- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.761
Yinede biryerde sorun varHepsini bıraktım artık görev olarak görmüyorum ama yine de olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yinede biryerde sorun varHepsini bıraktım artık görev olarak görmüyorum ama yine de olmuyor
Jinekologa gittinizmiKasmak değil de acı çok fazla var
Yok gitmedim orası bir çözüm olur mu kiJinekologa gittinizmi
O zaman kesinlikle bir kadın doğum uzmanına görün belki de enfeksiyon var o da ağrı ve bu şekilde sıkıntı yaparKasmak değil de acı çok fazla var
Kontrol eder .Dediğiniz gibi psikolojik değilse. Muayenede sizin rahatsız olduğunuz duruma teşhis katabilir.Belki Mantar olabilir .Ondan olabilir o yanma acı. İlişkide ağrı acı olması normal değildir.Yok gitmedim orası bir çözüm olur mu ki
Benim de bugun çişimi yaparken hafif sızlamam var acaba ayaklarımı mı üşüttüm bilmiyorum , umarım mantar olmamışımdır kayganlaştırıcılar yada dilatör yada dildo mantar yapıyor mu ?Kontrol eder .Dediğiniz gibi psikolojik değilse. Muayenede sizin rahatsız olduğunuz duruma teşhis katabilir.Belki Mantar olabilir .Ondan olabilir o yanma acı. İlişkide ağrı acı olması normal değildir.
sandalye koyarsak eşimiz nasıl ayakta olabilecek ? çok oturmadı kafamda bu pozisyon ??Yatak ucuna gelip kalçanı yastıkla yükseltebilirsin bu arada eşin ayakta ayaklarını tabureye yada sandalyeye koyabilirsin
Sen dur bakim kuzu Sen şimdi mantarı falan unut yok öyle birşey.Benim de bugun çişimi yaparken hafif sızlamam var acaba ayaklarımı mı üşüttüm bilmiyorum , umarım mantar olmamışımdır kayganlaştırıcılar yada dilatör yada dildo mantar yapıyor mu ?
Sandalyeyi bacak kenarlarına katacaksın.sandalye koyarsak eşimiz nasıl ayakta olabilecek ? çok oturmadı kafamda bu pozisyon ??
Tamamdırrr unuttumm bile deniyorum en kısa zamanda inşallah belki de bu gece yada yarın sabah .Sen dur bakim kuzu Sen şimdi mantarı falan unut yok öyle birşey.
Evet yapıyorlar.
Ama bu kesinlikle bir engel değil aparat yapmaya eşli denemeye.
anladım 2 sandalye ile teşekkürlerSandalyeyi bacak kenarlarına katacaksın.
Eşin ortada olmuş oluyor.
Sen ise yatak ucunda .
Aynen öylee canımmanladım 2 sandalye ile teşekkürler
Bence kalk dene .Tamamdırrr unuttumm bile deniyorum en kısa zamanda inşallah belki de bu gece yada yarın sabah .
Bendede var randevu aldım. Pes etmiyorum. Doktora kadar devamKasmak değil de acı çok fazla var
Tamam canımmm eşim yoğun çalışyor yeni geldi ama imkanım olursa denicemmmmm teşekkürler gazlama içinBence kalk dene .
Çünkü erteledikçe gerilim oluyor
Gazlama değil kuzuTamam canımmm eşim yoğun çalışyor yeni geldi ama imkanım olursa denicemmmmm teşekkürler gazlama için
İnşallahhh canımmm o anı bekliyorum sabırsızlıklaaa <3Gazlama değil kuzu
Sende özgür ol .
Bak ondan sonra gör herşey daha güzel olacak sinir stres hiçbiri kalmaz .
Bir özgüven patlaması geliyor o ayrı bir duygu
Diz dirsek pozisyonuda var onuda bir araştır.İnşallahhh canımmm o anı bekliyorum sabırsızlıklaaa <3