Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen dur bakim kuzu 😁😆Sen şimdi mantarı falan unut yok öyle birşey.
Evet yapıyorlar.
Ama bu kesinlikle bir engel değil aparat yapmaya eşli denemeye.
Tamamdırrr unuttumm bile deniyorum en kısa zamanda inşallah belki de bu gece yada yarın sabah .
 
İnşallahhh canımmm o anı bekliyorum sabırsızlıklaaa <3
Diz dirsek pozisyonuda var onuda bir araştır.
Eşli denemeye geçince bak sakın o pozisyonda yapamadım diyip bırakmak yok 3-4 pozisyon belirle kendine şartlandirmada baktın kasiyorsun pozisyonu değiştir. Mühim olan o an senin kasmaman nefes kegel pozisyon bu 3nu bir yakaladinmi ÖZGÜRSÜN
 
Ilikca dusunu al kaslarin gevşesin varsa guzel oda kokun onu sik lavanta deniz kokusu falan. Yada kokulu mumları loş ışık los ortam iyi gelir. :KK48:.
😆Bu başka bir boyut olmalı .
Hemen gül yağı ve buhardanlık sipariş vermeliyim. Birde doğal bal mumu,kırmızı lamba
 
Yaptigimi anlatiyorum utandirmayin beni:olamaz:..
Utanma cidden ben bunları atladım.
Psikoterapist söylemişti. Bende dalga geçmiştim. Biz daha onu yapamadık. Kadın romantiklikten bahsediyor demiştim.Aslinda hepsi bir bütün 😄😄😁Aşk olmazsa mekanik olur bizlerde robot değiliz karşı tarafta öyle 🤐🤫🤭
 
Utanma cidden ben bunları atladım.
Psikoterapist söylemişti. Bende dalga geçmiştim. Biz daha onu yapamadık. Kadın romantiklikten bahsediyor demiştim.Aslinda hepsi bir bütün 😄😄😁Aşk olmazsa mekanik olur bizlerde robot değiliz karşı tarafta öyle 🤐🤫🤭
Mis gibi sabun yada dus jeli kokusu cok etkili .. zevk alamıyorum vs diyenlerde denesin ...
 
Kizlar ilk iliski icin detayli olarak pozisyon onerisi yapar misiniz?herkes ustteyken arkam donuk sekilde yapmami onerdi ama normalde ben ayakta bir ayagimi yataga kaldirarak dilator egzersizi yaptigim icin normalde yapmadigim bi pozisyonda rahat olur muyum bilemedim ne diyosunuz
Bence en rahat yatağın ucunda iki bacağını açmış şekilde oluyor
 
DEV HİZMET 😄😁😆
Resimleri Atmıyorum
Google Pozisyon Adlarını Yazınca Çıkar


Evlendikten sonra ilk cinsel birleşme sırasında fazla tecrübe gerektirmeyen ve eşlerin kontrolü eşit oranda ele alabileceği pozisyonlar uygun olabilir. Bu pozisyonların sunduğu rahatlık, biraz da olsa korkunuzu aşmanıza yardımcı olacaktır. İlk gece pozisyonları nelerdir diye merak edenler için sorunun yanıtını verelim:

  • Misyoner
  • Cowgirl
  • Cenin / Kaşık
  • Widely Opened
  • Kucak

1- Misyoner Pozisyonu​

Evlilikte ilk gece pozisyon nasıl olmalı diye merak edenler için en temel gerdek pozisyonuyla başlayalım. Erkeğin üstte, kadının altta olduğu misyoner pozisyonu ilk ilişki pozisyonları arasında en ideali diyebiliriz. Bu pozisyonda kadın yatağa sırtüstü uzanarak bacaklarını hafifçe açar. Erkek kadının bacakları arasına girerek üstüne yerleşir ve cinsel birleşme sağlanır.

Avantajı: Misyoner pozisyonu en kolay ve rahatlatıcı olandır. Çünkü hakimiyet erkekte olur ve kadın "ne yapacağım" endişesi yaşamaz. Fazla esneklik ya da tecrübe gerektirmeyen bu pozisyonun, çiftlerin göz teması kurmasına olanak sağladığı için duygusal açıdan da doyurucu olduğunu söyleyebiliriz.



2- Cowgirl Pozisyonu​

En bilinen gerdek pozisyonlarından biri de cowgirl. Kadının üstte, erkeğin altta olduğu bu pozisyon da misyoner pozisyonun aynısı diyebiliriz ama bu kez kadın üstte yer alır. Burada hakimiyet ve kontrol kadındadır. Ancak kontrol erkeğe de bırakılabilir. Çiftlerden her ikisi de kontrolü elinde tutabilir.

Avantajı: Eşlerin yüz yüze bakıyor olması güven vermesi açısından önemli. Bu pozisyonda kadın istediği oranda aktif olabilir, istenen durumda da erkek pozisyonu yönetebilir. Ayrıca bu pozisyonun, kadına kendi zevk noktalarını keşfetme olanağı sağladığını da söyleyelim.

KIZLAR BU İLK 2Sİ BURADA ARKADAŞLARIN BAHSETTİĞİ KLASİK POZİSYONLAR


DİĞER ŞIKLARI ARAŞTIRIN
RESİMLİDE ANLATIYOR
 
X