Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde ilişkiden sonraki gün hafif kanamam olmuştu ama eğer çok fazlaysa bi doktora danış istersen.
krem konusunada gelince bence kendini çok alıştırma bende ilk başlarda emlayla yapıodum ama zamanla bıraktım. sdce kayganlaştırıcı kullanıorum hatta en son ilişkimde onuda kullanmadım. zaten prezervatifin üzeride hafif kremli. hem kendi ıslaklığım hemde prezervatifin kremi yetti.

ilayda bu yazdıklarını hemen silmeni rica edicem. muhtemelen başka bir sebep vardır muhakkak en kısa zamanda doktora git. hatta hemen git. ama dediğim gibi bu yazını sil öyle git. binde 1 ihtimal farklı sebeplerden oluşan bu gibi durumlar zaten en büyük korkumuz ve sebebimiz. çok geçmiş olsun.

iyi günler arkadaşlar bende 1 aylık evliyim ve vajinusmusum.sizlerin yazdıklarını okuyarak bilgilenmeye çalışıyorum.parmak egzersizi yapan arkadaşlara sormak istiyorum çok afedersiniz parmağımızı ilk başta 1.boğuma kadar ilerletmekten bahsetmişsiniz.genital organımızın en dışdaki büyük dudaklardan itibaren mi yoksa vajina girişinden itibaren mi parmağımızı 1.boğuma kadar sokuyoruz?doktorlar bunu nasıl yapıyor?şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.inşallah bu dertten en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz...

arkadaşlar kızlık zarı yırtıldıktan sonra eğer adetimize 1 hafta varsa adet olma ihtimalimz var mı?kanamamın sebebi bu olabilir mi acaba?doktora gidemedim.hepsi yarına randevü verdi.

:kedi:
arkadaşlar bende 2 ay önce aştım bu durumu vakit kaybetmeyin ve yapın inanın hiç acımıyor sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirisiniz.parmak çalışmasından sonra bebek çalışmasına geçtik:teytey:

ne güzel yaa...bende istiyorum aşmayı ve bebekte çok istiyoruz.zaten bugün 3 kişi bebek sordu canım çok sıkıldı,ne diyeceğimi bilemiyorum soranamafoldumbenof yaaaa of.bu hayırlı gecede Allah'tan tüm kalbimle şifa diliyorum,hepimiz için güzellikler diliyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin dilerim:Saruboceq:
Amin inşallah dualarımız kabul olur hayırlısıyla atlatırız bu sorunlarımızı.
Ben ilk defa yarısına kadar alabildim p... i ondan sonrasında yanma ve acı oldu devam edemedim.ama yarısına kadar çok kolay alabildim zorlanmadan.sizdede öle yanma oluyor mu acaba?yoksa ben mi acıyor diyip abartıyorum? normal mi değil mi

su41 canım bir miktar acı hissetmen normal ona acı bile denmez sızı diyelim daha doğru bir tabir olur.tatlım yarısını alabildiysen hepsinide alabilirsin demektir.bende bu sorunu daha yeni aştım sormak istediğin bişey olursa özele yazabilirsin burdan takip etmeye fırsatım olmuyor bazen yardımcı olmaya çalışırım...

iyi günler arkadaşlar bende 1 aylık evliyim ve vajinusmusum.sizlerin yazdıklarını okuyarak bilgilenmeye çalışıyorum.parmak egzersizi yapan arkadaşlara sormak istiyorum çok afedersiniz parmağımızı ilk başta 1.boğuma kadar ilerletmekten bahsetmişsiniz.genital organımızın en dışdaki büyük dudaklardan itibaren mi yoksa vajina girişinden itibaren mi parmağımızı 1.boğuma kadar sokuyoruz?doktorlar bunu nasıl yapıyor?şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.inşallah bu dertten en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz...

Canim vajina girişinden itibaren 1. boğum. Ama sen ona takılma. Önemli olan boğumu santimi değil. milim milim de olsa egzersize başla. Doktorun nsıl yaptığını anlatmak zor biraz da eğer gitmek istiyorsn doktora hiç çekinme. canını yakacak birşey yapmazlar.

Amin inşallah dualarımız kabul olur hayırlısıyla atlatırız bu sorunlarımızı.
Ben ilk defa yarısına kadar alabildim p... i ondan sonrasında yanma ve acı oldu devam edemedim.ama yarısına kadar çok kolay alabildim zorlanmadan.sizdede öle yanma oluyor mu acaba?yoksa ben mi acıyor diyip abartıyorum? normal mi değil mi

ooo süpersin su. az kalmış artik. bir süre böyle devam et zaten gerisi kendiliğinden gelecek merak etme.normal canim. yeni evlenenler de hop diye içine çekmiyor ya. zamanla olacak işte içini ferah tut sen. ıkınmayı denedin mi?

X