• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus Naleti

İyi bir doktora gittiğinize emin misiniz? Uzman kişiler bu sorunu en fazla bir haftada çözüyor. Ayrıca kızlık zarıyla bunun ne ilgisi var? Siz onu aldırsanız da bu sorun kaynağına inilmediği için çözülmeyecek, size birden cesaret gelmeyecek.

Benden hiç kan gelmedi. Kendimiz yavaş yavaş esnettigmiz için fazla zorlanma olmuyor heralde o yüzden de 1 damla dahi gelmedi.

Aynen bende de ilk sefer kan gelmedi ama sonraki 3 ilişkide kanamam oldu. Fakat aci hissetmedim.
Bu arada Emla kremin ben de ilk 2 ikiskimde cok faydasini gordum. Sonrasinda da kullanmaya gerek olmadi cok sukur.

Uzun uzun yazmışsınız inanın merakla okudum çok teşekkür ederim tavsiyeniz için deniycem sipariş vericem umarım yapabilirim bende saolun.
Bu konu için o kdar çok araştırma yaptım ki. Önüme gelen Herseyi okudum dinledim izledim. Hep bi çare aradım. O yüzden kim bu dertten muzdarip ise ona yardımcı olmak istyorum. Çünkü neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Eğer takıldığınız bir yer olursa çekinmeden sorun lütfen. Yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden söyleyeyim. Yeri gelecek çok zorlancksn yok ben yapamam diyeceksin ama lütfen asla ve asla pes etme. Üzerine üzerine git. Gerçekten bizim vajinamiz çok esnek. Egzersiz sırasında bunu göreceksin. Dediğim kremi ve spreyi de al mutlaka. Kendine güven ve ilk adımı at. Devamı meraktan gelecek emin ol. Yendikten sonra insan o kadar mutlu oluyor ki. Sevincimden hüngür hüngür ağladım resmen. İlk bikac ilişkide çok yanmam oldu acimda oldu ama üzerine gttkce düzeldi. Sende eğer acı yanma hissedersen gerekirse sabaha kadar yan ama sakın bırakma. Ben çok affedersin bi poşete buz koyup o bölgeye temas ettiriyordm ki yanmam geçsin diye. Kan olayına da takılma herkeste değişiyor o durum. Ben 41 kiloyum eşim ise 91. Hep korkum çok kanamam olursa işte bi yerlerim parcalanirsa ben yataktan kalkamazsam ne yaparım diye düşünüyordum. Şimdi bunlara o kadar gülüyorum ki. Bu olayı kiloya bile bağladım yani. Ne kadar cahillikmis. Ne kan var ne parçalanma. Kendine güven sürekli yapicam de. Eşinle arandaki diyalogda çok güzel bi hal alacak. Eşimle şimdi kumru gibiyiz. Allahim herkesi bu dertten kurtarsın tez zamanda inşallah.

Benim beynim biraz farklı çalışıyor galiba çünkü bitiremiyorum o anı yaşamaya gelince koruma iç güdüsüne geçiyorum en fazla ilk 1 dakika deneyebiliyoruz daha sonra titremeler iteklemeler kafamdan atamıyorum kendimi ne yaptıysam rahatlatamıyorum
Bende böyleydim. Ama parmak egzersizlerini mutlaka yapmalısın çok yardımcı oluyo . Bana da parmak iğrenç geliyodu ama eşimin desteği sayesinde parmak egzersizlerini yapabildim. Es desteği çok önemli onun desteği ve egzersizlerle yenersin emin ol

Bunu deneyebilece

O seti deniycem ama birseyin o bölgeye girmesini hiç istemiyorum acıycak yanicak çok kaniycak sanıyorum bunları denemeye çalışıcam
Hiç acir kanar diye düşünme kendini kasmadigin sürece ne acı oluyo ne kanama . Benden hiç kan gelmedi. Egzersiz yapa yapa kendini kasmamayi ogreniyosun

Arkadaşlar bende yeni evlendim, iliskiye girmeyi denedik ama olmadi be. Hayatimda böyle agri gormesim, nasıl canim yandi bende vajinismus olmaktam korkuyorum, neden bu kadar acidigini anlamadım gitti, herkes demi böyle oluyo

Arkadaşlar bende yeni evlendim, iliskiye girmeyi denedik ama olmadi be. Hayatimda böyle agri gormesim, nasıl canim yandi bende vajinismus olmaktam korkuyorum, neden bu kadar acidigini anlamadım gitti, herkes demi böyle oluyo
Kasılmaların varsa bacaklarını kapatıyorsan eşini itiyor onun yaklaşmasna izin vermiyorsan olabilirr canım bak kesinlıkle erteleme mutlaka üstesnden gelmeye çalış☘️

