• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus Naleti

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim vajinismus hastasıyım gitmediğim doktor psikolog kalmadı çok mutsuz huzursuz umutsuzum yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı. Bu durumu hiç bir arkadaşım eşimin ve benim aile üyelerimiz hiç kimse bilmiyor hiç bir desteğim yok 2 yıldır kendi kendimi yiyorum kimseye anlatamıyorum severek evlendim ama bu belayı bir türlü çözemedim. İlk başlarda aşabileceğimi düşündüm ama şuan durum daha kötü evliliğimin bitmesini istemiyorum. Bu sebepten dolayı dün kızlık zarımı aldırmaya karar verdim son çarem bu gibi görünüyor artık geceleri sessiz sessiz ağlamaktan insanların çocuk çocuk diye üstüme gelmesinden eşime yetersiz olmaktan çok yoruldum. Bende herşeyden çok istiyorum sevdiğim adamdan bi çocuğum olsun ama dururmum bu bana dua edin lütfen. Bu kararımı gerçekleştirmeden bu hastalığı atlatan varmı başka bir yol varmı bilmeyi çok istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Ben ileri derece vajinismustum.suleyman eserdag ile tedavi oldum araştırdıniz mi

Krem neydi
Canım ben kendi kendime atlattım ama nasıl oldu İnan hala bilmiyorum doktor bana krem verdi şırıngayla içime sık dedi yumuşatacakmış sözde yada uyuşduracakmış sonrw bi deneyelim dedik harbiden oldu ama onunla mı alakalı mı yoksa piskoloji mi anlamadım. Eşin nasıl bu duruma karşı?
bi doktor var Ankara’da adını unuttum ama bulabilirim o çok iyimiş ona gitsenebi
Doktor adı Ebru zülfikaroğlu
Krem neydi ?

Penis değer değmez titreme başlıyor bende zaten ne kadar rahat olursam olayım veya eşimle yüzeysel birliktelik yaşıyoruz orgazm oluyorum mesela ama hiç bir etkisi olmuyor bir kez ucu sanki az birşey aldım gibi ama devamında yanma oldu geri ittim bi türlü başaramadım kafamda şu var bir kez olsa devamında zar bozulduğu için parmak egzersizi yapabilirim kasılmalarıda böyle engelleyebilirim diye düşündüm o sebepten kızlık zarını aldırmayı düşünüyorum başka bir yol bulamazsam ama bu konuda da yine sorular var aklımda eşime haksızlık etmiş olurmuyum veya ilerleyen dönemlerde ilk tartışmada problemde bunu başıma kakarmı acaba diye aslında hiç öyle biri değil ama işte düşünmedende yapamıyor sanki bütün dünyanın bi yükünü omuzlarımda taşıyor gibiyim 😔
Bunu neden başına kaksın ki alt tarafı bir zar

Ev
Bunu neden başına kaksın ki alt tarafı bir zar
Evet tabii ama bizim toplumumuzda önemli bir parça bilirsiniz kız değil diye baba evine gönderilenler öldürülenler korkunç şeyler . Eşim içinde insan oğlu işte her şeyi düşünebilir aslında neler çektiğimi herkesten çok o görüyor umarım düşünmez 😔

Ev

Evet tabii ama bizim toplumumuzda önemli bir parça bilirsiniz kız değil diye baba evine gönderilenler öldürülenler korkunç şeyler . Eşim içinde insan oğlu işte her şeyi düşünebilir aslında neler çektiğimi herkesten çok o görüyor umarım düşünmez 😔
Valla benim hiç umrumda olmadı. Zaten bunun için aklına şüphe düşürecek adamın alnını karışlarım herhalde. Benim bedenim. Evli bile olsam kimseden izin almam. Zaten eşiniz anlayışlıysa aklına bile gelmez böyle bir şey. Ben eşime bazı adamlar izin vermiyormuş ameliyata dedim şok oldu anlamadı bile sebebini.

Çok şanslısınız bende eşimle yüzeysel konuştum şuanlık araştıralım bakalım dedi akşam birlikte bakıcaz tekrardan ama gönülsüz gibi bilemiyorum.

Hayır ucunu bile sokamıyorum 😔
Bende asla parmağımı bile değdiremiyordum. Doktora gittim hipnoterapi yoluyla hem kendi parmaklarımı hem eşimin parmaklarını zerre hissetmeden aldım. İnan hiç anlamadım nasıl oldu. Bi araştır istersen hipnoterapiyi

Bende asla parmağımı bile değdiremiyordum. Doktora gittim hipnoterapi yoluyla hem kendi parmaklarımı hem eşimin parmaklarını zerre hissetmeden aldım. İnan hiç anlamadım nasıl oldu. Bi araştır istersen hipnoterapiyi
Ama ondan sonra etkisi gitmiyor mu o terapinin? Yani ömürlük mi kalıyor o hipnoterapi?

