- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.901
Ben de aparat kullanmak istemiyorum, uyuşturucu krem aldım onunla çözme umudum var haftasonu bakalım.Egzersiz olarak aparat kullanmıyorum eşimle deniyoruz hep burda aparatla ilgili yazılanları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aparat kullanmak istemiyorum, uyuşturucu krem aldım onunla çözme umudum var haftasonu bakalım.Egzersiz olarak aparat kullanmıyorum eşimle deniyoruz hep burda aparatla ilgili yazılanları
MerhabaMerhaba arkadaşlar bende yeneli 1sy oldu ama bu iki seferdir vajinamda biraz kanama oluyor neden acaba normal mi bu ilk girişte zorlanıyoruz biraz ondan kaynaklı olabilir mi
Ultrason jeli olarak yazın isterseniz marka bilgim yokİnternetten alcam isim marka olarak söyleyebilir misiniz hiç almadigim için bilmiyorum
O zaman tam anlamıyla iyileşene kadar deneme canım bu sefer eşine geçer sen iyleştim dersin eşinden sana geçer falan acele etmee bekle geçmiş olsunnKuzular ben deneyemedik maalesef hala,enfeksiyonum baya fazlaymis peynir kesigi gibi kati kati kalin akintilarim oluyor,zaten musait de olamadik pek ertelendi benim deneme isi biraz
Çok uzun süre bekletme sadece canımKızlar bu aparatları uzun süre içimizde bekletmenin bi sakıncası olur mu, alışması açısından bi müddet bekletmek istiyorum ama
Ben dayanabildigim kadar bekletiyordum tatlımKızlar bu aparatları uzun süre içimizde bekletmenin bi sakıncası olur mu, alışması açısından bi müddet bekletmek istiyorum ama
ÜzülmeKuzular ben deneyemedik maalesef hala,enfeksiyonum baya fazlaymis peynir kesigi gibi kati kati kalin akintilarim oluyor,zaten musait de olamadik pek ertelendi benim deneme isi biraz
Gebelik için sakıncalı olmayan kayganlaştırıcı hangisiymiş cnm Dr söyledi mi? H a p p yÜzülme
İlaçlarını kullan
Sarimsak soğan ye
Kefir iç probiyotikli yoğurt tüket tatlım
Benimde var
Fitille hap verdi
Birde probiyotik besinler tüket dedi
Aslında sen yaparsınGebelik için sakıncalı olmayan kayganlaştırıcı hangisiymiş cnm Dr söyledi mi? H a p p y
Bir de Folik asit hangisi?
Ben 4 ten büyük kalınlığı 4, 5 olan dildo aldım yumuşak birşey. Eşli tam anlamıyla yapamadıgım için onunla çalışacağım
Geçen hafta o kdr kasmışım ki kaslarım ağrıyor halen..girişimde de yanma olmuştu geçti şimdi.
Ah ah 28mnBen dayanabildigim kadar bekletiyordum tatlım
10 dk
Kuzu minnoş pammih 28mn
Bu illeti yenmek için neler yaptığımızı ne denli caba harcadığımız pasif ve kendiliğinden olacak sanan hanimlar bi bilse
Şimdi daha anlamlıBöyle böyle bekleyerek zaten senelerin çöp olup gidiyor
O ne demeyeceğimAh ah 28mn