- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.941
Ben dayanabildigim kadar bekletiyordum tatlımKızlar bu aparatları uzun süre içimizde bekletmenin bi sakıncası olur mu, alışması açısından bi müddet bekletmek istiyorum ama
10 dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dayanabildigim kadar bekletiyordum tatlımKızlar bu aparatları uzun süre içimizde bekletmenin bi sakıncası olur mu, alışması açısından bi müddet bekletmek istiyorum ama
ÜzülmeKuzular ben deneyemedik maalesef hala,enfeksiyonum baya fazlaymis peynir kesigi gibi kati kati kalin akintilarim oluyor,zaten musait de olamadik pek ertelendi benim deneme isi biraz
Gebelik için sakıncalı olmayan kayganlaştırıcı hangisiymiş cnm Dr söyledi mi? H a p p yÜzülme
İlaçlarını kullan
Sarimsak soğan ye
Kefir iç probiyotikli yoğurt tüket tatlım
Benimde var
Fitille hap verdi
Birde probiyotik besinler tüket dedi
Aslında sen yaparsınGebelik için sakıncalı olmayan kayganlaştırıcı hangisiymiş cnm Dr söyledi mi? H a p p y
Bir de Folik asit hangisi?
Ben 4 ten büyük kalınlığı 4, 5 olan dildo aldım yumuşak birşey. Eşli tam anlamıyla yapamadıgım için onunla çalışacağım
Geçen hafta o kdr kasmışım ki kaslarım ağrıyor halen..girişimde de yanma olmuştu geçti şimdi.
Ah ah 28mnBen dayanabildigim kadar bekletiyordum tatlım
10 dk
Kuzu minnoş pammih 28mn
Bu illeti yenmek için neler yaptığımızı ne denli caba harcadığımız pasif ve kendiliğinden olacak sanan hanimlar bi bilse
Şimdi daha anlamlıBöyle böyle bekleyerek zaten senelerin çöp olup gidiyor
O ne demeyeceğimAh ah 28mn
Ben hep zeytinyağı kullandım hem içim rahat oldu doğal sonuçtaKızlar merhaba son zamanlarda kuruluk oluyor (son aşamalara geldim artık hazirim sanırım) kayganlastirici olarak ne kullanıyorsunuz öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var
Peki sizin tedaviden önce nasıldı denemeleriniz? Hiç girmiyor muydu?Bu illeti yenmek için neler yaptığımızı ne denli caba harcadığımız pasif ve kendiliğinden olacak sanan hanimlar bi bilse
Sizin tedaviden önce eşinizle deneme sırasında hiç mi girmiyordu?Böyle böyle bekleyerek zaten senelerin çöp olup gidiyor
Ben tedavi olmadım burada aparat ve egzersizler sayesinde yendim ben aslında baya ileri derecede vajinismustumSizin tedaviden önce eşinizle deneme sırasında hiç mi girmiyordu?
Yani denemeler nasıldı hiç temas olmuor muydu? Kendi seviyemi çözmeye çalışıyorum daBen tedavi olmadım burada aparat ve egzersizler sayesinde yendim ben aslında baya ileri derecede vajinismustum
Siz durumunuzu paylaşın yardimci olalım..Peki sizin tedaviden önce nasıldı denemeleriniz? Hiç girmiyor muydu?
Bizim denemelerimizde çok az, 1 cm bile olsa giriyor bence ama sonrası yok işte duvar var orda sanki. O bilinmezlik çok korkutuyor beni, ne hissedeceğini ne kadar acıyacak... beni en iyi siz anlarsınız. Wemcain sprey aldım haftalar önce, daha kullanmadım , korkuyorum. Bu haftasonu lullanacagım artık ama.Siz durumunuzu paylaşın yardimci olalım..
Denemeler oluyordu ama devamı olmuyordu endişe panik hali vs vs Ama ben direk spreyi de denedim onu da yapamadım egzersizler bunun en iyi çözümü o yüzden aparatınız yoksa bence aparat elde edinBizim denemelerimizde çok az, 1 cm bile olsa giriyor bence ama sonrası yok işte duvar var orda sanki. O bilinmezlik çok korkutuyor beni, ne hissedeceğini ne kadar acıyacak... beni en iyi siz anlarsınız. Wemcain sprey aldım haftalar önce, daha kullanmadım , korkuyorum. Bu haftasonu lullanacagım artık ama.