Vajinismus Naleti

Yılmadan pes etmeden ölüm yok ya ucunda diyerek gayret ederek parmak veya dilatör egzersizleri yap.Sokarken zorlanabilirsin ama pes etme zorlandığın yerde dur derin nefes al ikin ittir.Sadece bu egzersizlerle yenebilirsin.Bide kendini yalnız hissetme senin gibi çok insan var burda bizi çevremiz de anlayan olmadı kendimizi buralara attık bizi anlayan insanlar karşılaşmak için çok şükür de karsilastik

Eminim evet gittim en son konuştuğum doktor yenemeyeceksen parmak egzersizini kabul etmiyorsan gelme dedi bana ayrıca ilgisi var demedim ki sadece zar olmazsa acı olabileceğini düşünmüyorum olmasa parmak egzersizi yapabilirim mesela yani orda ortadan kalkacak birsey olmadığı için korkumda olmaz diye düşünüyorum

Dilatör siparişi verdim onu deniycem umarım yapabilirim bu hastalığı yaşayan herkes atlatır

BEN ben aynı durumdayım parmak egzersizlerini biri anlatabilir mi
Çok sevindim sizin adınıza Allah analı babalı büyütsün

Bence yine olur. Ortada vajinismus varsa ilişkide giriş esnasında yine gerilip kasılırsınız gibi geliyor. İyi araştırın bunu.

Nalet mi Lanet mi ? Bende illet diyorum valla Şaka maka
konuma gelin yardımcı olacaktır yazdıklarım

Hangi krem?

Doktor çok ilgisiz alakasız bi doktormuş demek ki ben bile ne kadar uğraşıyorum burdan bu problemi olan kadınlara yardım etmek için iyi insanlar doktor olsalar keşke

Doktor çok ilgisiz alakasız bi doktormuş demek ki ben bile ne kadar uğraşıyorum burdan bu problemi olan kadınlara yardım etmek için iyi insanlar doktor olsalar keşke
Aynen onların sayesinde hiç bir doltora gitmek istemiyorum şuanda artık anlatmaktan bile o kadar yoruldum bezdimki içime kapandım şu dilatörü denemeye çalışıcam umarım olur

Ben geçen sene vajinismus yüzünden az daha boşanan biriyim. Tedaviler çok pahalı olduğu için doktora gidemedim ve korkuyor urkuyordum gittim bebe yağı aldım gözlerimi kapadım rahatlatıcı bir müzik açtım bir baktım olmuş bitmiş gerçekten her şey beyinde bitiyor ben egzersiz dahi yapamiyordum o kadar korkuyordum ama kendimi serbest bıraktım başka şeyler düşündüm ve bu muymus dedim inanın..

kizlarrr konuma gelin tedavi yöntemi ayrıntılı şekilde yazılı yardımı olacaktır

canım merhaba bende aynı senin gibiydim. 2 yıl boyunca her gün ağladım eşimle aram açıldı. o kadar çok doktora ve psikoloğa gittim ki. hele bir tanesi direk dilatör sokmaya çalıştı. o günden sonra daha da içime kapandım. Emla krem, içki, anestezi altında her şeyi denedim yine de çözüm olmadı. ailem sürekli çocuk istedi ama durumumu utanıp anneme bile anlatamadım. Sonra son bir umut izmitte Filiz özsoy hanıma gittim.iyiki de gitmişim. daha ilk görüşmede kendimi iyi hissetmemi sağladı. kesinlikle tavsiye ederim. ilk günden beri bu sitede çözüm aradım sonra araştırırken son umut gideğim olmazsa başka gitmicem boşanalım dedim eşime. çok kısa bir zamanda vajinismusum çözüldü. eşimle aram düzeldi sanki tekrar flört ediyor gibiyiz. çocuk istiyoruz şimdi. Eğer gitmak istersen kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…