- 24 Ağustos 2021
- 62
- 44
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.981
Arkadaşlar gebelik düşünüyorsanız önce bir rutin kan tahlili ve vitamin tahlillerinizi yaptırın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala bekliyoruz mabellamBen de sasiriyorum insan hemen olacak saniyor ama oyle olmuyomus
Adet gecikmeni bekle canım reglle hemen hemen aynıymış belirtiler hayırlısı olsunGebelik dostu jel i ben de merak ettim
Ben test yapıp ovulasyon günü eşimle deniyorum
tam giriş olmasa da yaptık ve içime boşaldı ilk defa
Dışarıya da akmadı hiç.
Ve göğüslerimde hassasiyet var anlayamadım
Google a yazdım ve bu şekilde hamile kalanlar oldugunu okudum dogru mu acaba
Yumurtlama döneminde göğüslerde hassasiyet olur diye okumuştum.Gebelik dostu jel i ben de merak ettim
Ben test yapıp ovulasyon günü eşimle deniyorum
tam giriş olmasa da yaptık ve içime boşaldı ilk defa
Dışarıya da akmadı hiç.
Ve göğüslerimde hassasiyet var anlayamadım
Google a yazdım ve bu şekilde hamile kalanlar oldugunu okudum dogru mu acaba
Ay kalbim nasıl çarptı mesajını görünceAdet gecikmeni bekle canım reglle hemen hemen aynıymış belirtiler hayırlısı olsun
Yaa sakin ol kalbim deGebelik topiklerine bak canım inşAllah dilediğin gibi olsunAy kalbim nasıl çarptı mesajını görünce
Hayırlısı olsun da böyle bişi yaşayan var mı grupta acaba
Gerçi çoğu kişi aktif değil
Peepap diye uygulama var ordan takip ediyorum işte benYumurtlama döneminde göğüslerde hassasiyet olur diye okumuştum.
Adetten mi bir hafta geçti yoksa ilişki üzerinden mii kuzumPeepap diye uygulama var ordan takip ediyorum işte ben
Bir de ovulasyon testi yaptım
Çift çizgi oldugu gün yarım ilişki oldu eşimle
Ve 1 hafta geçti
İlişki üzerinden 1 hafta geçti ve diğer adete 10 15 gün var diye gösteriyor takvimim canımAdetten mi bir hafta geçti yoksa ilişki üzerinden mii kuzum
Anladım kuzum bekleyelim adete kadar en iyisi gören olursa zaten yazarİlişki üzerinden 1 hafta geçti ve diğer adete 10 15 gün var diye gösteriyor takvimim canım
Aslında bende zeytinyağı taraftarıyım olmadı onunla bir deneyim eğer olumlu bir sonuc almazsam jellere bakayım. Sizin herhangi bir sıkıntıniz olmadı dimi enfeksiyon falan. Birde siz mi kullandiniz eşiniz mi ya da ikinizde miBen hep zeytinyağı kullandım hem içim rahat oldu doğal sonuçta
Nasıl bir sonuç aldığınizi benimle de paylaşır mısınız uyuşturucu kullanmadım şimdiye kadarBen de aparat kullanmak istemiyorum, uyuşturucu krem aldım onunla çözme umudum var haftasonu bakalım.
İki günde bir yapıyorsan sıkıntı olmaz canımKizlar ben daha once de yazmistim evli degil nisanliyim birlikte yasamadigimiz izin evli ciftper kadar deneme yapma firsatimiz olmuyor,yaklqsik 1 aydir 4. Aparati hic sorunsuz yapabiliyorum ama musait olamadigimiz icin hic deneme yapamadik.okul-is tempomfan dolayi her gun her gun aparat egzersizi yapmiyorum 2 gunde bie falan yapiyorum ama hepsinde sorunsuz sekilde giriyor.Boyle hergun egzersiz yapamamam esli denemeye kadar geriletir mi beni?
Bir ara ben de öyle algılıyordum vajinayı iyice tanıyıp inceleyince öyle bi şey olmadığını anladımElim çok titriyor bide vajinamın içine bakıyorum bademcik gibi görünüyor
Hayır çok şükür sıkıntımız olmadı aparatları zaten hep zeytinyağı ilke denedim aparatlara ve vajinaya bolca döktüm eşlide de eşime ve banaAslında bende zeytinyağı taraftarıyım olmadı onunla bir deneyim eğer olumlu bir sonuc almazsam jellere bakayım. Sizin herhangi bir sıkıntıniz olmadı dimi enfeksiyon falan. Birde siz mi kullandiniz eşiniz mi ya da ikinizde mi
Askim1 ve 2. Aparati denedim aradan 15 gün gecti hiç denemeden 3.sorunsuz aldim yani eşim direkt 3 deneyelim dedi hic duygu vs hissetmedim acıda olmadı. Nefes ıkınma vs bisi olmadan girdi. 4.yarın direkt denesem acele mi etmiş olurum. 4.gözüme büyük geliyor. Birde çiş hissi geldi. Bunun anlamı ne acaba o kas hareket ettigi icin mi sevişirken bu his yok sonuçta ilginç geldi. Birde benim gibi aparatla deneyenler varsa eşinizle sohbet edin. Ben kendim sokamiyorum eşime izin veriyorum. Oda bana baska seyler bahsediyor(il il geziyoruz planlardan bahsetti mesela en son gittigimiz oteldeki suyun sıcakligini nasil gevsedigimizi masaji hatirlatti baya icim acildi) icimde hic yokmus gibi. Hatta gel git yapiyor ilişkiye hazir olmak icin 4.de aldım diyelim ayni gün eşli hemen denesek mi? Yoksa girmezse moral bozuklugu mu olur.