- 24 Ağustos 2021
- 62
- 44
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.981
Boyu degilde kalın bayagi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum Hiç Bir Zorlugu Yok İnanki Sadece Kasma Kendini Nerince Nefes Al Gülü Koklar Gibi Verince Mumu Üfler Gibi ❣Arkadaslar 3 cokmu zor banami oyle geliyor tavsiyeniz nedir bayagi zorlaniyorum
Bak canım oraya odaklanma bir müzik aç yada TV izle öyle çok daha kolay oluyorBoyu degilde kalın bayagi
Sanki yırtılacakmıs gibi acı diyeyimBi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
Kuzum Kendini İstemsizce Kasdıgın Için Çok Derince Nefes alınca Hep Gidiyor Zaten Nefesini Ayarla Sadece BitanemBi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
Ohh supersinn cook sevindimmBende 10 gün önce yendim❣❣
Kuzum Kendini İstemsizce Kasdıgın Için Çok Derince Nefes alınca Hep Gidiyor Zaten Nefesini Ayarla Sadece Bitanem
SEN Çok Güçlü Kadınsın Başaracaksın Acele Etme Kuzum Yavaş Yavaş Güzel Haberlerini Bekliyorum M Mery92mery3ude sokmayı basardım tesekkur ederim destekleriniz icin simdi alistirma yapayim çok zor oldu benim için 3 bile yarın aksam insallah 4e geçerim
3. Dilatorde mi bunu hissediyorsun ? Anestol kremle denemeni tavsiye ederim bende öyle hissediyordum anestolle denedim 3. Aparatta kas gibi bi yer var orada takılıyor kendini cok serbest birak hic düşünme o kası gectigini hissedeceksin zatenBi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
Bende Bitanem Çok Şükür Bitti Sonunda RABBİM Kimseyi Darda BırakmasınOhh supersinn cook sevindimm
3. Dilatorde mi bunu hissediyorsun ? Anestol kremle denemeni tavsiye ederim bende öyle hissediyordum anestolle denedim 3. Aparatta kas gibi bi yer var orada takılıyor kendini cok serbest birak hic düşünme o kası gectigini hissedeceksin zaten
Teşekkür ederim insallah en kısa zamanda bende yenenler arasında olurumSEN Çok Güçlü Kadınsın Başaracaksın Acele Etme Kuzum Yavaş Yavaş Güzel Haberlerini Bekliyorum M Mery92mery
Evet Olacaksın Çok Yakın Zamanda Hemde İnanıyorum M Mery92meryTeşekkür ederim insallah en kısa zamanda bende yenenler arasında olurum
Ne yaptın canım yapabildin miBi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
Evet 3.sünü yaptım zor oldu ama oldu. sonra gevşemeye çalıştım 1saat öyle çalıştım tamamen gevşemekten geçiyor olay. yarın aksam 4ü deniycem bakalım inşallah başarabilirim Allahın izniyleNe yaptın canım yapabildin mi
MAŞALLAH Sana GÜÇLÜ Kadın Yarın ALLAH' IN İzniyle Biticek BitanemEvet 3.sünü yaptım zor oldu ama oldu. sonra gevşemeye çalıştım 1saat öyle çalıştım tamamen gevşemekten geçiyor olay. yarın aksam 4ü deniycem bakalım inşallah başarabilirim Allahın izniyle
Sevindim canım senin adına bende yarın 4.aparati denicem inşallah ikimizde sorunsuz atlatırızEvet 3.sünü yaptım zor oldu ama oldu. sonra gevşemeye çalıştım 1saat öyle çalıştım tamamen gevşemekten geçiyor olay. yarın aksam 4ü deniycem bakalım inşallah başarabilirim Allahın izniyle
Öyle dahamı kolay oluyor canım birleşmeden önce mi sürülmeliVecmain sprey geçici bir süre hissizlik anestezik etki oluşturuyor sonra alışınca bırakıyorum spreyi