Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hareket edemiycek kadarmı acı oluyor ben hareket bile edemiyorum penis hareket edinxe direkt ağrım başlıyor öyle baskı hissi gibi değil yanma iğne batması gibi uyuşturucu kremle olduğunda hiç bişey olmuyor anlamadım ben ne yapıcam bilmiyorum

Bende de hala aynı canım

Bende yeneli bir ay oldu vemcaine kullanıyorum hala kafam rahat oluyor bebek düşünürsek vemcaine kullanmayı bırakmak mı gerekir bilginiz var mı? Vemcaine Spermi öldürür mü?

Bende yeneli bir ay oldu vemcaine kullanıyorum hala kafam rahat oluyor bebek düşünürsek vemcaine kullanmayı bırakmak mı gerekir bilginiz var mı? Vemcaine Spermi öldürür mü?
Bırakmalısınız bence bebek düşünüyorsanız çünkü vemcaine de bir ilaç içinde kimyasallar var spermleri oldürür diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba. Bende vajinusmusum ve bunu kendim yenmek istiyorum bunun sebebi burdaki çoğu insanın kendi yenmiş olması bana biraz cesaret verdi artık korkmuyorum. Parmak egzersizini nasıl yapıcaz bana anlatabilir misiniz rica etsem. Birde en ileri derece vajinusmus olup egzersizle yenen var mı ? Yani eğer ileri dereceysek doktor tedavisi olmadan egzersizle yenemez miyiz

Ben kesinlikle kendinizin yenebileceğini düşünüyorum. Sadece kararlı olun, biraz cesaret ve kendine güven Ve buradaki tüm deneyimleri başarıları okumanızı tavsiye ederim. Öncelikle orayı ayna karşısında Bebeyağı sürerek masaj yapıp dokunmayı hissetmeyi tavsiye ederim. **Nefes önemli** derin nefes alıp (gülü koklar gibi) , nefes verin( mumu üfler gibi) bir kaç kez masaj yaparken tekrarlayın ve aynı nefes egzersizine devam ederken parmağınızı itmeye çalışın yavaş yavaş.. hiç bir acıma olmayacak hafif bi baskı olacak sonuçta içeri bi cisimin girdiğini hissediyorsunuz bu bir acı değil onu hissetme. Bu sırada tv açık olabilir müzik açık olabilir sevdiğiniz bişi açık olsun ki moraliniz iyi olsun kafaya takmamak için iyi geliyor. Böyle bir başlangıç öneririm

Aynada baktm nefes egzersizi kegel egzersizi yapmaya başladım zaten ama parmak egzersizine basliyim dedim zeytinyagiyla serçe parmaktan başladım zorlandığımda ıkındm nefesimi ayarladm falan ama sanırım bogum bogum ilerleniyormus ben serce parmagn hepsi bi gunde olsun istedim ve acı hissettim hatta iki gun sürdü bu acı sonra cesaretim kırıldı birde parmağı içerden çıkarırken ne kadar rahat da olsam acıdı bilemiyorum nasl olucak

Belki bir an heyecanlanmış ve hızlı davranmış olabilirsin sakin bir şekilde dene yavaş yavaş parmağında yağlı olarak ilerlemeye çalış ama takıldığın yerde zorlama çıkarmada tekrar nefes al ve nefes verirken tekrar ilerlemeye çalış nefesi unutunca biz bile farketmeden orası kapanıyor

Merhaba bana da yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar buraya yeni katıldım 1,5yillik evliyim ilişkiye giremiyorum kendimi istemsizce kasıyorum muayne olmaya çalıştım orada da rahat olamadım şuanda parmak egzersizi yapmaya başladık ve ikinmamla birlikte hepsi girdi acı hissetmedim sadece tuhaf bir his uyandırdı bu şekilde yenen var mı ne kadar daha çalışmam gerekiyor

Ben burayı okuyarak yendim 1 ay oldu yeneli şuan şükür her eşli denemede sorunsuz başarıyoruz. Bence parmakları yapabildiğine göre artık dilatör set almalısın onlara başlamalısın jelle veya bebeyağıyla günde bir boy başarabilirsin nefes egzersizleriyle ben böyle yaptım ilk başta dilatöre tepkiliydim bunları ben nasıl yaparım diye sonrasına inanamadım 4 boyu günde bir boy yaparak bitirdim 4 günde sonra eşliye geçtik

Bende dilatoru yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum sert plastik olduğu için almayı düşünüyorum parmaktan daha rahat olur belki de ve genişlemesini sağlıyor mu az da olsa

Özelden mesaj at canım yardımcı olayım ben de yeni yendim

Bende dilatoru yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum sert plastik olduğu için almayı düşünüyorum parmaktan daha rahat olur belki de ve genişlemesini sağlıyor mu az da olsa
Dilatörle de oluyor yapabilirsiniz elbette biz kadınlar bir şeyi çok istiyorsak yapabiliriz kendinize inanın

Tüm parmakları tek tek yaptıktan alıştıktan sonra iki parmağa geçince zar açılıcak mı peki yani iliskiye girmiş gibi olucak mı çünkü iki parmak baya kalın oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…