Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaslar esimin uzerindeyken penisi alabildim az once fakat dilator gibi cubuk gibi kaldi ileri geri cok esnek degildi hareket edemedim, nasil yapmam gerekiyor ? Yani duygu hissetmedim cok sevindim ama hissiyatim olmadi zevk almak icin ne yapmam gerekiyor ?

Harikaaasın canım beniim çook sevindimm güzel haberlerini bekliyorum mutlaka etiket yap Dualarında olmak beni çok mutlu etti sağol

Ben yavaş ilerleyenlerdenim tembellikten değil 1 aya çözümlerim
Gerçekten senin yorumlarinla motive oldum çünkü benim gibi sende uyuşturucu krem tercih etmedin bu bana ışık umut oldu pozisyonda sıkıntımız var buda yıpratıcı birsey umarım çözümleriz

Harikaaasın canım beniim çook sevindimm güzel haberlerini bekliyorum mutlaka etiket yap Dualarında olmak beni çok mutlu etti sağol

İnşallah canım , ben iyice çözeyiim hepinize yardımcı olucam ama tam halledemedim şimdi de içeride rahat olmam lazıma ma gerçekten hiç ağrı sızı bir şey olmadı .
Halletmişsin artık vajinusmus değilsin o diğer rahat şekilde yapabilme zamanla olurmuş yani git gel yapabilme pozisyon şekillerine bak hangisinde rahat hissedersen zihnen bedenen onları deneyin için ferah olsun BAŞARDIN

inşallah canım darısı tez zamanda sizlerin başına diyelim o zaman <3

Canlar 1.5 yıl cok agır duzeyde yaşadım vajinismusu. Cinsel istismar mağduruyum bunu Dr um eşim dahi kimseyle paylaşmamştm bile cok sukur 5 seansa atlattım. Duymussunuzdur zaten klasik dilatör tedavisi sadece.

Suan 2.bebişe hamileyim.. Bana hayal gelirdi boyle seyler..

İnsan bu sıkıntıyı yasarken asla aşamayacağını ve basaramayacagını dusunuyor ama hc brsey dusuncelermz kadar zor degıl. Size de umut olsun dye yazmak istedim. Cnku bunu yasamayan kmse yaşayanı anlamıyor..

Ben yaptıysam herkes yapabılır. Kendinize inanın ve ertelemeyin asla.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Hangi doktora gittiniz acaba

Olsun yavaş olsun ama güç olmasın motivasyonunu asla bozma evet ben de krem kullanmamıştım Pozisyon için şöyle yapabilirsin yatan uç kısmına sen gel kalçanın altına yastıkları yükselt eşin ayakta o şekilde kasılma daha az oluyor ayaklarını orada bir sandalye ya da bir tabure koyabilirsin ya da omzuna atabilirsin

Bu akşam deneyeceğim
Tırtıldan kelebeğe dönüşeceğim özgür olacağım

Kızlar hepimiz bir döngüdeyiz aslında kimimiz yavaş kimimiz bu yolda hızlı ilerliyor ama emin olunki hepimiz birgün başaracağız hiçbir zaman umudunuzu kendinize olan inancınızı yitirmeyin hepimiz kelebek gibi özgür olacağız
Sonuçta oda bir döngüden geçiyor . Sonunda özgür oluyor

Ne güzel bir mesaj. Buna bende inaniyorum:)

BAŞARDIM
Tiniminimavihanim
H a s s a
rainydyinlondon
K kendimidurduracakdegilim

KELEBEĞİM artık
Sıradaki bütün tırtıllarımıza özgür bir kelebeğe dönüşmeleri için hep dualarımda olacaklar .

Rabbim düşmanımın başına dahi vermesin.
Her düğün araba korna sesinde dua edeceğim. Rabbim bu illeti gelinlerimizin başına vermesin .

Biliyordum biliyor musun başaracağını az kaldı demiştim aminn güzel kalpli happyciim Artık günaşırı devam et alışırsın ve sonrasında dersin ki ya ben nasıl vajinismus olmuşum

Canım tebrikler gözün aydın kurtuldun artık
Bundan sonra hersey daha guzel olacak
Cok sevindim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…