Söyle anlatayim esimle ilk denemede olmadi, sonra kendi kendimize ugrastik durduk, zar zor bir kismi girebilse de ben hep aciyor dedigim icin yarida biraktik. Bu süreçte iki farkli doktora gittim tabii bu konuya özel çalisan kisiler degillerdi sadece normal muayene yaptilar, onlarin kontrolünde cok rahattim muayene olabildim ama is cinsel iliskiye gelince kitlenip kaliyordum. Vajinismus degilsin dedi bir tanesi, öteki enfeksiyon var dedi ilac verdi. Sonra denemeleri tamamen biraktik zaten iyice bikmistik cünkü hem yapamayip kendimi suclu hissediyordum hem de teselli edildigim icin kendimi ikinci kez sucluyordum… Neyse ikimiz de alismistik bu duruma tamamen kapatmistik artik konuyu.
Sonra ben aslinda buraya doktor adi arastirmaya gelmistim, derken dilatörlerle ilgili insanların tecrübelerini gördüm, doktor 6 bin tl fiyat verince köprüden önce son çıkış bu aparatları deneyim olmazsa kesin doktora gideceğim zaten diye şartlamıştım kendimi.
Dilatörlerin geldiği gün şaşırtıcı bir şekilde 4ü de sırayla çok rahat bir şekilde girdi kayganlaştırıcı yardımıyla tabii nasıl ya ben vajinismus değil miyim diye kalakaldım. Tıpkı doktorun probunda sorun olmadığı gibi bunda da aynı şey oldu. Ama eşli denemeye gelince kontrol karşı tarafın elinde olacak diye korktum. Aslında olay tamamen düşünce biçimiyle alakalı. İlk gün dilatörleri yapmışken 2. gün dördüncü aparatı alamadım mesela. Veya aynı gün denemenin başında yapıyorken sonunda yapamıyordum.
Burada yazıldığı gibi nefes al nefes ver tekniklerini uyguladım, kendimi vajina girişine çok fazla odaklıyordum acıyacak mı diye, dikkatimi dağıtmak için akşama ne yemek yapsam nasıl yapsam onları falan düşünmeye başladım
bir de acı, baskı kelimelerini tamamen zihnimden çıkardım. “Rahat hissedeceğim, zevk alacağım, ben de herkes gibi yapabileceğim” şeklinde mesajlar gönderiyordum kendime.
İlk eşli denemeyi dilatör yardımı olmadan yaptık o olmadı. Ben yeniden dilatörlere döndüm.
2 gün daha çalıştıktan sonra 4. dilatör içimdeyken ön sevişme sonrası dilatörü çıkartıp eşimin penisiyle çok rahat bir şekilde oldu, tabii hayretler içindeydim. Ertesi gün şansa hemen adet oldum
O da bir hafta sürdü tabii aklımda hep adet sonrası yapabilecek miyim sorusu dönüyordu.
Sonuç; regl sonrası dilatörsüz ilk deneme başarılı oldu, bi sıkıntım kalmadı artık. Kayganlaştırıcı desteği alıyorum kondomla korunduğumuz için o da nohut tanesi kadar, ben parmağımla içine ve girişine sürüyorum.
Acıya sebep olan şeyler, kendini kasmak, kuruluk ve enfeksiyon. Dilatördü jeldi derken bende enfeksiyon da oldu maalesef, neyse ki hemen fitillerle toparladım, bunun da bir ağrı faktörü olduğunu unutmayın bu yönden doktor muayenesinden geçmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar
Benim tecrübelerim özetle bu şekildeydi