• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ve sana benden tavsiye 4ü yaptığında çok iyi çalış bu kadar ecele etme yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerle 4e vajina tamamen alışması lazım ama yinede sen bilirsin bu benim düşüncem

Kızlar vajinismus u yendikten sonra ilişki sıklığı kaç günde bir olmalı ve aparatlarla yenenler aparatları kaç ilişki sonrasında bıraktınız ilişki gün aşırı olması gerekiyor diye biliyorum ama eşimde bende çalışıyoruz gece gündüz karışık şekilde bazı günler hiç denk gelemiyoruz 3-4 günü bulabiliyor ilişki arası bu sıkıntı olurmu

Burda @tiniminihanım vardı çok destek oluyordu herkese bakıyorum ama göremiyorum ve hiç yenip de destek olan da kalmadı🥺

Ben dilatör setleriyle çalışıyorum 4e kadar geldim 2 gün önce 4ü yaptım dün çok yorgundum yapamadım böyle devam ediyorum ama yenenler önceden motive ediyordu bizi bizde destek aldığımız için daha iyi çalışıyorduk

Olmuyor yapamıyorum 4 olmuyor
Dİrekt 4ümü yapmaya çalışıyorsun egzersize başlayınca yoksa 2-3ten başlayıp 4ü öylemi deniyorsun eğer hemen dörtten başlıyorsan öyle yapma önce 2den başla 5 dk 2yle çalıştıktan sonra 3e geç 10 dkda onunla çalış sonra 4e geç dördü yaparken de 1-2dk içeride kalsın beklet sadece girişte baskı ve kasılma hissedersin kasılma hissettiğin yerde bekle burundan al nefesini ağızdan ver ve yavaşça ittir 1-2 cmlik giriş kasını geçtikten sonra vajinada his duyusu yok ben bu şekilde yaptım eminimki yapıcaksın ve yeniceksin

Ben dilatör setleriyle çalışıyorum 4e kadar geldim 2 gün önce 4ü yaptım dün çok yorgundum yapamadım böyle devam ediyorum ama yenenler önceden motive ediyordu bizi bizde destek aldığımız için daha iyi çalışıyorduk
Bende tedaviye başlamadan önce her gün girip vajinismus konuları ile ilgili herşeyi okuyordum hala giriyorum ve okuyorum yenenlerin yazdıklarını okumak cidden bir destek oluyor 4ü yaparken kasılmalarının olmadığını düşündüğünde hemen eşli dene bence :)

Dİrekt 4ümü yapmaya çalışıyorsun egzersize başlayınca yoksa 2-3ten başlayıp 4ü öylemi deniyorsun eğer hemen dörtten başlıyorsan öyle yapma önce 2den başla 5 dk 2yle çalıştıktan sonra 3e geç 10 dkda onunla çalış sonra 4e geç dördü yaparken de 1-2dk içeride kalsın beklet sadece girişte baskı ve kasılma hissedersin kasılma hissettiğin yerde bekle burundan al nefesini ağızdan ver ve yavaşça ittir 1-2 cmlik giriş kasını geçtikten sonra vajinada his duyusu yok ben bu şekilde yaptım eminimki yapıcaksın ve yeniceksin
Arkadaşımız bana göre hızlı ilerledi 1 gün 3ü deneyip 4e geçti ben kendimi hazır hissedene kadar bir aparatla çalışıyorum sonra diğerine geçiyorum tabi bu benim düşüncem

Bende tedaviye başlamadan önce her gün girip vajinismus konuları ile ilgili herşeyi okuyordum hala giriyorum ve okuyorum yenenlerin yazdıklarını okumak cidden bir destek oluyor 4ü yaparken kasılmalarının olmadığını düşündüğünde hemen eşli dene bence :)
Bir kere denedim 4ü ama sanki 3ten bile daha rahat hissettim kendimi inşallah başarırım bugün yapamadım yarın tekrar denicem dua edin bana

Back