- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.081
Ben o spreyi denedim bana zerre kadar faydasi olmadi hatta onu sıkp anestol falanda sürmüştümSpreyi içeri doğru mu sikayim yoksa sadece parmağıma mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o spreyi denedim bana zerre kadar faydasi olmadi hatta onu sıkp anestol falanda sürmüştümSpreyi içeri doğru mu sikayim yoksa sadece parmağıma mi
Ben içeri sıkmadım sadece parmağa sıktım hiç faydasını gormedimBen o spreyi denedim bana zerre kadar faydasi olmadi hatta onu sıkp anestol falanda sürmüştüm
Spreyi içe doğru sıkın ve 2 dk sonra yapla deneyin farkı göreceksiniz hassasiyeti azaltıyor farkı anlamak için bir de spreysiz deneyin.. ele sıkmak yeterli değil içe doğru 2-3 fıs yeterliSpreyi içeri doğru mu sikayim yoksa sadece parmağıma mi
Aa gerçekten mi çok teşekkür ederimmmSpreyi içe doğru sıkın ve 2 dk sonra yapla deneyin farkı göreceksiniz hassasiyeti azaltıyor farkı anlamak için bir de spreysiz deneyin.. ele sıkmak yeterli değil içe doğru 2-3 fıs yeterli
Bence sıkma ben çok okudum kızlık zarini aldırdığı halde iliskiye giremiyor insanlar uyusturmanin bi faydasi yok kendini kastıktan sonra kendini kasmakta beyinle alakalı ben cok kullandm uyuşturucu emla bile kullandm kendini kasmani engellemiyor onlar uzgnm yine de kullanp memnun olanlar da var ben sadece kendim icin konuşuyorum cnmBen içeri sıkmadım sadece parmağa sıktım hiç faydasını gormedim
Benim de aynısı bir ay oldu hala aynıArkadaşlar ben artık uyuşturucu krem veya aparatla egzersiz olmadan penisi alabiliyorum kendimidd kasmıyorum ancak hareket etmeye başladığında ileri geri harekette sağ tarafımda çok yanma oluyor ve hareket edemiyorum lütfen aynı şekilde sıkıntı yaşayan varsa yardımcı olsun bana artık bıktım
Peki sordunuz mu hiç başka birisine nedem böyle oluyorBenim de aynısı bir ay oldu hala aynı
Bir kaç ay alabilirmiş bu durum . Ve ilişkiyi ne sıklıkla yaşadığına da bağlı bu durum ben çok yoğun çalıştığım icin ilişki aralığım daha fazlaPeki sordunuz mu hiç başka birisine nedem böyle oluyor
Tebrikler bravo hepsi aynı günde hemdeTam tamına 9 yıl hayatım mahvoldu kadın gibi hissedemedim yasitlarimin boy boy çocukları oldu ben son 2 yıldır insanlardan kaçıyorum çünkü her ortamda çocuk soruluyordu bana bı sekilde gülüp gecistiriyordum ama içimi Allah biliyordu
Aparatlar bugün geldi saat 8den beri calisiyorum 4 aparatı bu saate kadar içime aldım. Evet 4.aparata kadar üstüne gittim pes etmedim ve başardım çok mutluyum içerisi kocaman bir boslukmus dediğiniz gibi kendinle gurur duyuyorum afferim bana
Harikasınız inşallah eşli denemede de başarılı olursunuzTam tamına 9 yıl hayatım mahvoldu kadın gibi hissedemedim yasitlarimin boy boy çocukları oldu ben son 2 yıldır insanlardan kaçıyorum çünkü her ortamda çocuk soruluyordu bana bı sekilde gülüp gecistiriyordum ama içimi Allah biliyordu
Aparatlar bugün geldi saat 8den beri calisiyorum 4 aparatı bu saate kadar içime aldım. Evet 4.aparata kadar üstüne gittim pes etmedim ve başardım çok mutluyum içerisi kocaman bir boslukmus dediğiniz gibi kendinle gurur duyuyorum afferim bana
Ben araştırdığım kadarıyla çoğu doktor tavsiye etmiyor ben bebe yağı kullanıyorum bu şekilde gebe kalan birçok kişi varmış bazı doktorlar pH dengesini değiştirebilir diyor bazıları zararsız diyor ama kuruluk için mecburen kullanıyorum en zararsızı bana bebe yağı geldi. Ultrason jeli normal jellerden farkı ne?Arkadaşlar kayganlastirci gebeliğe engel mi ben ultrasyon jeli kullanıyorum şuanda
Teşekkür ederim evet 4 aparatı da 2. 3 saat içerisinde yaptım ve bütün aparatları sonuna kadar ittim gerçekten içerisi koca bir boslukmusTebrikler bravo hepsi aynı günde hemde
Cok sağolun teşekkür ederim inşallah eşli denemede olurHarikasınız inşallah eşli denemede de başarılı olursunuz
Ben Bebek yağı zararlı diye bıraktım onu.suan ultrasyon jeli kullanyorum nasıl oldugunu bilmiyorum tam olarakBen araştırdığım kadarıyla çoğu doktor tavsiye etmiyor ben bebe yağı kullanıyorum bu şekilde gebe kalan birçok kişi varmış bazı doktorlar pH dengesini değiştirebilir diyor bazıları zararsız diyor ama kuruluk için mecburen kullanıyorum en zararsızı bana bebe yağı geldi. Ultrason jeli normal jellerden farkı ne?