• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba bence emla krem denemelisin. Anında uyuşturuyor. Hiç hissetmedim ben. Acı olmayınca ilerlemek daha kolay oluyor ama eşin mutlaka kayganlaştırıcı kullansın. O bölge uyuşunca kuruluk oluyor oda zorluyor.yendim canım benim Şükürler olsun😍😍🤩

Merhaba bence emla krem denemelisin mutlaka ben atlatmış biri olarak ilk denemede keşke önerilseydi bana. Ön aşadama biraz gevşeme yaşayınca o bölgeye iyice yedir kremi. Anında etki yapıyor. Eşim deneme yaparken kayganlaştırıcı ile birlikte emla kremi de sürdü uyuşma etkisi baya uzun oldu ve rahatça oldu. Pozisyon için netten bak o bölgeye bence. Parmağın ile içeriyi hissetmeye çalış. Hiç bilmediğin yere ulaşmak daha zorlayıcı
Teşekkür ederim cevabin icin. Bende yendim artık ☺️ Anestol kullanarak başarılı oldum ancak parmak egzersizi yapmadim yapamazdim halada yapamam açıkçası o bölgeye parmak sokmaya çalışınca daha cok kendimi kapatıyorum

Teşekkür ederim cevabin icin. Bende yendim artık ☺️ Anestol kullanarak başarılı oldum ancak parmak egzersizi yapmadim yapamazdim halada yapamam açıkçası o bölgeye parmak sokmaya çalışınca daha cok kendimi kapatıyorum
Çok mutlu oldum kuzum benim gerçekten😍😍😍

3ude sokmayı basardım tesekkur ederim destekleriniz icin simdi alistirma yapayim çok zor oldu benim için 3 bile yarın aksam insallah 4e geçerim🙈
SEN Çok Güçlü Kadınsın Başaracaksın 💪 Acele Etme Kuzum Yavaş Yavaş Güzel Haberlerini Bekliyorum😍😍😍💟 M Mery92mery

Bi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
3. Dilatorde mi bunu hissediyorsun ? Anestol kremle denemeni tavsiye ederim bende öyle hissediyordum anestolle denedim 3. Aparatta kas gibi bi yer var orada takılıyor kendini cok serbest birak hic düşünme o kası gectigini hissedeceksin zaten

Back