• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben de bütün aparatları yapabiliyorum dün akşam 4. U aparatı baya denedim çıkardım tekrar yaptım falan uzun süre içimde beklettim ama bir süre sonra istemsizce kas kasılmak istedi yAni kontrol edemedim yorulduğundan olabilir mi 1-1.5 saat çalıştım o aparatı çünkü yoksa hiçbir ağıra sızı hissetmedim başka bir sorun olmadı ama içindeyken kasılmakta sıkma isteği geldi sıkınca da acıdı tabi doğal olarak ama yine kan falan yok tabi çıkardım öyle olduğu zamanlarda kontrol edemeyince ben de nedeni ne olabilir yorulduğundan. Mıdır
Yorulmus olabilirsin... 4 sorunsuz yapıyorsan esliye gec cnm

Selam kızlar ben de 3. Aparatı yaptım az önce :halay: ilk başta zorlandım direk baskıyı çok hissettim aha dedim olmayacak🤦🏼‍♀️ sonra biraz kendimi rahatlatıp playlistim eşliğinde tekrar denddim yine baskıyı hissettim ama daha azdı ve bırakmadım sonra o baskıyı geçtim girince biraz beklettim çıkarıp tekrar soktum 2.de biraz daha rahattı. 3ü denemek aklımda yoktu ama denedim oldu şükür. Şimdi aklım 4te.. 3ün baskısını hatırladıkça 4ten korkuyorum. Ama o geçtiyse 4te geçer dimi🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Selam kızlar ben de 3. Aparatı yaptım az önce :halay: ilk başta zorlandım direk baskıyı çok hissettim aha dedim olmayacak🤦🏼‍♀️ sonra biraz kendimi rahatlatıp playlistim eşliğinde tekrar denddim yine baskıyı hissettim ama daha azdı ve bırakmadım sonra o baskıyı geçtim girince biraz beklettim çıkarıp tekrar soktum 2.de biraz daha rahattı. 3ü denemek aklımda yoktu ama denedim oldu şükür. Şimdi aklım 4te.. 3ün baskısını hatırladıkça 4ten korkuyorum. Ama o geçtiyse 4te geçer dimi🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Krem kullanıyor musunuz ? Ben krem kullandıgım için aslında cok baskıyı hissetmiyorum sadece nefesi güçlü alıp verdigimde biranda giriyor aparat

Krem kullanıyor musunuz ? Ben krem kullandıgım için aslında cok baskıyı hissetmiyorum sadece nefesi güçlü alıp verdigimde biranda giriyor aparat
Hayır sadece bebek yağı kullanıyorum biraz. Aynen nefes alınca verirkennilerlettim ben de ama ilk seferde gitmedi baskıdan sonradan ilerledi ama baskıyı yine hissettim

Hayır sadece bebek yağı kullanıyorum biraz. Aynen nefes alınca verirkennilerlettim ben de ama ilk seferde gitmedi baskıdan sonradan ilerledi ama baskıyı yine hissettim
Eczaneden kremi alabilirsiniz inanın faydası daha etkili . Doktorum eşli denemelerdede mutlaka kremi kullanmamı söylemişti . İstersen özelden kremin ismimi verebilirim sana . Krem uyuşturdugu için hiç bişey hissetmiyorsun .

Eczaneden kremi alabilirsiniz inanın faydası daha etkili . Doktorum eşli denemelerdede mutlaka kremi kullanmamı söylemişti . İstersen özelden kremin ismimi verebilirim sana . Krem uyuşturdugu için hiç bişey hissetmiyorsun .
Emla var elimde ama kullanmamıştım 4. İçin kullanayım mı? Sizdeki nedir

Aynen emla 😊👍🏻 Onu bol bol tam o noktaya iyice yedireceksin sonra bi 5 dk bekliyorsun .. malesef bu hastalık ile bende boguşuyorum ve şuan 4. Aparatı yapmaya çalışıyorum .
4 aparat hemen girmiyorsa, 3 biraz fazla çalış 4 u öyle dene canim, bol ikin aparatını yağla ikin güzelce ittir .. acı asla yok 😍

3. Yogun çalıştım sonra eşli deneme yaptık ama maşesef olumsuz sonuçlandı . Bir türlü pozisyonumuzu seçemiyoruz o yüzden yapamadık ..
Esli denemeden önce 4. Aparatı çok çalış 1 saat falan. Daire ciz sağ sol bastır canım.. beline yastık koy.. bacaklarını aç. Eşinin p.sini aparat gibi yerlestir. Gerisini eşine bırak. İlişki denerken ikin ve nefes al ver canım

Esli denemeden önce 4. Aparatı çok çalış 1 saat falan. Daire ciz sağ sol bastır canım.. beline yastık koy.. bacaklarını aç. Eşinin p.sini aparat gibi yerlestir. Gerisini eşine bırak. İlişki denerken ikin ve nefes al ver canım
Yastıgı belimize mi yoksa popomuzun altına mı koycagız ? :) adetime daha 20 gün felan var ama bugün bir miktar kanama oldu ve kahve renginde lekeler bunun sebebi nedir acaba bilen varmı ?

Yastıgı belimize mi yoksa popomuzun altına mı koycagız ? :) adetime daha 20 gün felan var ama bugün bir miktar kanama oldu ve kahve renginde lekeler bunun sebebi nedir acaba bilen varmı ?
Evet beline koy canım ... Ben o şekilde başarılı oldum... Yumurtlama dönemindeysen akıntı gelmiştir

Back