- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.941
Evet oyle oluyo canim cogumuzda oldu ayni sey aparatlar sert plastik ha ondna o his oluyo iliski daha kolay emin olBirde 4teyken mesaneme baskı yapıyor sanırım o yuzden çişim gelmis gibi hissediyorum
Tamam ben öyle bi yarım saat yapayım akşama da aparatlardan hemen sonra eşli deneyeyim yeterince erteledim, her gün bi bahane buldum ama bu hafta bahanelerimi bi kenara bırakıyorum ve bu haftasonu başaracağımEvet oyle oluyo canim cogumuzda oldu ayni sey aparatlar sert plastik ha ondna o his oluyo iliski daha kolay emin ol
Jel ismini söyleyebilir misin ? Ben de hamile olmak istiyorum ben eşimin üzerindeyken 2 defa boşaldı ama bu şekilde hamile kalma ihtimalim sanırım düşüke gebelik dostu jel verdi kuruluk için
Kesinlikle basaracaksin en zoru basarmissin kuzum kaygilarini kenara at ve kendini akışa birak bu muymuş diyeceksinTamam ben öyle bi yarım saat yapayım akşama da aparatlardan hemen sonra eşli deneyeyim yeterince erteledim, her gün bi bahane buldum ama bu hafta bahanelerimi bi kenara bırakıyorum ve bu haftasonu başaracağım
Çok çok duşuk bi ihtimal vajinismus yeneli 14 ay oluyor 13 aydir ugrasiyorum hala gebelik olusmadiJel ismini söyleyebilir misin ? Ben de hamile olmak istiyorum ben eşimin üzerindeyken 2 defa boşaldı ama bu şekilde hamile kalma ihtimalim sanırım düşükbu şkeilde hamile kalan var mdır acaba ?
M MaviMabelleeAnladım canım sanırım o da öyle kolay değilevlendiği gibi 1 ayda hamile kalanlara şaşırdım şuan
Ben de sasiriyorumAnladım canım sanırım o da öyle kolay değilevlendiği gibi 1 ayda hamile kalanlara şaşırdım şuan
Bilemezsin kuzuJel ismini söyleyebilir misin ? Ben de hamile olmak istiyorum ben eşimin üzerindeyken 2 defa boşaldı ama bu şekilde hamile kalma ihtimalim sanırım düşükbu şkeilde hamile kalan var mdır acaba ?
Hala bekliyoruz mabellamBen de sasiriyoruminsan hemen olacak saniyor ama oyle olmuyomus
Adet gecikmeni bekle canım reglle hemen hemen aynıymış belirtiler hayırlısı olsunGebelik dostu jel i ben de merak ettim
Ben test yapıp ovulasyon günü eşimle deniyorum
tam giriş olmasa da yaptık ve içime boşaldı ilk defa
Dışarıya da akmadı hiç.
Ve göğüslerimde hassasiyet var anlayamadım
Google a yazdım ve bu şekilde hamile kalanlar oldugunu okudum dogru mu acaba
Yumurtlama döneminde göğüslerde hassasiyet olur diye okumuştum.Gebelik dostu jel i ben de merak ettim
Ben test yapıp ovulasyon günü eşimle deniyorum
tam giriş olmasa da yaptık ve içime boşaldı ilk defa
Dışarıya da akmadı hiç.
Ve göğüslerimde hassasiyet var anlayamadım
Google a yazdım ve bu şekilde hamile kalanlar oldugunu okudum dogru mu acaba
Ay kalbim nasıl çarptı mesajını görünceAdet gecikmeni bekle canım reglle hemen hemen aynıymış belirtiler hayırlısı olsun
Yaa sakin ol kalbim deAy kalbim nasıl çarptı mesajını görünce
Hayırlısı olsun da böyle bişi yaşayan var mı grupta acaba
Gerçi çoğu kişi aktif değil
Peepap diye uygulama var ordan takip ediyorum işte benYumurtlama döneminde göğüslerde hassasiyet olur diye okumuştum.
Adetten mi bir hafta geçti yoksa ilişki üzerinden mii kuzumPeepap diye uygulama var ordan takip ediyorum işte ben
Bir de ovulasyon testi yaptım
Çift çizgi oldugu gün yarım ilişki oldu eşimle
Ve 1 hafta geçti
İlişki üzerinden 1 hafta geçti ve diğer adete 10 15 gün var diye gösteriyor takvimim canımAdetten mi bir hafta geçti yoksa ilişki üzerinden mii kuzum
Anladım kuzum bekleyelim adete kadar en iyisi gören olursa zaten yazarİlişki üzerinden 1 hafta geçti ve diğer adete 10 15 gün var diye gösteriyor takvimim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?