VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Sagolsun banada atti hiç bilmiyordum cok yardimci oluyor allah raxi olsun
Bende 6 ay oldu evleneli yeni yazıyorum ama burayı okuya okuya aştım ama eşli deneme yapamıyorum çok affedersiniz eşim erekte sorunu çıktı neler çektim Allah bilir rabbim herkese yardım etsin benide bu illetten kurtarsın

Canım erekte sorunu eşli deneme esnasında olabilir onun için eczaneden danışarak alabileceğiniz şeyler var ..

Annlika akşam yine denedim kaç defa olmuyor nerde hata yapıyorum üstteyim oraya gelince tıkanıyor ilerlemiyor ıkınıyorum nefes alıyorum aparatlada çok çalışıyorum gündüz kasmayı engellyemiyorum ilşki esnasında

Tıkanmıyor aslında biraz kendine cesaret versen olucak deriiinn nefes al verirken otur..penisi yağla ..öncesinde sıcak suda kal biraz gevşesin kasların lütfen bırakma olmuyor deme yapacağım artık de

Kızlar ilişkiye girmeden önce sıcak suda durun biraz gevşeyin..Sonra 15 dakika kadar egzersiz yapın vajinanın genişlemesini sağlayın sonra ilişki ..kayganlaştırıcıyı bolca sürün penise de vajinaya da sonra eşiniz yatsın siz üzerine çıkın tek dizinizin üzerine ağırlık verin Bi elinizle penisi tutun yavaşça penisin üzerine oturmaya çalışın derin bi şekilde nefes alın ve nefesinizi verirken içinize alın penisi yavaşça oturun.. eğer yapamayacak gibi olursanız asla başa dönmeyin geri çekilmeyin öylece kalın ve kegel yapın ( sık bırak ) yani sanki çişini tutup yapıyormuşsun gibi sonra tekrar derin nefes al ve verirken otur (asla nefes tutma) ❣
Eğer üstte rahatsız oluyorum altta daha rahatım diyorsanız rahat olduğunuz pozisyonu tercih edin

G genc10 Canım buraya gel 1.sayfadan itibaren oku inan aparatla çok rahat yeneceksin

Tamm canım çokta cesaretliyim aslında o an geldimi kasıyorum nasıl bi psikoloji anlamadım sendede ilkzaman oldumu kasılman penis aşamasında yardımın için çok sağol

Tamm canım çokta cesaretliyim aslında o an geldimi kasıyorum nasıl bi psikoloji anlamadım sendede ilkzaman oldumu kasılman penis aşamasında yardımın için çok sağol
Yok canım ben üstte çıktığım için kasmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…