- 11 Mart 2022
- 345
- 339
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.361
Siz parmak egzersizi çok mu yapmıştınızBen spreyle tamamını aldım almakla ilgili korkum yok ama spreysiz alamıyorum daire sağ sol ileri geri doktorum söyledi zaten yapıyorum ama bi yerde kalıyor
Bende 2. Kez eşli denedim jelim azalmisti yani gel git yapiyoruz ama o his bizdede oldu. Yani eşim biraz "hareketsiz duruyorsun ve hafif kasmalarin var" dedi. Çocuk perisan olduMuma lateks eldivenin orta parmak kısmını geçirip jelledim. Sonuna kadar alabiliyorum sorunsuz. Ama eşimin penisinin yarısından sonrasını alamıyorum. Daha doğrusu 3/1'lik kısmı kalıyor. Son kısmı. O girmiyor. Oraya kadar canım acımıyor. Orda takılıp kalıyorum çok canım acıyor. Sanki duvar var. Kesinlikle gitmiyor
O takılıp ilerlemiyor dediği yerde bekleyin sık Bırak yapın ıkının ve eşinize devam etmesini söyleyin endişe etmeyin olacak birde eşinize güvenin kendinizi kuş kadar rahat bırakın hepsinin sonu gevşemeye çıkıyorMuma lateks eldivenin orta parmak kısmını geçirip jelledim. Sonuna kadar alabiliyorum sorunsuz. Ama eşimin penisinin yarısından sonrasını alamıyorum. Daha doğrusu 3/1'lik kısmı kalıyor. Son kısmı. O girmiyor. Oraya kadar canım acımıyor. Orda takılıp kalıyorum çok canım acıyor. Sanki duvar var. Kesinlikle gitmiyor
Zamanla oluyor canım ben hiç merak etmedim hepsi mi oldu olmadı ben eşime bırakmıştım o yönlendirsin ilk zamanlar bakmıyordum bileBende 2. Kez eşli denedim jelim azalmisti yani gel git yapiyoruz ama o his bizdede oldu. Yani eşim biraz "hareketsiz duruyorsun ve hafif kasmalarin var" dedi. Çocuk perisan olduama baya bende yarisina kadar hissediyorum. O agri aci degilde rahatsizlik hissi oluyor. Sanirim tamamen gevsemedigimiz icin. Birde bende merak ediyorum erkek penisini tamamen alinabiliyor mu yoksa girdigi kadariyla mi cozemedim o işi yani baya giriyor gibi. Ama girmiyorda olabilir. Tecrubeli arkadaslar yorumlarinizi bekliyoruz.
Merhaba kizlar. Bi hafta once dilator aldim. 5 boy var. Su anda 2 numaradayim ama burada yazilanlar gibi olmuyor benimkisi. Kayip gitmiyor. Zorlanilan noktayi gecince kayip gidiyor demissiniz ama bende oyle olmuyor. O zorlanilan noktayi gectikten sonra da sanki bir boslukta degil de corap gibi bir seyin icinde o yolu dilator kendi aca aca ilerliyor gibi bir his oluyor bende. Yani dilator acik bir yoldan gecmiyor da dilator o yolu itere
Kaçıyor gibi bir his. Neden bende boyle oluyor?
Ben de yeni yendim sayılır. Bahsettiğiniz duvar hissini sadece dilatörde çalışırken hissediyordum zamanla o da kayboldu. Onun dışında eşimle olan denemelerde hiç yaşamadım. Buna ilk denememiz de dahil. Ve hepsini alabiliyorum. Çünkü giriş esnasında olsun girdikten sonra olsun asla kendimi kasmıyorum. Ve eşim de duvar falan dinlemiyor pat diye giriyor o yüzden duvara mı geldik nereye geldik benim anlamama fırsat vermiyorBende 2. Kez eşli denedim jelim azalmisti yani gel git yapiyoruz ama o his bizdede oldu. Yani eşim biraz "hareketsiz duruyorsun ve hafif kasmalarin var" dedi. Çocuk perisan olduama baya bende yarisina kadar hissediyorum. O agri aci degilde rahatsizlik hissi oluyor. Sanirim tamamen gevsemedigimiz icin. Birde bende merak ediyorum erkek penisini tamamen alinabiliyor mu yoksa girdigi kadariyla mi cozemedim o işi yani baya giriyor gibi. Ama girmiyorda olabilir. Tecrubeli arkadaslar yorumlarinizi bekliyoruz.
