- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.481
Canim doktor birkaç güne bir yaşayın dedi odamı günaşırı oluyor birde dilatörleri hemen bırakma dedi dilatör pnsden daha sert atasım geldi başarıncaBiliyordum biliyor musun başaracağını az kaldı demiştimaminn güzel kalpli happyciim Artık günaşırı devam et alışırsın ve sonrasında dersin ki ya ben nasıl vajinismus olmuşum
Aynen öyle canım bir gün dolu bir gün boş gibi bence de bırakma ben rahat 15 gün ya da Biray boyunca devam ettim psikolojik olarak hazırlıyor seni sonra zaten istemeden artık ben bunlarla yapmam diyorsunCanim doktor birkaç güne bir yaşayın dedi odamı günaşırı oluyor birde dilatörleri hemen bırakma dedi dilatör pnsden daha sert atasım geldi başarınca
Darısıda benim başıma olsun .Rabbim banada hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Tüm isteyenlere nasip etsin.Canım tebrikler gözün aydın kurtuldun artık
Bundan sonra hersey daha guzel olacak
Cok sevindim adına
Rabbim ikimizede hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin canımAynen öyle canım bir gün dolu bir gün boş gibi bence de bırakma ben rahat 15 gün ya da Biray boyunca devam ettim psikolojik olarak hazırlıyor seni sonra zaten istemeden artık ben bunlarla yapmam diyorsun
TebrikleerRabbim ikimizede hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin canımBurada bu güzel haberleride hayırlısıyla veririz inşAllah
Harikasın seeeennnBAŞARDIM
Tiniminimavihanim
H a s s a
@rainydyinlondon
K kendimidurduracakdegilim
KELEBEĞİMartık
Sıradaki bütün tırtıllarımıza özgür bir kelebeğe dönüşmeleri için hep dualarımda olacaklar .
Rabbim düşmanımın başına dahi vermesin.
Her düğün araba korna sesinde dua edeceğim.Rabbim bu illeti gelinlerimizin başına vermesin .
Bende seni tebrik ederim.Tebrikleer
Ben de yeni yenmiş biri olarak her haberle mutlu oluyorum o ana yeniden dönüyorum
Sevinçten ağlamıştım
Hepimizin ne dileği isteği varsa hayırlısıyla olsunHarikasın seeeennnçok sevindim çok mutlu oldum adına. Bundan sonra zihnin rahat. Her sey daha güzel olacak senin için. Sonsuz mutluluklar
Tamam ıste o rahatsızlık hissi de yapa yapa gececek. Ayrıca denemelısınız tabıkı. Eşliyi her asamada deneyin. Illa hepsı tam olunca olacak degıl. Bı anda da olabılır gerek kalmaz aparatlaraYani kizlar dedigim gibi aci oldugundan
Gitgel yapmiyo degilim,1-2 dakika yapabiliyorum ama rahatsizlik duydugum icin devam etmiyorum.4 dilator boyunda da hicbir sorun yasamiyorum iliski denemeli miyim?yoksa gitgel yapamadigik icin suan hazir degilmiyim
Burada cogu yazıldı. Arama yerinden tum vajınusmus konularını yaratabilirsiniz.Yakın zmanda vajinismusu yenen birileri yokmu yardımcı olsaniz bizede hikayelerinizi anlatsaniz
Tarayabılırsınız*Burada cogu yazıldı. Arama yerinden tum vajınusmus konularını yaratabilirsiniz.
Daha ilk ılıskıde o mumkun degıl. Yavas yavas alısacaksınız. Ara vermeden devam edin.Merhaba arkadaslar esimin uzerindeyken penisi alabildim az once fakat dilator gibi cubuk gibi kaldi ileri geri cok esnek degildi hareket edemedim, nasil yapmam gerekiyor ? Yani duygu hissetmedim cok sevindim ama hissiyatim olmadi zevk almak icin ne yapmam gerekiyor ?
BAŞARACAKSINBen de 9 aylık bir ertelemeden sonra yeniden egzersizlere başladım. Lütfen benim için de dua edin
Amiin canm İnşallah Rabbim istediğiniz vakitte aratmadan kolaylıkla nasip etsinDarısıda benim başıma olsun .Rabbim banada hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Tüm isteyenlere nasip etsin.
Çok teşekkür ederim, psikolojik olarak da olsa yol aldım. Yapamayacağımı düşünürken artık yapabileceğime inanıyorum.BAŞARACAKSIN
Ben İnanıyorum Sende İnan.
Motivasyonunu Asla Düşürme.
Her egzersizi başardığında küçük ödüller ver kendine(çikolata,kıyafet)gibi bu beni daha çok motive etmişti.
Bizler buradayız kendini yalnız hissetme
Tabii ki de bu bir başarı tebrik ediyorum böyle minik minik şeyler kocaman büyücek ve kurtulcaksınTerapiye gidiyorum ve bu haftaki ödevim her gün 1 boğum parmağı vajinaya yerleştirip kasılma geçene kadar bekleme şeklinde bir egzersizdi. 3 gündür kıvranıyorum, ağlıyorum.. sonunda bugün 3 kere yerleştirebilidim. Böyle yazınca komik gelebilir sadece 1 boğum ama o 2 cm bile benim için imkansız gibiydi. İlk minik başarım diyebilir miyiz
Evet kalan 5 günde de sadece 1 boğum parmak yerleştirmeyi deneyeceğim. Bolca kayganlaştırıcı ile mümkün oldu. 3 gündür fenalıklar geçirdim ama sonunda olduTabii ki de bu bir başarı tebrik ediyorum böyle minik minik şeyler kocaman büyücek ve kurtulcaksınbunu sık sık yapmaya çalış pratik yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?