- 5 Şubat 2022
- 895
- 504
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.741
erhaba mesajı yeni gördüm kusura bakma
Doktora gittiğimde muayene edemeyecek kadar kötü bir durumdaydım beni önce psikoloğa yönlendirdiler fakat eşim asker zaten dış görevde maddi olarak da kendimi kötü hissettim ilk seanslar işe yaradı kısa da tutmuş olsam benim için korkunc bir şeydi ben en sonunda kendimi buna hazırladım yavaş yavaş zihinde öncelikle herkes yapıyor ve ben neden eşime bunu yaşatanıyım diye sordum yavaş yavaş aştık kısıtlı süre eşim izne gelince hep plmak zorunda psikolojisi ile yapamadık en son kayganlaşınca benim üstümde iken yavaşça yapmasını rica ettim bir sonraki günler daha da ilerleyerek yendik ben küçükken tacize uğradım ve bu benim için aşırı zor bir durumdu eşime de anlattım eşimin desteği ve birbirimize olmak zorunda değl diyerek yavaş yavaş denedik
erhaba mesajı yeni gördüm kusura bakmaDoktor nasıl bı tedavi uyguladı acaba
Merhaba dildo aldım 4.aparatın 2 büyük boyu gibi https://www.trendyol.com/vibra/vakumlu-buyuk-ve-kalin-tor-dildo-20-cm-p-87827676 . herhangi bir sorun yaşamadım hepsini alabiliyorum ama bundan da zevk alamadım ben acaba duygusal bir şey mi eksik bende kızlar ?Psikolojik olarak rahat olmanı sağlar. Bedeninde rahatlar.ikisi bir bütün sonuçta .4.aparatta sen kuzum hepsini itebiliyorsan gel git yapabiliyorsan rahat.Eşinin pns büyüklük sorun olmaz. Senin sorun Eşinin pns ilk giriş kısmında kendin tut yerleştir yavaş yavaş ittir.
Kendini öyle hissetme .Bence stres yapıyorsun. Yani görev gibi geliyor şuan bu senin için. Psikolojik bence.Bence akışına bırakınca hepsi olacak.Merhaba dildo aldım 4.aparatın 2 büyük boyu gibi https://www.trendyol.com/vibra/vakumlu-buyuk-ve-kalin-tor-dildo-20-cm-p-87827676 . herhangi bir sorun yaşamadım hepsini alabiliyorum ama bundan da zevk alamadım ben acaba duygusal bir şey mi eksik bende kızlar ?
Tatlım evli arkadaş 4. Dilatör psikolojik olarak küçük gelmiş. Pns yakın olması için vibratör almış .Evli degil misiniz anlamadim vibrator almışsınız. Vibrator anlatmıyor arkadaşlarım.
Cidden psikolojik. Psikoterapiste bende sormuştum. Pns yakın bir aparat daha yapmalimiyim diye.Hiç gerek yokmuş meğerseEvli degil misiniz anlamadim vibrator almışsınız. Vibrator anlatmıyor arkadaşlarım.
Nasil kullanılıyor zevk alamıyorum deyince bilemedimCidden psikolojik. Psikoterapiste bende sormuştum. Pns yakın bir aparat daha yapmalimiyim diye.Hiç gerek yokmuş meğerse
Evliyim canım ama 4.dilatörden daha kalın eşiminki diye daha benzer diye aldım.Nasil kullanılıyor zevk alamıyorum deyince bilemedim
Şimdi vajinusmus yenince biranda normal bir cinsellikteki insan duyguların olmasını bekliyor.Görev olarak benimsendiği için biranda olmaması normal .Aşk sıvısı olsa ön sevişme olsa bu duygulara bürünmeyecek aslında .Nasil kullanılıyor zevk alamıyorum deyince bilemedim
Bunu yapabiliyorsunuz birlikte olabilirsiniz... endişe etmeyinEvliyim canım ama 4.dilatörden daha kalın eşiminki diye daha benzer diye aldım.
İnşallah Allahın izniyle ben de öyle düşünüyorum sanırım bugün yarın olucak bu iş, tabiki buradaki arkadaşlarımın moral motivasyonu da sayesinde <3Bunu yapabiliyorsunuz birlikte olabilirsiniz... endişe etmeyin
Bu işi bugun başarıyla bitir inşAllah haydiiİnşallah Allahın izniyle ben de öyle düşünüyorum sanırım bugün yarın olucak bu iş, tabiki buradaki arkadaşlarımın moral motivasyonu da sayesinde <3
2sinide dene bence .Hangisinde rahat hissedersen . Ben yatarak dilatörleri çalışmıştım. İlk eşli denemede üstte başardım. Sonra aynı gün misyoner pozisyondada oldu .Sen hangi pozisyonda kendini kasmazsan rahat hissedersen psikolojik ve fiziken onu tercih et♡Kizlar ilk iliski icin detayli olarak pozisyon onerisi yapar misiniz?herkes ustteyken arkam donuk sekilde yapmami onerdi ama normalde ben ayakta bir ayagimi yataga kaldirarak dilator egzersizi yaptigim icin normalde yapmadigim bi pozisyonda rahat olur muyum bilemedim ne diyosunuz
Muhtemelen kendini hala kasıyorsun Ben ne zaman kasmayı bıraktım o zaman herşey normale döndüKızlar merhaba herkese.. sizlere bir şey sormak istiyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba merak ediyorum. Bu hastalığı yeneli neredeyse 5 ay olacak ama ben hâla ilişki sırasında hem çok zorlanıyorum hem hiç zevk alamıyorum aynı durumda olan var mı???
Aparatları tamamen bıraktınızmıKızlar merhaba herkese.. sizlere bir şey sormak istiyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba merak ediyorum. Bu hastalığı yeneli neredeyse 5 ay olacak ama ben hâla ilişki sırasında hem çok zorlanıyorum hem hiç zevk alamıyorum aynı durumda olan var mı???
Yatak ucuna gelip kalçanı yastıkla yükseltebilirsin bu arada eşin ayakta ayaklarını tabureye yada sandalyeye koyabilirsinKizlar ilk iliski icin detayli olarak pozisyon onerisi yapar misiniz?herkes ustteyken arkam donuk sekilde yapmami onerdi ama normalde ben ayakta bir ayagimi yataga kaldirarak dilator egzersizi yaptigim icin normalde yapmadigim bi pozisyonda rahat olur muyum bilemedim ne diyosunuz
Kasmak değil de acı çok fazla varMuhtemelen kendini hala kasıyorsun Ben ne zaman kasmayı bıraktım o zaman herşey normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?