Kadınlar merhaba hepinize. Burada aparat vs. gibi şeylerden bahsetmişsiniz, ilk sayfadan itibaren bakındım ama 25bin sayfa içinde bulamam maalesef bahsedilen egzersiz/tedavi yöntemi/aparatları. Acaba içinizden biri bu bahsettiğiniz aparat veya parmakla egzersiz kısmında tekrar bilgilendirebilir mi?
Kendi problemim de tıpkı sizin ki gibi pelvik kasının fazlaca sıkı olması. Ben bekarım, mastürbasyon sırasında parmakla vajinaya girişi denedim ama epey sıkıydı ve zorlandım, bunun normal olmadığını düşündüm çünkü penis parmak inceliğinde değil. Seks esnasında ağrı ve zorlanma olacağını düşünüp araştırdım ve yıllardır sürekli gördüğüm vajinismusun aslında tam olarak bu problem olduğunu öğrendim: pelvik taban kaslarının istemsizce sıkılması. Şunu belirtmeliyim ki ben seks korkusu, acı çekme korkusu yaşayan biri değilim. Sadece aşırı sıkılık problemi var, parmakla vajinaya girişi bugüne kadar 2-3 kez denedim, oldukça zor oluyor. Size yabancı bir problem olmadığı için kast ettiğim sıkılığı anlıyorsunuzdur. Uzun lafın kısası ben bu problemi bir partnere karşı sorumluluk güdüsüyle halletmek istemiyorum. Bu benim vajina sağlığımla ilgili ve ilk seks deneyimime kadar bunu kendim zaten çözmüş olmak istiyorum. İlk seks deneyimimde partnerimin bana ne kadar anlayışlı yaklaşacağını bilemem, ya da ben anın baskısıyla ses çıkartmayabilirim. Böyle bir durumda işkence gibi bir seks yaşamak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim kadınlar, 25bin sayfa boyunca bu probleme sahip hiçbir kadına önyargıyla, ayıplamayla, utandırmayla yaklaşmadığınız için ve bu problemi aşma heveslerini yadırgamadığınız için.