Merhaba banada atarmısınız rica etsemPozisyonu özelden atıyorum canım bak
Hadi ins güzel haberler verip farkli bi gurup acariz ins insİnşaAllahçok teşekkür ederimmmm güzel dileklerin için
Sagolsun banada atti hiç bilmiyordum cok yardimci oluyor allah raxi olsunMerhaba banada atarmısınız rica etsem
Bende 6 ay oldu evleneli yeni yazıyorum ama burayı okuya okuya aştım ama eşli deneme yapamıyorum çok affedersiniz eşim erekte sorunu çıktı neler çektim Allah bilir rabbim herkese yardım etsin benide bu illetten kurtarsınSagolsun banada atti hiç bilmiyordum cok yardimci oluyor allah raxi olsun
Hadi ins güzel haberler verip farkli bi gurup acariz ins ins
Attım canımMerhaba banada atarmısınız rica etsem
Çok teşekkür ederimAttım canım
Canım erekte sorunu eşli deneme esnasında olabilir onun için eczaneden danışarak alabileceğiniz şeyler var ..Bende 6 ay oldu evleneli yeni yazıyorum ama burayı okuya okuya aştım ama eşli deneme yapamıyorum çok affedersiniz eşim erekte sorunu çıktı neler çektim Allah bilir rabbim herkese yardım etsin benide bu illetten kurtarsın
Esli denemedik hala surekli bir erteleme
Canım bak erteleme başaracaksın ona odaklanEsli denemedik hala surekli bir erteleme
canım bana da atar mısın rica etsemAttım canım
Tıkanmıyor aslında biraz kendine cesaret versen olucak deriiinn nefes al verirken otur..penisi yağla ..öncesinde sıcak suda kal biraz gevşesin kasların lütfen bırakma olmuyor deme yapacağım artık deAnnlika akşam yine denedim kaç defa olmuyor nerde hata yapıyorum üstteyim oraya gelince tıkanıyor ilerlemiyor ıkınıyorum nefes alıyorum aparatlada çok çalışıyorum gündüz kasmayı engellyemiyorum ilşki esnasında
Merhaba pozisyonu bana da atabilir misiniz acabaPozisyonu özelden atıyorum canım bak
Attım canım yazdımMerhaba pozisyonu bana da atabilir misiniz acabaBende de aparatlar oldu ama henüz eşimle deneme yapamadık
Yok canım ben üstte çıktığım için kasmadım hiçTamm canım çokta cesaretliyim aslında o an geldimi kasıyorum nasıl bi psikoloji anlamadım sendede ilkzaman oldumu kasılman penis aşamasında yardımın için çok sağol