- 15 Haziran 2021
- 49
- 74
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.021
Aminnnnn insallah en kisa zamandaAnne olmak istiyorum artık Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah anneliği bana ve isteyen herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnn insallah en kisa zamandaAnne olmak istiyorum artık Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah anneliği bana ve isteyen herkese
Bir arkadaş daha vardı bir kaç gündür sesi çıkmıyor onu merak ediyorum aslında M Mery92mery canım ne yaptın sende gayet iyi ilerliyordun
Merhaba sen hiç rabir dilatöre baktın mıArkadaşlar merhaba, bej de vajinismusum yaklaşık 6 aylık evliyim. Parmak egzersizi yapıyorum 3 4 gündür kendi parmağımı aldım eşimin tek parmağını aldım bugün de eşimin iki parmağıyla denedim. Girerken o kadar canım acıdı ki. Yine de durmadım zorladım ve soktum parmaklarını. Çektikten sonra çok kanamam oldu. Tabi öyle yoğun yoğun değil ama ciddi derecede acı ve ağrı var. Zar mı bozulmuştur sizce ya da zorlandığım için mi kanama olmuştur lütfen yardım eder misiniz
Bende de vardı o kitap ama bana hiç faydası olmadı canımHer gün yazılanları okuyorum ama bikaç gündür psikolojik olarak çok iyi hissetmiyorum o yüzden denemedim yarın akşam deneyecegım tekrardan. Bir de cem kecenin kitabinı aldım 10adımda vajinusmus tedavisi diye onuda okuyorum öyle iste
Yok hayır. Dilatör aldım ama denemeye cesaret edemedim. Parmakla daha rahat hissediyorum sanırımMerhaba sen hiç rabir dilatöre baktın mı
Bizde önceden parmak egzersizi yapıyorduk ama ben dilatörlerle daha rahat yaptım parmakta kasıyordum kendimi cesaretini topla başla bence ben 4.aparata kadar geldim ve bir damla bile kan gelmedi düşün 4 nekadar büyükYok hayır. Dilatör aldım ama denemeye cesaret edemedim. Parmakla daha rahat hissediyorum sanırım
O zaman şu an kanamanın sebebi zarın bozulması değil midir sizce. Mutlaka cesaret edip denemeye çalışacağım dilatörü deBizde önceden parmak egzersizi yapıyorduk ama ben dilatörlerle daha rahat yaptım parmakta kasıyordum kendimi cesaretini topla başla bence ben 4.aparata kadar geldim ve bir damla bile kan gelmedi düşün 4 nekadar büyük
O kan kendini kastığın için kaslarının zorlanması sonucu olan birşey diye düşünüyorum canım çünkü ben 4le sağ sol bile yaptım yinede kan gelmediO zaman şu an kanamanın sebebi zarın bozulması değil midir sizce. Mutlaka cesaret edip denemeye çalışacağım dilatörü de
Anladım, ben de sevinmiştim bir engeli aştım sanıp. Daha kolay olur bundan sonrası diye düşünmüştüm. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinO kan kendini kastığın için kaslarının zorlanması sonucu olan birşey diye düşünüyorum canım çünkü ben 4le sağ sol bile yaptım yinede kan gelmedi
Canım şunu kafandan at zar var ama esnek birşey ve asla kapalı yada dar birşey değilAnladım, ben de sevinmiştim bir engeli aştım sanıp. Daha kolay olur bundan sonrası diye düşünmüştüm. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Çok haklısınız. İşin biraz mental boyutuna ağırlık vermem gerekiyor. Kendimi buna bir türlü ikna edemiyorum. Ama bugün eşimin iki parmağını alınca gerçekten oranın dar olmadığını hissettim. Eşim parmağını açıp kaparken dolgunluk ve baskı hissettim ama acı yoktuCanım şunu kafandan at zar var ama esnek birşey ve asla kapalı yada dar birşey değil
Evet baskı hissediyoruz hepimiz ama acı asla olmuyor bende ve vemcaine sprey kullanıyorum ben sende var mıÇok haklısınız. İşin biraz mental boyutuna ağırlık vermem gerekiyor. Kendimi buna bir türlü ikna edemiyorum. Ama bugün eşimin iki parmağını alınca gerçekten oranın dar olmadığını hissettim. Eşim parmağını açıp kaparken dolgunluk ve baskı hissettim ama acı yoktu
Evet, o sprey olmadan maalesef dokunamıyorum bile.Evet baskı hissediyoruz hepimiz ama acı asla olmuyor bende ve vemcaine sprey kullanıyorum ben sende var mı
Çok geliyorsa git canım ama zorlandıysa tahriş olmuşturEvet, o sprey olmadan maalesef dokunamıyorum bile.
Ve şu an hala kanamam devam ediyor epey ciddi şekilde. Doktora gitmeli miyim yoksa sabahı mı beklemeliyim
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Yarın iyi hissedersem muhakkak dilatöre başlayacağım. İnşallah bu dert sahibi olan herkes çabucak iyileşir. Dua edelim birbirimize, inşallah biran önce anne olmak nasip olurÇok geliyorsa git canım ama zorlandıysa tahriş olmuştur
İnşallah canımÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Yarın iyi hissedersem muhakkak dilatöre başlayacağım. İnşallah bu dert sahibi olan herkes çabucak iyileşir. Dua edelim birbirimize, inşallah biran önce anne olmak nasip olur
Merhaba belki biraz daha alışman gerekiyor bende yeni yendim sayılır hala acı oluyor zamanla geçer umarımArkadaşlar ben artık uyuşturucu krem veya aparatla egzersiz olmadan penisi alabiliyorum kendimidd kasmıyorum ancak hareket etmeye başladığında ileri geri harekette sağ tarafımda çok yanma oluyor ve hareket edemiyorum lütfen aynı şekilde sıkıntı yaşayan varsa yardımcı olsun bana artık bıktım