- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.241
Yok tedirgin olma.. aparat calistigin içinde olabilir. Ama asla eşine müdahale etme. Sadece sen yerleştir.10 sn de olup bitiyor canim. Rahat ol basarirsin..kimler kimler yaptıTamam ben popomun altına koyuyordum yanlış yaptım sanırım :) yumurtlama günlerimde kanama olmazdı aslında hiç biraz tedirgin etti beni
İnşallahYok tedirgin olma.. aparat calistigin içinde olabilir. Ama asla eşine müdahale etme. Sadece sen yerleştir.10 sn de olup bitiyor canim. Rahat ol basarirsin..kimler kimler yaptı
Bence başarırsın yeter ki işte canımİnşallahçok tşk ederim okdr güzel mesajlar yazıyorki buradaki yardım severler . Hakkınızı ödeyemem .. adet görmeden başarabilirsem bende diger kardeşlerime yardımcı olacagım inşallah .
Mesela tam o baskı kısmını uyuşturması için 3ün ucuna kremi sürsem girişe soksam olur mu elimle süremem iç kısma sanırımAynen emlaOnu bol bol tam o noktaya iyice yedireceksin sonra bi 5 dk bekliyorsun .. malesef bu hastalık ile bende boguşuyorum ve şuan 4. Aparatı yapmaya çalışıyorum .
Tebrik ederimKızlar ben sonunda başardım 1 yıl oldu neredeyse ama çok şükür bugün başardım ve sizinle paylaşmak istedim
İç kısmına süremiyorsanız dıştan sürmeyi deneyin . Söylediginiz şekilde olurmu bilmiyorumMesela tam o baskı kısmını uyuşturması için 3ün ucuna kremi sürsem girişe soksam olur mu elimle süremem iç kısma sanırım
Ben emla krem sürdüm ama yine o yanmayı hiss etdim. Krem büsbütün uyuştumuyormu? Ya da biraz vajinaya uyuşturucu bir krem sürüyorum diye endişeli sürüyordum belki girişin alt hissesine iyice sürmedim ondandir diyorum . Aşk kası galiba bizim ilk acı hissetdigimiz daha girişte?Aynen emlaOnu bol bol tam o noktaya iyice yedireceksin sonra bi 5 dk bekliyorsun .. malesef bu hastalık ile bende boguşuyorum ve şuan 4. Aparatı yapmaya çalışıyorum .
Evet öyle sanırım çünkü ben 3. Aparatı sonuna kadar soktum sadece ilk başta o baskı vsrdı kendimi rahatlstıp orayı geçtiğimde sonrasında hiç his acı yoktu. Mesele ilk girişi halletmek sonrası çok çok rahat. Benim canım çok tatlıdır ama 3ü yaparken krem kullanmadım 4te kullanırım sanırımBen emla krem sürdüm ama yine o yanmayı hiss etdim. Krem büsbütün uyuştumuyormu? Ya da biraz vajinaya uyuşturucu bir krem sürüyorum diye endişeli sürüyordum belki girişin alt hissesine iyice sürmedim ondandir diyorum . Aşk kası galiba bizim ilk acı hissetdigimiz daha girişte?
4. Aparatı çalışmadan önce 3 u biraz fazla çalış. Birde öyle dene canim4.aparata geçtim fakat aşırı zorlanıyorum nasıl olacak yardımcı olur musunuz1 2 3 te hiç bu kadar zorlamadım nefes tekniği kegel vs uyguluyorum ama batma hissediyorum
Aslında saat 21.00 dan beri 1 2 3. Aparatları uğraşıyorum baya çalıştım da ama 4 te tıkandım anladım ki olay 4 te bitiyor ben tavsiyelere uymayıp 3 ten sonra falan eşli denemiştim olmamıştı4. Aparatı çalışmadan önce 3 u biraz fazla çalış. Birde öyle dene canim
O zaman biraz sabret 4 u yaparken, inan olur batma anlık oluyor canim. O an nefes al ver ve ikin ittir inan olucak..Aslında saat 21.00 dan beri 1 2 3. Aparatları uğraşıyorum baya çalıştım da ama 4 te tıkandım anladım ki olay 4 te bitiyor ben tavsiyelere uymayıp 3 ten sonra falan eşli denemiştim olmamıştışimdi anladım olay 4 te
Diğerlerinde de batma falan hissettim ama o teknikleri uygulayınca hemencik giriyordu bilemedim az daha uğraşayım madem uyku yok bu geceO zaman biraz sabret 4 u yaparken, inan olur batma anlık oluyor canim. O an nefes al ver ve ikin ittir inan olucak..
Uğraş sakın pes etme olucak, buna inann canimmDiğerlerinde de batma falan hissettim ama o teknikleri uygulayınca hemencik giriyordu bilemedim az daha uğraşayım madem uyku yok bu gece
4 ü şu an yarım alabildim yani o kası geçtim geçtikten sonra fazla durduramadım tedirgin oldum yarın devam edeceğim bugün epey çalıştım olacak inşallah çok hırslandımUğraş sakın pes etme olucak, buna inann canimmdemekki daha çok ikinip ittirmen lazım. Ben mesela 4. Aparatı 3u çok calisarak almıştım
Olucak tabiki yeter ki inan. Buraya kadar gelmen senin başarın canimm4 ü şu an yarım alabildim yani o kası geçtim geçtikten sonra fazla durduramadım tedirgin oldum yarın devam edeceğim bugün epey çalıştım olacak inşallah çok hırslandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?