- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farklı bişey var mı yapmam gerekenSen bilirsin nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ıkınmada ilişki esnasında yani diyeceğim herşeyi söyledim gerisi sana kalmış inşAllah yenersiinn bu illeti
Canım 3 ü iyice calıs sonra 4 ü yapMerhaba birşey sorucam dilatorleri kaç dk yapıyorsunuz ben ilk 3 sorna 4 yapıyorum ama kaç dk yapmam lazım
Yok canım aynı şeyleri demiştim zatenFarklı bişey var mı yapmam gereken
Banada yazarmisin lütfenCanim sana özel yazim
Tabikide bitanemmmBanada yazarmisin lütfen
Ben daha yeni yenmiş biri olarak söylüyorum 4 ten daha kolay gerçeği..Diyorum yapcaksın 4 aparatı aldım penisi daha önce aldım ağrı yok biliyorum ama 4 ü aldıysam penis daha kolay diyorum ama ön sevişmeden sonra o anda izin vermiyorum nasıl yapcam bilmyorum zamana mı bırakmalıyım
Merhaba Tiniminimavihanim ve kızlar benim hastalığımdan bahsetmiştim size 2 gün yattım çalışamadım atak geçirdim ama şunu söyliyim 2 gün bile okadar fark ediyor ki anlatamam en son 3.aparatı denemiştim bugün 2ile başlıyım dedim 2yi başta alamadım kastım kendimi canım yandı oyüzden ama pes etmedim sonra oldu 3ü aldım ama okadar rahat oldu ki@Nancy06 bak burası aktif burdaki mesajları oku genellikle aynı şeyler yazılır
Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederim sen nasıl yendinSelamlar bundan 2 yıl önce vajinismus olan ama şimdi 4 aylık bebişi olan ben hala yendigime inanamıyorum kızlar üzülmeyin hepsi gececek
Aynı bu şekilde motiveylee devamm ett canımm olacakk çook iyi gidiyorsun3.aparatı 2 gün önce denediğimde çok huylanmıştım bugün vajinamda okadar esneklik hissettim ki sanki hiçbir şey yokmuş orda gibi
İnşallah bir an önce kendim için yenmek istiyorum çünkü hastalığıma stres olarak etkisi çok var bu yüzden psikoloğa bile gidiyorum ve en son tabiki Allah nasip ederse bebeğim olsun istiyorumAynı bu şekilde motiveylee devamm ett canımm olacakk çook iyi gidiyorsun
Çok az kaldı inşallah bebeğin de olacak tamamen iyileşeceksin de stresin büyük çoğunluğu zaten bu illetİnşallah bir an önce kendim için yenmek istiyorum çünkü hastalığıma stres olarak etkisi çok var bu yüzden psikoloğa bile gidiyorum ve en son tabiki Allah nasip ederse bebeğim olsun istiyorum
Evet canım bunu yendiğimde yeniden doğmuş gibi hissedeceğim kendimi biliyorumÇok az kaldı inşallah bebeğin de olacak tamamen iyileşeceksin de stresin büyük çoğunluğu zaten bu illet