Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kontrol eder .Dediğiniz gibi psikolojik değilse. Muayenede sizin rahatsız olduğunuz duruma teşhis katabilir.Belki Mantar olabilir .Ondan olabilir o yanma acı. İlişkide ağrı acı olması normal değildir.
Benim de bugun çişimi yaparken hafif sızlamam var acaba ayaklarımı mı üşüttüm bilmiyorum , umarım mantar olmamışımdır kayganlaştırıcılar yada dilatör yada dildo mantar yapıyor mu ?

Benim de bugun çişimi yaparken hafif sızlamam var acaba ayaklarımı mı üşüttüm bilmiyorum , umarım mantar olmamışımdır kayganlaştırıcılar yada dilatör yada dildo mantar yapıyor mu ?
Sen dur bakim kuzu Sen şimdi mantarı falan unut yok öyle birşey.
Evet yapıyorlar.
Ama bu kesinlikle bir engel değil aparat yapmaya eşli denemeye.

Sen dur bakim kuzu Sen şimdi mantarı falan unut yok öyle birşey.
Evet yapıyorlar.
Ama bu kesinlikle bir engel değil aparat yapmaya eşli denemeye.
Tamamdırrr unuttumm bile deniyorum en kısa zamanda inşallah belki de bu gece yada yarın sabah .

İnşallahhh canımmm o anı bekliyorum sabırsızlıklaaa <3
Diz dirsek pozisyonuda var onuda bir araştır.
Eşli denemeye geçince bak sakın o pozisyonda yapamadım diyip bırakmak yok 3-4 pozisyon belirle kendine şartlandirmada baktın kasiyorsun pozisyonu değiştir. Mühim olan o an senin kasmaman nefes kegel pozisyon bu 3nu bir yakaladinmi ÖZGÜRSÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…