Hiç duymamıştım araştırırım çok teşekkür ederim

Merhaba.
Kizlik zarini aldırmak bu sorunun cozumu olmaz diye dusunuyorum. Ben de 2 yila yakin vajinismus ile ugrastim. Her sey gercekten kafada bitiyor. Erteledikce sonuca varamiyorsunuz.
Ben bu sitede bu sorunu yasayan bir arkadasla tanismistim o donem ve cok yardimci olmustu. Bana uyusturucu bir krem önermişti. Kremi surdum. Hissiyat kayboldugu icin ben ustte pozisyonda kremle ilk denemede yendim.
Ikinci seferde de ya olmazsa diye kremi kullandim. Ama oldugunu gorunce beyin kabulleniyor zaten. Sonraki seferlerde kremsi oldu hep.

Merhaba.
Kizlik zarini aldırmak bu sorunun cozumu olmaz diye dusunuyorum. Ben de 2 yila yakin vajinismus ile ugrastim. Her sey gercekten kafada bitiyor. Erteledikce sonuca varamiyorsunuz.
Ben bu sitede bu sorunu yasayan bir arkadasla tanismistim o donem ve cok yardimci olmustu. Bana uyusturucu bir krem önermişti. Kremi surdum. Hissiyat kayboldugu icin ben ustte pozisyonda kremle ilk denemede yendim.
Ikinci seferde de ya olmazsa diye kremi kullandim. Ama oldugunu gorunce beyin kabulleniyor zaten. Sonraki seferlerde kremsi oldu hep.
Benim beynim biraz farklı çalışıyor galiba çünkü bitiremiyorum o anı yaşamaya gelince koruma iç güdüsüne geçiyorum en fazla ilk 1 dakika deneyebiliyoruz daha sonra titremeler iteklemeler kafamdan atamıyorum kendimi ne yaptıysam rahatlatamıyorum

Benim beynim biraz farklı çalışıyor galiba çünkü bitiremiyorum o anı yaşamaya gelince koruma iç güdüsüne geçiyorum en fazla ilk 1 dakika deneyebiliyoruz daha sonra titremeler iteklemeler kafamdan atamıyorum kendimi ne yaptıysam rahatlatamıyorum

Kontrol sizde yani siz ustte olarak denediniz mi esiniz hic mudahale etmeden?

Evet kayganlaştırıcıyla denedim ama ben ilk giriş anından aşırı korkuyorum az bişey dokunsa bile dayanamıyorum elim ayağım boşalıyor resmen

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim vajinismus hastasıyım gitmediğim doktor psikolog kalmadı çok mutsuz huzursuz umutsuzum yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı. Bu durumu hiç bir arkadaşım eşimin ve benim aile üyelerimiz hiç kimse bilmiyor hiç bir desteğim yok 2 yıldır kendi kendimi yiyorum kimseye anlatamıyorum severek evlendim ama bu belayı bir türlü çözemedim. İlk başlarda aşabileceğimi düşündüm ama şuan durum daha kötü evliliğimin bitmesini istemiyorum. Bu sebepten dolayı dün kızlık zarımı aldırmaya karar verdim son çarem bu gibi görünüyor artık geceleri sessiz sessiz ağlamaktan insanların çocuk çocuk diye üstüme gelmesinden eşime yetersiz olmaktan çok yoruldum. Bende herşeyden çok istiyorum sevdiğim adamdan bi çocuğum olsun ama dururmum bu bana dua edin lütfen. Bu kararımı gerçekleştirmeden bu hastalığı atlatan varmı başka bir yol varmı bilmeyi çok istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Canım n11den 4lü dilatör set al onla yendim ben başka Bi yolu yok bunun çok denedim çok araştırdım bununla yendim

Merhaba bende 2 senelik evliyim 2 sene boyunca çektim çok zor psikolojik açından çok şükür eşim çok sabırlıydı anlayışlıydı Rabbim sizinde bi an önce kurtulmanızı nasip etsin..
Ben evde kendim denedim parmak egzersizi olsun başka seyler olsun ama başaramadım zaten parmak egzersizi yapabilen vajinismus hastası degildir bunu tedavi oldugum doktorum dedi neyse en sonunda kabullendim ve tedaviye gitmeye karar verdim ankarada doktor didem kurban 🥰 kesinlikle tavsiye ederim o kadar iyi insanki anne gibi yaklasıyo sana ben 3 günde yendim emin ol ben yendiysem herkes yener ufacık böcekten korkan insanım sinek ıssırsa büyüten insanım canım çok tatlı tedavi sürecinde ne acı ne sancı hiç bir şey hissetmedim 4 lü dilatör setle çalışıyosun hiç bir şekilde parmak egzersizi yok 🙂🙂

Back