- 20 Ağustos 2021
- 310
- 389
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.941
Merhaba bence emla krem denemelisin. Anında uyuşturuyor. Hiç hissetmedim ben. Acı olmayınca ilerlemek daha kolay oluyor ama eşin mutlaka kayganlaştırıcı kullansın. O bölge uyuşunca kuruluk oluyor oda zorluyor.yendim canım benim Şükürler olsun
Teşekkür ederim cevabin icin. Bende yendim artıkMerhaba bence emla krem denemelisin mutlaka ben atlatmış biri olarak ilk denemede keşke önerilseydi bana. Ön aşadama biraz gevşeme yaşayınca o bölgeye iyice yedir kremi. Anında etki yapıyor. Eşim deneme yaparken kayganlaştırıcı ile birlikte emla kremi de sürdü uyuşma etkisi baya uzun oldu ve rahatça oldu. Pozisyon için netten bak o bölgeye bence. Parmağın ile içeriyi hissetmeye çalış. Hiç bilmediğin yere ulaşmak daha zorlayıcı
Çok mutlu oldum kuzum benim gerçektenTeşekkür ederim cevabin icin. Bende yendim artıkAnestol kullanarak başarılı oldum ancak parmak egzersizi yapmadim yapamazdim halada yapamam açıkçası o bölgeye parmak sokmaya çalışınca daha cok kendimi kapatıyorum
Yaa sende yendin sanirimmmÇok mutlu oldum kuzum benim gerçekten
Tabikide Başarılı Olacaksın Sen Çok GüçlüsünArkadaşlar ben bu akşam 3.dilatorü deneyecegim inşallah bunda da başarılı olurum
Ben çok kolay yapıyorum canım boyu seni tedirgin ediyordur bence istemsizce kasıyorsundurArkadaslar 3 cokmu zor banami oyle geliyor tavsiyeniz nedir bayagi zorlaniyorum
Kuzum Hiç Bir Zorlugu Yok İnanki Sadece Kasma Kendini Nerince Nefes Al Gülü Koklar Gibi Verince Mumu Üfler Gibi ❣Arkadaslar 3 cokmu zor banami oyle geliyor tavsiyeniz nedir bayagi zorlaniyorum
Bak canım oraya odaklanma bir müzik aç yada TV izle öyle çok daha kolay oluyorBoyu degilde kalın bayagi
Sanki yırtılacakmıs gibi acı diyeyimBi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
Kuzum Kendini İstemsizce Kasdıgın Için Çok Derince Nefes alınca Hep Gidiyor Zaten Nefesini Ayarla Sadece BitanemBi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
Ohh supersinn cook sevindimmBende 10 gün önce yendim❣❣
Kuzum Kendini İstemsizce Kasdıgın Için Çok Derince Nefes alınca Hep Gidiyor Zaten Nefesini Ayarla Sadece Bitanem
SEN Çok Güçlü Kadınsın Başaracaksın3ude sokmayı basardım tesekkur ederim destekleriniz icin simdi alistirma yapayim çok zor oldu benim için 3 bile yarın aksam insallah 4e geçerim
3. Dilatorde mi bunu hissediyorsun ? Anestol kremle denemeni tavsiye ederim bende öyle hissediyordum anestolle denedim 3. Aparatta kas gibi bi yer var orada takılıyor kendini cok serbest birak hic düşünme o kası gectigini hissedeceksin zatenBi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
Bende Bitanem Çok Şükür Bitti Sonunda RABBİM Kimseyi Darda BırakmasınOhh supersinn cook sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?