Kasılmaların varsa bacaklarını kapatıyorsan eşini itiyor onun yaklaşmasna izin vermiyorsan olabilirr canım bak kesinlıkle erteleme mutlaka üstesnden gelmeye çalış☘
Aynen öyle yapıyorum, tam girecekken öyle bir agridi ki ittim onu elimle, bir dahadahaki yasamaktan korkuyorum

jnci jnci topiğine bak bir çok kadının hayatına dokunmuştur eminim ordakileri harfiyen uygula çünkü herşeyi en ayrıntısına varana kadar yazmış canım

Can
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim vajinismus hastasıyım gitmediğim doktor psikolog kalmadı çok mutsuz huzursuz umutsuzum yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı. Bu durumu hiç bir arkadaşım eşimin ve benim aile üyelerimiz hiç kimse bilmiyor hiç bir desteğim yok 2 yıldır kendi kendimi yiyorum kimseye anlatamıyorum severek evlendim ama bu belayı bir türlü çözemedim. İlk başlarda aşabileceğimi düşündüm ama şuan durum daha kötü evliliğimin bitmesini istemiyorum. Bu sebepten dolayı dün kızlık zarımı aldırmaya karar verdim son çarem bu gibi görünüyor artık geceleri sessiz sessiz ağlamaktan insanların çocuk çocuk diye üstüme gelmesinden eşime yetersiz olmaktan çok yoruldum. Bende herşeyden çok istiyorum sevdiğim adamdan bi çocuğum olsun ama dururmum bu bana dua edin lütfen. Bu kararımı gerçekleştirmeden bu hastalığı atlatan varmı başka bir yol varmı bilmeyi çok istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Canım merhaba öncelikle söyle söyleyebilirim 1 buçuk yıl boyunca bende çektim anlatsam roman olur derler ya inan aynen öyle. Böyle bi hastalık olduğunu dahi bilmiyordum ben evliliği ilk 6 ayına kadar hacılar hocalar muskalar neler neler dneddik En solonunda bi doktor vajinusmus dedi araştırdım iyice sonra Nişantaşı Hera klinik süleyman ve senay ESERDAG doktorlarını keşfettim. Kesinlikle psikolojik bi sorun ben 5.gün yendim şuan 2 buçuk aylık hamileyim. Inan başaracaksın aparatlarla kremlerle başlıyorlar nasıl olduğunu anlamıyosun bile. En son da eşli denemeler oluyor. Benim ilk sferde oldu nasil ağlamıştım unutmam asla. Fiyatlar biraz yüksek maalesef ki ben kimse bilmediği için bilezigimi bozup vermiştim öyle tedavi oldum. Helal olsun gerçekten şuanda çok mutluyuz yavrumuzu bekliyoruz 🤲

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim vajinismus hastasıyım gitmediğim doktor psikolog kalmadı çok mutsuz huzursuz umutsuzum yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı. Bu durumu hiç bir arkadaşım eşimin ve benim aile üyelerimiz hiç kimse bilmiyor hiç bir desteğim yok 2 yıldır kendi kendimi yiyorum kimseye anlatamıyorum severek evlendim ama bu belayı bir türlü çözemedim. İlk başlarda aşabileceğimi düşündüm ama şuan durum daha kötü evliliğimin bitmesini istemiyorum. Bu sebepten dolayı dün kızlık zarımı aldırmaya karar verdim son çarem bu gibi görünüyor artık geceleri sessiz sessiz ağlamaktan insanların çocuk çocuk diye üstüme gelmesinden eşime yetersiz olmaktan çok yoruldum. Bende herşeyden çok istiyorum sevdiğim adamdan bi çocuğum olsun ama dururmum bu bana dua edin lütfen. Bu kararımı gerçekleştirmeden bu hastalığı atlatan varmı başka bir yol varmı bilmeyi çok istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
bir tandıgım ankara da tedavim olmustu sonra orda hamile kalıp gelmişti:)

Biz esimle hergin deniyoruz bir hafta olacak evleneli bu is gittikçe uzuyo

Tek ben değilmişim dünyada demekki bu sorunla karşılasan

4.dilatoru de sokmayı başardım.İlk gün soktugumda bir yerde zorlansam da orayı atladiktan sonra kayıp gitmişti.2.sokusum da resmen vücudumun her yerinde iğne batarmis gibi batma hissettim ama pes etmedim sonuna kadar gittim.Nasil alışacak içeride bekletmem mi gerekiyor.

Back