• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben içeri sıkmadım sadece parmağa sıktım hiç faydasını gormedim
Bence sıkma ben çok okudum kızlık zarini aldırdığı halde iliskiye giremiyor insanlar uyusturmanin bi faydasi yok kendini kastıktan sonra kendini kasmakta beyinle alakalı ben cok kullandm uyuşturucu emla bile kullandm kendini kasmani engellemiyor onlar uzgnm yine de kullanp memnun olanlar da var ben sadece kendim icin konuşuyorum cnm

Canım kan gelmesi zorladığından olmuştur normal nefes alsan kegel yaparak gelmiyor kan falan . Zorlamadan yapmak lazım zaten doğru nefes alırsan zorlayacağın bişey kalmıyor bir al önce dilatör setine geç seni kurtaracak olan o

Arkadaşlar ben artık uyuşturucu krem veya aparatla egzersiz olmadan penisi alabiliyorum kendimidd kasmıyorum ancak hareket etmeye başladığında ileri geri harekette sağ tarafımda çok yanma oluyor ve hareket edemiyorum lütfen aynı şekilde sıkıntı yaşayan varsa yardımcı olsun bana artık bıktım
Benim de aynısı bir ay oldu hala aynı

Merhaba herkese ben aranızda değildim uzun zamandır bilenler bilir ben basardimmmmmm tiniminihaniim sayesinde bu sayfanın sayesinde ve tabiki kendime olan inancımla başardım annelik için yanıp tutuşan sır gibi sakladığım tam tamına 9 yılımı alan bu illet şeyden aparatlar sayesinde ödevimi tamamladım şuan için eşim evde yok esli deneme yapamadım 2.aparat çalışmam da eşime de fırsat vericem inşallah

Tam tamına 9 yıl hayatım mahvoldu kadın gibi hissedemedim yasitlarimin boy boy çocukları oldu ben son 2 yıldır insanlardan kaçıyorum çünkü her ortamda çocuk soruluyordu bana bı sekilde gülüp gecistiriyordum ama içimi Allah biliyordu
Aparatlar bugün geldi saat 8den beri calisiyorum 4 aparatı bu saate kadar içime aldım. Evet 4.aparata kadar üstüne gittim pes etmedim ve başardım çok mutluyum içerisi kocaman bir boslukmus dediğiniz gibi kendinle gurur duyuyorum afferim bana 😀😀

Tam tamına 9 yıl hayatım mahvoldu kadın gibi hissedemedim yasitlarimin boy boy çocukları oldu ben son 2 yıldır insanlardan kaçıyorum çünkü her ortamda çocuk soruluyordu bana bı sekilde gülüp gecistiriyordum ama içimi Allah biliyordu
Aparatlar bugün geldi saat 8den beri calisiyorum 4 aparatı bu saate kadar içime aldım. Evet 4.aparata kadar üstüne gittim pes etmedim ve başardım çok mutluyum içerisi kocaman bir boslukmus dediğiniz gibi kendinle gurur duyuyorum afferim bana 😀😀
Tebrikler bravo hepsi aynı günde hemde 👏👏👏👌👌👌

Harikasınız 😍 inşallah eşli denemede de başarılı olursunuz

Arkadaşlar kayganlastirci gebeliğe engel mi ben ultrasyon jeli kullanıyorum şuanda
Ben araştırdığım kadarıyla çoğu doktor tavsiye etmiyor ben bebe yağı kullanıyorum bu şekilde gebe kalan birçok kişi varmış bazı doktorlar pH dengesini değiştirebilir diyor bazıları zararsız diyor ama kuruluk için mecburen kullanıyorum en zararsızı bana bebe yağı geldi. Ultrason jeli normal jellerden farkı ne?

Ben araştırdığım kadarıyla çoğu doktor tavsiye etmiyor ben bebe yağı kullanıyorum bu şekilde gebe kalan birçok kişi varmış bazı doktorlar pH dengesini değiştirebilir diyor bazıları zararsız diyor ama kuruluk için mecburen kullanıyorum en zararsızı bana bebe yağı geldi. Ultrason jeli normal jellerden farkı ne?
Ben Bebek yağı zararlı diye bıraktım onu.suan ultrasyon jeli kullanyorum nasıl oldugunu bilmiyorum tam olarak

Back