- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.221
Hindistancevizi yagi kullanın.Merhaba kizlar benimde sorunum aparatla ileri geri yaparken inanilmaz rahatsiz olmam.. sizdede öylemiydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hindistancevizi yagi kullanın.Merhaba kizlar benimde sorunum aparatla ileri geri yaparken inanilmaz rahatsiz olmam.. sizdede öylemiydi?
Yorulmus olabilirsin... 4 sorunsuz yapıyorsan esliye gec cnmKızlar ben de bütün aparatları yapabiliyorum dün akşam 4. U aparatı baya denedim çıkardım tekrar yaptım falan uzun süre içimde beklettim ama bir süre sonra istemsizce kas kasılmak istedi yAni kontrol edemedim yorulduğundan olabilir mi 1-1.5 saat çalıştım o aparatı çünkü yoksa hiçbir ağıra sızı hissetmedim başka bir sorun olmadı ama içindeyken kasılmakta sıkma isteği geldi sıkınca da acıdı tabi doğal olarak ama yine kan falan yok tabi çıkardım öyle olduğu zamanlarda kontrol edemeyince ben de nedeni ne olabilir yorulduğundan. Mıdır
Aparatı yapmak bu işin zaten %90'nuÇok şükür eşliye geçecektik zaten ama eşim yorgundu ve uyudu kaldı öyle neyse çok şükür en azından aparatı yapabildiğime seviniyorum
Regl ilede yapabilirsin benim doktorum öyle söylemişti ama ben yinede yapmadımMerhaba kızlar dün aparatlara 1den tekrar başladım bu sabah regl oldum ya yine zaman giriyor araya
Ben yapamam ya öyle normalde zor yapiyorum zatenRegl ilede yapabilirsin benim doktorum öyle söylemişti ama ben yinede yapmadım
Krem kullanıyor musunuz ? Ben krem kullandıgım için aslında cok baskıyı hissetmiyorum sadece nefesi güçlü alıp verdigimde biranda giriyor aparatSelam kızlar ben de 3. Aparatı yaptım az önce ilk başta zorlandım direk baskıyı çok hissettim aha dedim olmayacak sonra biraz kendimi rahatlatıp playlistim eşliğinde tekrar denddim yine baskıyı hissettim ama daha azdı ve bırakmadım sonra o baskıyı geçtim girince biraz beklettim çıkarıp tekrar soktum 2.de biraz daha rahattı. 3ü denemek aklımda yoktu ama denedim oldu şükür. Şimdi aklım 4te.. 3ün baskısını hatırladıkça 4ten korkuyorum. Ama o geçtiyse 4te geçer dimi
Hayır sadece bebek yağı kullanıyorum biraz. Aynen nefes alınca verirkennilerlettim ben de ama ilk seferde gitmedi baskıdan sonradan ilerledi ama baskıyı yine hissettimKrem kullanıyor musunuz ? Ben krem kullandıgım için aslında cok baskıyı hissetmiyorum sadece nefesi güçlü alıp verdigimde biranda giriyor aparat
Eczaneden kremi alabilirsiniz inanın faydası daha etkili . Doktorum eşli denemelerdede mutlaka kremi kullanmamı söylemişti . İstersen özelden kremin ismimi verebilirim sana . Krem uyuşturdugu için hiç bişey hissetmiyorsun .Hayır sadece bebek yağı kullanıyorum biraz. Aynen nefes alınca verirkennilerlettim ben de ama ilk seferde gitmedi baskıdan sonradan ilerledi ama baskıyı yine hissettim
Eczaneden kremi alabilirsiniz inanın faydası daha etkili . Doktorum eşli denemelerdede mutlaka kremi kullanmamı söylemişti . İstersen özelden kremin ismimi verebilirim sana . Krem uyuşturdugu için hiç bişey hissetmiyorsun .
Emla var elimde ama kullanmamıştım 4. İçin kullanayım mı? Sizdeki nedirEczaneden kremi alabilirsiniz inanın faydası daha etkili . Doktorum eşli denemelerdede mutlaka kremi kullanmamı söylemişti . İstersen özelden kremin ismimi verebilirim sana . Krem uyuşturdugu için hiç bişey hissetmiyorsun .
Aynen emla Onu bol bol tam o noktaya iyice yedireceksin sonra bi 5 dk bekliyorsun .. malesef bu hastalık ile bende boguşuyorum ve şuan 4. Aparatı yapmaya çalışıyorum .Emla var elimde ama kullanmamıştım 4. İçin kullanayım mı? Sizdeki nedir
4 aparat hemen girmiyorsa, 3 biraz fazla çalış 4 u öyle dene canim, bol ikin aparatını yağla ikin güzelce ittir .. acı asla yokAynen emla Onu bol bol tam o noktaya iyice yedireceksin sonra bi 5 dk bekliyorsun .. malesef bu hastalık ile bende boguşuyorum ve şuan 4. Aparatı yapmaya çalışıyorum .
3. Yogun çalıştım sonra eşli deneme yaptık ama maşesef olumsuz sonuçlandı . Bir türlü pozisyonumuzu seçemiyoruz o yüzden yapamadık ..4 aparat hemen girmiyorsa, 3 biraz fazla çalış 4 u öyle dene canim, bol ikin aparatını yağla ikin güzelce ittir .. acı asla yok
Esli denemeden önce 4. Aparatı çok çalış 1 saat falan. Daire ciz sağ sol bastır canım.. beline yastık koy.. bacaklarını aç. Eşinin p.sini aparat gibi yerlestir. Gerisini eşine bırak. İlişki denerken ikin ve nefes al ver canım3. Yogun çalıştım sonra eşli deneme yaptık ama maşesef olumsuz sonuçlandı . Bir türlü pozisyonumuzu seçemiyoruz o yüzden yapamadık ..
Yastıgı belimize mi yoksa popomuzun altına mı koycagız ? :) adetime daha 20 gün felan var ama bugün bir miktar kanama oldu ve kahve renginde lekeler bunun sebebi nedir acaba bilen varmı ?Esli denemeden önce 4. Aparatı çok çalış 1 saat falan. Daire ciz sağ sol bastır canım.. beline yastık koy.. bacaklarını aç. Eşinin p.sini aparat gibi yerlestir. Gerisini eşine bırak. İlişki denerken ikin ve nefes al ver canım
Evet beline koy canım ... Ben o şekilde başarılı oldum... Yumurtlama dönemindeysen akıntı gelmiştirYastıgı belimize mi yoksa popomuzun altına mı koycagız ? :) adetime daha 20 gün felan var ama bugün bir miktar kanama oldu ve kahve renginde lekeler bunun sebebi nedir acaba bilen varmı ?
Tamam ben popomun altına koyuyordum yanlış yaptım sanırım :) yumurtlama günlerimde kanama olmazdı aslında hiç biraz tedirgin etti beniEvet beline koy canım ... Ben o şekilde başarılı oldum... Yumurtlama dönemindeysen akıntı gelmiştir