle gevşemeye hazırım yapıyorum olacak böyle böyle telkin et ben eşli denemyide hep böyle yaptım
Hayır canım hiç kullanmadım almıştım ama ben bu şekılde de yaparım dedim kararlı ve cesaretli ol korkmak yokTeşekkür ederim denemeye devam edicem desteğiniz için sağolun uyuşturucu krem sprey kullandınız mı merak ediyorum
Ben aldım ama kullanmadım ona alışmak istemedimTeşekkür ederim denemeye devam edicem desteğiniz için sağolun uyuşturucu krem sprey kullandınız mı merak ediyorum
Tamam teşekkür ederim cesaret verdiğiniz için inşallah en kısa zamanda yendim diye buraya yazıcamHayır canım hiç kullanmadım almıştım ama ben bu şekılde de yaparım dedim kararlı ve cesaretli ol korkmak yok
Evet bende ondan korkuyorum alışırım diye yapmak istemiyorumBen aldım ama kullanmadım ona alışmak istemedim
Teşekkür ederim devam edicem çalışmaya desteğiniz için sağolunAslında en zor kısmı oraya bir şeyin girebilmesi bunun için çabalamak gerçekten ben de sizin gibiydim arada olmayacak galiba dediğim oluyordu ama o işleri daha da zorlaştırır. Sakın aklınıza olmayacak diye düşünceleri getirmeyin olumlu düşünmeye çalışın. Ve dördüncü dilatörde takıldığınız yerde bekleyim kegel yapın nefes alınca sıkın verirken bırakın ve bir taraftan aparatı itin. Ben de yok yarıda kalıyor yok canım acıdı derken deneye yanıla yapıyordım
Merhaba perine yırtığınız kaç günde geçiyor krem kullandınız mı acabaYenen arkadaslar bana da yardim eder misiniz? Ben esimle 2 3 kez uyusturucu emla krem ile yapabilmistim fakat perine yirtigi olustugu icin uzun bir ara vermem gerekti. Aparatlara yeniden basladim. Benim sorunum 3. Aparati rahat yapabiliyorken 4u yapamiyorum. Apart yaparken uyusturucu kullanmiyorum dogal hisse alisabilmek adina. AMA Esli denemeyi ve 4. Aparati uyusturucusuz yapamiyorum cok agriyor. Uyusturucu kullandigimda da acisini farketmiyor yapabiliyorum bu defa perinem yirtiliyor.Vajina girisinde bir kisim var yirtik iyilestikten sonra dahi hep orasi aciyor ,denerken de. Derdimi anlatamiyorum kimseye. Doktorlar da vajinismusu duyunca direkt kasiyorsun ondan aciyor diyorlar. Ama degil bende ekstradan bir problem var ne oldugunu cozemiyorum. Aylardir aglamaktan gozumde yaş kalmadi iskelete döndüm. Allah hepimize sabir versin, yeni basaran arkadaslarimin da mutlulugunu daim etsin insallah, darisi umutsuzlara
Ben 3 tanesini 1 gunde yaptım. Ertesi gün 4.denedim oldu. Eşim yerlestirdi sohbet ederken itti cooook hafif hani "ay dur yapma ay itemicem"dedigimiz kısımda hafif itekledi bekledi. Zaten tamami icimizde oluyor. Sonra yavasca hareket ettirdi. Dondurdu vs.. 2 gun sonra yine 4. Denedik sorunsuz girmisti. Yarim saat sonra eşli denedik baya zorlandim biraz basini aldim. Suan oldu mu olmadi mi bilmiyorum bile ama yani sen yerlestir eşin ittirsin müzik aç sohbet edin bol jelle elinlede vajinanin disini ovala agrisi hafifliyor. Birde icine iterken Nefes verr üf üf seklinde hani doğumda kadinlar yapar ya o sekilll nefes al benle nefes verince it o sekilde istemesende giriyorGerçekten delirmek üzereyim artık beni en iyi siz anlarsınız zannediyorum ben 5 gündür çalışıyorum 4. Dialtörden önce 1 2 3 sırasıyla yapıyorum ( doktorum öyle demişti ) yani 5 günden 15 kere denememe rağmen yarıda kalıyorum umudumu kaybetmek üzereyim hiç yapamıcakmışım gibi geliyor
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için denemeye devam edicemBen 3 tanesini 1 gunde yaptım. Ertesi gün 4.denedim oldu. Eşim yerlestirdi sohbet ederken itti cooook hafif hani "ay dur yapma ay itemicem"dedigimiz kısımda hafif itekledi bekledi. Zaten tamami icimizde oluyor. Sonra yavasca hareket ettirdi. Dondurdu vs.. 2 gun sonra yine 4. Denedik sorunsuz girmisti. Yarim saat sonra eşli denedik baya zorlandim biraz basini aldim. Suan oldu mu olmadi mi bilmiyorum bile ama yani sen yerlestir eşin ittirsin müzik aç sohbet edin bol jelle elinlede vajinanin disini ovala agrisi hafifliyor. Birde icine iterken Nefes verr üf üf seklinde hani doğumda kadinlar yapar ya o sekilll nefes al benle nefes verince it o sekilde istemesende giriyor
Bence çalışmaya devam et bu sefer eşli deneme olmayınca motive düşebilir. En rahat alana kadar devam et aparatın biraz kısmı dışarda kalıyor zaten illa hepsi olsun deme önemli olan rahat yapabilmek içindeyken ileri geri tak çıkart etrafında daireler çizKızlar 4. Dilatörün yarısındayken eşiyle denemeye geçen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?