- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.921
İlk birlikteliğin daha konforlu ve kolay olmasını istiyorsanız aparatlari esiniz yapsin . Size aparati uygulandığında nasil yapacağını öğrenir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok faydası oluyor ben eşimle çalışmıştım aparatlarlaİlk birlikteliğin daha konforlu ve kolay olmasını istiyorsanız aparatlari esiniz yapsin . Size aparati uygulandığında nasil yapacağını öğrenir...
teşekkür ederim, evet 4.yü içimde bekletebiliyorum o kadar rahat kayıyor ki hiç bir zorlanma yok. eşli denemede olmadığı zaman aparatı denediğimde hemen giriyor içeri yine. ıkındığımda da girmemiştiO tıkandığın Baskı hissettiğin yerde hemen bırakmayacaksınız o an bekleyip hani beraber koordineli çalışmak gibi düşün sen nefes alacaksın nefesi verip ıkınırken eşin devreye girecek ona izin ver müdahale etme çünkü anlık heyecanla izin vermiyoruz Dördüncü olan aparatı içinde bekletiyor musun
Ne ile egzersiz yaptınız kayganlik olarakKızlar merhaba son zamanlarda kuruluk oluyor (son aşamalara geldim artık hazirim sanırım) kayganlastirici olarak ne kullanıyorsunuz öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var
Su bazlı kayganlaştırıcılae olablirr hatta ben başlarda doktorlarında kullandığı ultrason jeli kullanmıştımKızlar merhaba son zamanlarda kuruluk oluyor (son aşamalara geldim artık hazirim sanırım) kayganlastirici olarak ne kullanıyorsunuz öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var
Kayganlık la ilgili sıkıntım yoktu hiç kullanmadım şimdiye kadar ama son günlerde kuruluk oluyor çok ugrastigim için sanırımNe ile egzersiz yaptınız kayganlik olarak
İnternetten alcam isim marka olarak söyleyebilir misiniz hiç almadigim için bilmiyorumSu bazlı kayganlaştırıcılae olablirr hatta ben başlarda doktorlarında kullandığı ultrason jeli kullanmıştım
Egzersiz olarak aparat kullanmıyorum eşimle deniyoruz hep burda aparatla ilgili yazılanlarıNe ile egzersiz yaptınız kayganlik olarak
Ben de aparat kullanmak istemiyorum, uyuşturucu krem aldım onunla çözme umudum var haftasonu bakalım.Egzersiz olarak aparat kullanmıyorum eşimle deniyoruz hep burda aparatla ilgili yazılanları
MerhabaMerhaba arkadaşlar bende yeneli 1sy oldu ama bu iki seferdir vajinamda biraz kanama oluyor neden acaba normal mi bu ilk girişte zorlanıyoruz biraz ondan kaynaklı olabilir mi
Ultrason jeli olarak yazın isterseniz marka bilgim yokİnternetten alcam isim marka olarak söyleyebilir misiniz hiç almadigim için bilmiyorum
O zaman tam anlamıyla iyileşene kadar deneme canım bu sefer eşine geçer sen iyleştim dersin eşinden sana geçer falan acele etmee bekle geçmiş olsunnKuzular ben deneyemedik maalesef hala,enfeksiyonum baya fazlaymis peynir kesigi gibi kati kati kalin akintilarim oluyor,zaten musait de olamadik pek ertelendi benim deneme isi biraz
Çok uzun süre bekletme sadece canımKızlar bu aparatları uzun süre içimizde bekletmenin bi sakıncası olur mu, alışması açısından bi müddet bekletmek istiyorum ama