• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de öyle hissediyordum. Derin nefes al. Sonra verdiğinde hızlı ve güçlü bir şekilde ittir. Sonra nefes alınca dur nefes verince ittir. Böyle böyle girer. Hızlı ve güçlü bas.
Bi de doğrudan dördü sokma. İlk önce ikinci ile on dk çalış. Sonra üçüncü ile yirmi dk çalış. Sonra üçüncüyü çıkarır çıkarmaz hemen dördü sok. Genişlemişken dördüncüyü ittir.

Kızlar aparatlarda acele etmeyin her gün bir boyu çalışın bir saat bugün birinci boy ise yarın önce birinci sonra ikinciye geçin hatta her boy ile iki gün çalışın ki iyice alışsın beyniniz de bu duruma alışsın ben de 3 yıl vajinismustum bir aydır atlattım çok şükür size yardımcı olurum 👍

Kızlar aparatlarda acele etmeyin her gün bir boyu çalışın bir saat bugün birinci boy ise yarın önce birinci sonra ikinciye geçin hatta her boy ile iki gün çalışın ki iyice alışsın beyniniz de bu duruma alışsın ben de 3 yıl vajinismustum bir aydır atlattım çok şükür size yardımcı olurum 👍
Çok teşekkür ederim bende 3 senedir bu illetle yaşıyorum çok az kaldı inşallah

4 zorluyor ilk azını sok vemcain sprey olması lazım sonra ilerlemeyen bi kısım var orda aparat öyle kalsın sen video falan izle sonra derin nefes al ıkın tekrar it
Evet benimde öyle oldu kaslara geldi bi sızı hissettim sonra durdum video açtım dikkatimi dağıttım sonra oldu

Kızlar aparatlarda acele etmeyin her gün bir boyu çalışın bir saat bugün birinci boy ise yarın önce birinci sonra ikinciye geçin hatta her boy ile iki gün çalışın ki iyice alışsın beyniniz de bu duruma alışsın ben de 3 yıl vajinismustum bir aydır atlattım çok şükür size yardımcı olurum
Çok teşekkür ederim bende 3 senedir bu illetle yaşıyorum çok az kaldı inşallah
inşallah atlatırsın canım ben yaptıysam herkes yapar güvenin kendinize 💪🏼

Kızlar aparat yaparken pozisyon da çok önemliydi benim için yatak ucu banklar var ya bench tarzı ona oturup yapıyordum bacaklarımı iyice açıp yatarken denediğimde zorlanıyordum zemin sert olmalı

Canım bende dün ilk defa yaptım benimde aynısı oldu o an hem ıkındım hemde derin nefes aldım sen hangi pozisyonda deniyorsun
Diger dilatörlerde hiç acı hissetmedim kolaylıkla oldu ama bu 4.de derin nefes alıp verirken ittirdim hem ıkındım ama olmadı baya canım acıdı 🙁. 🌈 bu pozisyon bu sayfada tecrübeli arkadaşlar bunu önermişti yarı oturur halde

Diger dilatörlerde hiç acı hissetmedim kolaylıkla oldu ama bu 4.de derin nefes alıp verirken ittirdim hem ıkındım ama olmadı baya canım acıdı 🙁. 🌈 bu pozisyon bu sayfada tecrübeli arkadaşlar bunu önermişti yarı oturur halde
Önce 3ü yap biraz çalış sonra 4ü yap hemen

Kızlar pozisyon ve aparatın yönünü iyi ayarlayın kesinlikle çok basit girecektir. Doğru pozisyonu alın ve popo yönünde ittirin düz ittirince olmuyor sanatsınız doğru yönü bulunca çok rahat kendisi giriyor

Destek olan herkese teşekkür ederim ben regl olacağım ve birkaç gün kala vajinamda çok ağrı oluyor oyüzden denemeye ara verdim malesef artık reglım bitince tekrar başlayacağım

Ben şimdi bu kadar yaklaşıp regl oldum ve araya yine zaman girecek ona üzülüyorum artık vakit kaybetmek istemiyorum

Back