İmzamı atıyorumBen de yeni yendim sayılır. Bahsettiğiniz duvar hissini sadece dilatörde çalışırken hissediyordum zamanla o da kayboldu. Onun dışında eşimle olan denemelerde hiç yaşamadım. Buna ilk denememiz de dahil. Ve hepsini alabiliyorum. Çünkü giriş esnasında olsun girdikten sonra olsun asla kendimi kasmıyorum. Ve eşim de duvar falan dinlemiyor pat diye giriyor o yüzden duvara mı geldik nereye geldik benim anlamama fırsat vermiyor
Kendimizi kasarsak daha da zorlaştırırız işi. O yüzden ne olursa olsun orayı gevşetip salın. Başta kassanız anlayacağım bir derece ama yarısından fazlası girmiş zaten neredeyse o saatten sonra kassanız ne olur, ne değişir ki. Öyle diyin kendinize de; olan oldu giren girdi ben niye şu an kendimi kasıp anın tadını çıkaramıyorum. Orada takılıp kalması daha büyük işkence kendi adınıza. Halbuki izin verseniz orayı bir geçse büyük rahatlık olacak acı falan duyulmayacak
Kegeli sıkılıp düzenli yapmamama rağmen, eşli denemelerde hiçbir zaman kayganlastırıcı kullanmamama rağmen durum böyle. İş sadece kafada bitiyor. Eşli yaparken her seferinde heyecan yapıyorum yensem bile. Ama tam o noktaya gelince içimden diyorum ki şimdi kendini salmalısın
İlla canımız yanacak yani yanmasa bile çünkü anca öyle tatmin oluruz bizİmzamı atıyorumbizde yalap şalap bir seyler yapiyoruz. O agrı diye tarif edilen şey eşlide olmuyor. Hatta olmadigi icin acaba icimde degil mi hissi bile oluyor.
İlla canımız yanacak yani yanmasa bile çünkü anca öyle tatmin oluruz bizağrı falan yok ayol ne dilatörde olmuştu ne eşlide niye ağrı olsun ki hem. Her zaman diyorum adet acısı ağrısı bundan daha betermiş kendimi kahrettiğime değmezmiş. Sadece hafif girişte bir yanma oluyor bende bunu her zaman söylüyorum ama o da 5 saniye sürüyor sonra bitti gitt
Müge Anlı gibi
Başlık bile açtım
Bende o operasyondan geçirdim .Sonra yine yapamamıştım .Vay be kendime boşuna eziyet çektirmişim.Müge Anlı gibisenin kocanın evi yok anlamıyor musun hahahaha. Ağrı yok arkadaşlar ben birde kızlık zarı operasyonu geçirdim kızlık diye bir sey yok olmadigini bildigim halde böyle arsız bir insanım.
İnsan beyni öyle garip ki ameliyata bile korkmazken şuncacık şeye ortalığı koparıyor. Ben muayene bile olmadım hani belki fiziksel engel vardır diyerek. Bilirdim çünkü psikolojik olduğunuBende o operasyondan geçirdim .Sonra yine yapamamıştım .Vay be kendime boşuna eziyet çektirmişim.
Ondan korkmamamin sebebi anestezi altında bitecek düşüncesi.İnsan beyni öyle garip ki ameliyata bile korkmazken şuncacık şeye ortalığı koparıyor. Ben muayene bile olmadım hani belki fiziksel engel vardır diyerek. Bilirdim çünkü psikolojik olduğunu
Aaa benKizlar merhaba. Bende neden o duvari gectikten sonta bile kaymiyor. Yani bende sanki duvar ustune duvar var. Full duvar gibi. Sip diye kayip gitme yok hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?