- 26 Mayıs 2017
- 168
- 163
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.461
Harikaaasın canım beniim çook sevindimmMerhabalar sizlerin uzun süredir yorumlarınızı okuyordum .Beni olumlu güzel motive edici yorumlarınızla 4.dilatöre kadar yapıyorum.
Tiniminimavihanim
Öncelikle size teşekkür ederim başardığımda dualarımda olacaksınız ♡
Hikayelerin hepsi birbirine benzer zaten canım sen aparatlarını al katıl arkadaşlarla güzel verimli olacak inşAllahYakın zmanda vajinismusu yenen birileri yokmu yardımcı olsaniz bizede hikayelerinizi anlatsaniz
Harikaaasın canım beniim çook sevindimmgüzel haberlerini bekliyorum mutlaka etiket yap Dualarında olmak beni çok mutlu etti sağol
Tebrikler darısı bizlere olsunMerhaba arkadaslar esimin uzerindeyken penisi alabildim az once fakat dilator gibi cubuk gibi kaldi ileri geri cok esnek degildi hareket edemedim, nasil yapmam gerekiyor ? Yani duygu hissetmedim cok sevindim ama hissiyatim olmadi zevk almak icin ne yapmam gerekiyor ?
İnşallah canım , ben iyice çözeyiim hepinize yardımcı olucam ama tam halledemedim şimdi de içeride rahat olmam lazıma ma gerçekten hiç ağrı sızı bir şey olmadı .Tebrikler darısı bizlere olsun
Halletmişsin artık vajinusmus değilsin o diğer rahat şekilde yapabilme zamanla olurmuş yani git gel yapabilme pozisyon şekillerine bak hangisinde rahat hissedersen zihnen bedenen onları deneyin için ferah olsun BAŞARDINİnşallah canım , ben iyice çözeyiim hepinize yardımcı olucam ama tam halledemedim şimdi de içeride rahat olmam lazıma ma gerçekten hiç ağrı sızı bir şey olmadı .
inşallah canım darısı tez zamanda sizlerin başına diyelim o zaman <3Halletmişsin artık vajinusmus değilsin o diğer rahat şekilde yapabilme zamanla olurmuş yani git gel yapabilme pozisyon şekillerine bak hangisinde rahat hissedersen zihnen bedenen onları deneyin için ferah olsun BAŞARDIN❤
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinCanlar 1.5 yıl cok agır duzeyde yaşadım vajinismusu. Cinsel istismar mağduruyum bunu Dr um eşim dahi kimseyle paylaşmamştm bile cok sukur 5 seansa atlattım. Duymussunuzdur zaten klasik dilatör tedavisi sadece.
Suan 2.bebişe hamileyim.. Bana hayal gelirdi boyle seyler..
İnsan bu sıkıntıyı yasarken asla aşamayacağını ve basaramayacagını dusunuyor ama hc brsey dusuncelermz kadar zor degıl. Size de umut olsun dye yazmak istedim. Cnku bunu yasamayan kmse yaşayanı anlamıyor..
Ben yaptıysam herkes yapabılır. Kendinize inanın ve ertelemeyin asla.
Amiin sagol canmRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Hangi doktora gittiniz acabaCanlar 1.5 yıl cok agır duzeyde yaşadım vajinismusu. Cinsel istismar mağduruyum bunu Dr um eşim dahi kimseyle paylaşmamştm bile cok sukur 5 seansa atlattım. Duymussunuzdur zaten klasik dilatör tedavisi sadece.
Suan 2.bebişe hamileyim.. Bana hayal gelirdi boyle seyler..
İnsan bu sıkıntıyı yasarken asla aşamayacağını ve basaramayacagını dusunuyor ama hc brsey dusuncelermz kadar zor degıl. Size de umut olsun dye yazmak istedim. Cnku bunu yasamayan kmse yaşayanı anlamıyor..
Ben yaptıysam herkes yapabılır. Kendinize inanın ve ertelemeyin asla.
Olsun yavaş olsun ama güç olmasın motivasyonunu asla bozma
Ben yavaş ilerleyenlerdenim tembellikten değil 1 aya çözümlerim
Gerçekten senin yorumlarinla motive oldumçünkü benim gibi sende uyuşturucu krem tercih etmedin bu bana ışık umut oldu pozisyonda sıkıntımız var buda yıpratıcı birsey umarım çözümleriz
Bu akşam deneyeceğimOlsun yavaş olsun ama güç olmasın motivasyonunu asla bozmaevet ben de krem kullanmamıştım Pozisyon için şöyle yapabilirsin yatan uç kısmına sen gel kalçanın altına yastıkları yükselt eşin ayakta o şekilde kasılma daha az oluyor ayaklarını orada bir sandalye ya da bir tabure koyabilirsin ya da omzuna atabilirsin
Ankara da Reyyan Özcan TemizkanHangi doktora gittiniz acaba
Ne güzel bir mesaj. Buna bende inaniyorum:)Kızlar hepimiz bir döngüdeyiz aslında kimimiz yavaş kimimiz bu yolda hızlı ilerliyor ama emin olunki hepimiz birgün başaracağız hiçbir zaman umudunuzu kendinize olan inancınızı yitirmeyin hepimiz kelebek gibi özgür olacağız
Sonuçta oda bir döngüden geçiyor . Sonunda özgür oluyor
Eki Görüntüle 2995605
Biliyordum biliyor musun başaracağını az kaldı demiştimBAŞARDIM
Tiniminimavihanim
H a s s a
rainydyinlondon
K kendimidurduracakdegilim
KELEBEĞİMartık
Sıradaki bütün tırtıllarımıza özgür bir kelebeğe dönüşmeleri için hep dualarımda olacaklar .
Rabbim düşmanımın başına dahi vermesin.
Her düğün araba korna sesinde dua edeceğim.Rabbim bu illeti gelinlerimizin başına vermesin .
Canım tebrikler gözün aydın kurtuldun artıkBAŞARDIM
Tiniminimavihanim
H a s s a
rainydyinlondon
K kendimidurduracakdegilim
KELEBEĞİMartık
Sıradaki bütün tırtıllarımıza özgür bir kelebeğe dönüşmeleri için hep dualarımda olacaklar .
Rabbim düşmanımın başına dahi vermesin.
Her düğün araba korna sesinde dua edeceğim.Rabbim bu illeti gelinlerimizin başına vermesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?