- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.781
Bunu yapabiliyorsunuz birlikte olabilirsiniz... endişe etmeyinEvliyim canım ama 4.dilatörden daha kalın eşiminki diye daha benzer diye aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu yapabiliyorsunuz birlikte olabilirsiniz... endişe etmeyinEvliyim canım ama 4.dilatörden daha kalın eşiminki diye daha benzer diye aldım.
İnşallah Allahın izniyle ben de öyle düşünüyorum sanırım bugün yarın olucak bu iş, tabiki buradaki arkadaşlarımın moral motivasyonu da sayesinde <3Bunu yapabiliyorsunuz birlikte olabilirsiniz... endişe etmeyin
Bu işi bugun başarıyla bitir inşAllah haydiiİnşallah Allahın izniyle ben de öyle düşünüyorum sanırım bugün yarın olucak bu iş, tabiki buradaki arkadaşlarımın moral motivasyonu da sayesinde <3
2sinide dene bence .Hangisinde rahat hissedersen . Ben yatarak dilatörleri çalışmıştım. İlk eşli denemede üstte başardım. Sonra aynı gün misyoner pozisyondada oldu .Sen hangi pozisyonda kendini kasmazsan rahat hissedersen psikolojik ve fiziken onu tercih et♡Kizlar ilk iliski icin detayli olarak pozisyon onerisi yapar misiniz?herkes ustteyken arkam donuk sekilde yapmami onerdi ama normalde ben ayakta bir ayagimi yataga kaldirarak dilator egzersizi yaptigim icin normalde yapmadigim bi pozisyonda rahat olur muyum bilemedim ne diyosunuz
Muhtemelen kendini hala kasıyorsun Ben ne zaman kasmayı bıraktım o zaman herşey normale döndüKızlar merhaba herkese.. sizlere bir şey sormak istiyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba merak ediyorum. Bu hastalığı yeneli neredeyse 5 ay olacak ama ben hâla ilişki sırasında hem çok zorlanıyorum hem hiç zevk alamıyorum aynı durumda olan var mı???
Aparatları tamamen bıraktınızmıKızlar merhaba herkese.. sizlere bir şey sormak istiyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba merak ediyorum. Bu hastalığı yeneli neredeyse 5 ay olacak ama ben hâla ilişki sırasında hem çok zorlanıyorum hem hiç zevk alamıyorum aynı durumda olan var mı???
Yatak ucuna gelip kalçanı yastıkla yükseltebilirsin bu arada eşin ayakta ayaklarını tabureye yada sandalyeye koyabilirsinKizlar ilk iliski icin detayli olarak pozisyon onerisi yapar misiniz?herkes ustteyken arkam donuk sekilde yapmami onerdi ama normalde ben ayakta bir ayagimi yataga kaldirarak dilator egzersizi yaptigim icin normalde yapmadigim bi pozisyonda rahat olur muyum bilemedim ne diyosunuz
Kasmak değil de acı çok fazla varMuhtemelen kendini hala kasıyorsun Ben ne zaman kasmayı bıraktım o zaman herşey normale döndü
Yinede biryerde sorun varHepsini bıraktım artık görev olarak görmüyorum ama yine de olmuyor
Jinekologa gittinizmiKasmak değil de acı çok fazla var
Yok gitmedim orası bir çözüm olur mu kiJinekologa gittinizmi
O zaman kesinlikle bir kadın doğum uzmanına görün belki de enfeksiyon var o da ağrı ve bu şekilde sıkıntı yaparKasmak değil de acı çok fazla var
Kontrol eder .Dediğiniz gibi psikolojik değilse. Muayenede sizin rahatsız olduğunuz duruma teşhis katabilir.Belki Mantar olabilir .Ondan olabilir o yanma acı. İlişkide ağrı acı olması normal değildir.Yok gitmedim orası bir çözüm olur mu ki
Benim de bugun çişimi yaparken hafif sızlamam var acaba ayaklarımı mı üşüttüm bilmiyorum , umarım mantar olmamışımdır kayganlaştırıcılar yada dilatör yada dildo mantar yapıyor mu ?Kontrol eder .Dediğiniz gibi psikolojik değilse. Muayenede sizin rahatsız olduğunuz duruma teşhis katabilir.Belki Mantar olabilir .Ondan olabilir o yanma acı. İlişkide ağrı acı olması normal değildir.
sandalye koyarsak eşimiz nasıl ayakta olabilecek ? çok oturmadı kafamda bu pozisyon ??Yatak ucuna gelip kalçanı yastıkla yükseltebilirsin bu arada eşin ayakta ayaklarını tabureye yada sandalyeye koyabilirsin
Sen dur bakim kuzu Sen şimdi mantarı falan unut yok öyle birşey.Benim de bugun çişimi yaparken hafif sızlamam var acaba ayaklarımı mı üşüttüm bilmiyorum , umarım mantar olmamışımdır kayganlaştırıcılar yada dilatör yada dildo mantar yapıyor mu ?
Sandalyeyi bacak kenarlarına katacaksın.sandalye koyarsak eşimiz nasıl ayakta olabilecek ? çok oturmadı kafamda bu pozisyon ??