• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Normalde bi noktaya gelince aciyodu anlık bi gevsedim sürekli zaten kendimi telkin ediyorm o anda anlık bi ilerleme oldu eşimde şaşırdı hatta bu kadar olamasi bile bizim icin şuan bi mucize gibi kesinlikle bu sorunu yasayan herkez burayı takip etmeli okumali butun yazanlari yasayanlarin hikayerlerimi fikirlerini

Bugün eşli deneme yaptm ikinci kere ilkindi pns basi girmişti bugün daha fazla ilerledi hafif bi kanamam oldu ama şuan çok iyi gidiyorz ....o kanama sebebi kızlık zari midr biz öle düşündük sonra devam etmedik artk
Eşli deneme yaptığında
Yarim bırakma
Derin nefes al ilerletmesine izin ver kuzu
Hepsi olacak
😍🥰

Normalde bi noktaya gelince aciyodu anlık bi gevsedim sürekli zaten kendimi telkin ediyorm o anda anlık bi ilerleme oldu eşimde şaşırdı hatta bu kadar olamasi bile bizim icin şuan bi mucize gibi kesinlikle bu sorunu yasayan herkez burayı takip etmeli okumali butun yazanlari yasayanlarin hikayerlerimi fikirlerini
Aparat ya da parmak egzersizi yapmış mıydınız

Hic aparat calismadim almadm yani kegel ve nefes egezerizleri dedigim gibi neredeyse her gün buradadi yazilanlari okududm sürekli dusundum zaten ister istemez insann aklinda oluyo bu durum kendimi telkin ettim sürekli parmak egzersizinide esimle denedik kendim yapamadm sonra eski denedk direk

Selam kızlar, ben de aparatların bütün boyutlarını artık korkmadan yapabiliyorum ama eşli denemede hala başarılı olamadım yani baktığımda ikisi de aynı şey gibi neden olabilir bu böyle bir şey yaşayan var mı aranızda nefes egzersizleri falan her şeyi yapıyorum o esnada ama çok baskı hissediyorum devam edemiyorum 😞
Başardın mı pekı canım

Merhaba... Anestol krem kullanıp memnun olan var mı? Eski yazılanları okudum ama güncel olarak kullanan var mı, varsa birebir konuşmak istedim 😊 çünkü bazısı çok memnun bazısı vajina hassas oraya kullanmaz demiş. Bende zaten polikistik over var korkuyorum oraya bir zarar vermekten.

Merhaba... Anestol krem kullanıp memnun olan var mı? Eski yazılanları okudum ama güncel olarak kullanan var mı, varsa birebir konuşmak istedim 😊 çünkü bazısı çok memnun bazısı vajina hassas oraya kullanmaz demiş. Bende zaten polikistik over var korkuyorum oraya bir zarar vermekten.
Kullanan çoktu hatta sprey de var canımm bence endişe etme görenlerde yazar zaten🤗

Back