Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biliyordum biliyor musun başaracağını az kaldı demiştim aminn güzel kalpli happyciim Artık günaşırı devam et alışırsın ve sonrasında dersin ki ya ben nasıl vajinismus olmuşum
Canim doktor birkaç güne bir yaşayın dedi odamı günaşırı oluyor birde dilatörleri hemen bırakma dedi dilatör pnsden daha sert atasım geldi başarınca

Canim doktor birkaç güne bir yaşayın dedi odamı günaşırı oluyor birde dilatörleri hemen bırakma dedi dilatör pnsden daha sert atasım geldi başarınca
Aynen öyle canım bir gün dolu bir gün boş gibi bence de bırakma ben rahat 15 gün ya da Biray boyunca devam ettim psikolojik olarak hazırlıyor seni sonra zaten istemeden artık ben bunlarla yapmam diyorsun

Aynen öyle canım bir gün dolu bir gün boş gibi bence de bırakma ben rahat 15 gün ya da Biray boyunca devam ettim psikolojik olarak hazırlıyor seni sonra zaten istemeden artık ben bunlarla yapmam diyorsun
Rabbim ikimizede hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin canımBurada bu güzel haberleride hayırlısıyla veririz inşAllah

Harikasın seeeennn çok sevindim çok mutlu oldum adına. Bundan sonra zihnin rahat. Her sey daha güzel olacak senin için. Sonsuz mutluluklar

Tebrikleer
Ben de yeni yenmiş biri olarak her haberle mutlu oluyorum o ana yeniden dönüyorum
Sevinçten ağlamıştım
Bende seni tebrik ederim.Rabbim sanada hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin.
Bende şaşkınlık oldu oldumu olmadımı modundayim eşime durmadan soruyorum. Üstümden büyük bir yük gitti kuş gibi hafif özgürüm.

Tamam ıste o rahatsızlık hissi de yapa yapa gececek. Ayrıca denemelısınız tabıkı. Eşliyi her asamada deneyin. Illa hepsı tam olunca olacak degıl. Bı anda da olabılır gerek kalmaz aparatlara

Daha ilk ılıskıde o mumkun degıl. Yavas yavas alısacaksınız. Ara vermeden devam edin.

Ben de 9 aylık bir ertelemeden sonra yeniden egzersizlere başladım. Lütfen benim için de dua edin
BAŞARACAKSIN

Ben İnanıyorum Sende İnan.
Motivasyonunu Asla Düşürme.
Her egzersizi başardığında küçük ödüller ver kendine(çikolata,kıyafet)gibi bu beni daha çok motive etmişti.

Bizler buradayız kendini yalnız hissetme

Çok teşekkür ederim, psikolojik olarak da olsa yol aldım. Yapamayacağımı düşünürken artık yapabileceğime inanıyorum.

Terapiye gidiyorum ve bu haftaki ödevim her gün 1 boğum parmağı vajinaya yerleştirip kasılma geçene kadar bekleme şeklinde bir egzersizdi. 3 gündür kıvranıyorum, ağlıyorum.. sonunda bugün 3 kere yerleştirebilidim. Böyle yazınca komik gelebilir sadece 1 boğum ama o 2 cm bile benim için imkansız gibiydi. İlk minik başarım diyebilir miyiz

Tabii ki de bu bir başarı tebrik ediyorum böyle minik minik şeyler kocaman büyücek ve kurtulcaksın bunu sık sık yapmaya çalış pratik yap

Tabii ki de bu bir başarı tebrik ediyorum böyle minik minik şeyler kocaman büyücek ve kurtulcaksın bunu sık sık yapmaya çalış pratik yap
Evet kalan 5 günde de sadece 1 boğum parmak yerleştirmeyi deneyeceğim. Bolca kayganlaştırıcı ile mümkün oldu. 3 gündür fenalıklar geçirdim ama sonunda oldu

Psikiyatriye gidiyorum. Cinsel işlev bozuklukları ile ilgilenen bir birim. 2 haftadır her gün vajinamı inceliyordum ayna ile. Bu hafta egzersize geçmiştik artık. Geniş bir zamana, birkaç aya yayarak çözebileceğimi söyledi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…