Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum inşaAllahMaşallah sana canım ne dicem bu hamilelik için ovülosyon testi var adetinden sonra onunla takip et ❤Çok faydası var arkadaşlrmdan biliyorum
O çiş degil vajinal orgazm vajinal boşalma yani. Ben esimle parmak egzersizi yaparken zevk aldigimi farketti ve devam etti. Sonra birden sular boşaldı. Kesinlikle idrar degil. Carsafi cikardim kenara attim sabah yikarim diye. O kısım kaskatı kalmiştı kolalı dantel gibi. Idrar oylekalmiyor. Icin rahat olsun. En güçlü orgazm o çiş gelmesi olan. Çişini yapıyormuş gibi yap bir de var ya off tadindan yenmez. Sadece 1 kez yaşadım harika bir zevk. Esine anlat idrar olmadigini okuyun internetten. Eksiseyler onedio gibi sayfalarda var bunlarla ilgili yazilar. Bir kadinin agzindan bir yazi var. Bunu ilk kez tattigi adama hayran oldugunu falan anlatıyor. Bence by sekilde bosalman esine de zevk verecektir. Lutfen beni dinle bir dahakine bunu yap ve buraya yaz.Canım bende 3 yıllık evliyim 3 aylık da bir bebişim var fakat hala bu zamana kadar git gel yaparken çişim geliyormuş gibi oluyor eşime belli etmemeye çalışıyorum orgazm olduğum halde bu hissimi bitiremedim psikolojik olarak hemen ilişki bitince tuvalete gidiyorum eşim pek rahatsız değil bu konuda ama ben biraz rahatsız olmaya başladım napmalıyım sence?
Dereceyi neye gore belirleyebiliriz?Şubatta Canım ❣Benim tedavim 4 gün sürdü(derecem yüksekti) neyse tedavi bitti akşamına ilişkiye girdik ..tabi ben git gel yapmakta zorlandım başta üst pozisyonda denedik ilişkiyi.. sonrasında regli dönemi girdi araya regliden bittikten sonra aparat denedim gündüz.. çok rahat egzersizimi yaptım akşam yine ilişki oldu artık git gel yapmaya başladım başta git gel yapamıyordum çünkü çişim geliyodu hep sonra o da geçti ..
Ben aynısını ilk ilişkilerimde yaşıyordum öylesi olsaydı uçmam gerekirdi terapistime sorduğumda mesane baskısından dolayı olduğunu söyledi ve ilişkiyi fazlalaştırınca geçti vajinal orgazm denilen olay çoook farklı o çiş hissi rahatsızlık verici bşy orgazm öyle değil yaşadım ben her ikisinideO çiş degil vajinal orgazm vajinal boşalma yani. Ben esimle parmak egzersizi yaparken zevk aldigimi farketti ve devam etti. Sonra birden sular boşaldı. Kesinlikle idrar degil. Carsafi cikardim kenara attim sabah yikarim diye. O kısım kaskatı kalmiştı kolalı dantel gibi. Idrar oylekalmiyor. Icin rahat olsun. En güçlü orgazm o çiş gelmesi olan. Çişini yapıyormuş gibi yap bir de var ya off tadindan yenmez. Sadece 1 kez yaşadım harika bir zevk. Esine anlat idrar olmadigini okuyun internetten. Eksiseyler onedio gibi sayfalarda var bunlarla ilgili yazilar. Bir kadinin agzindan bir yazi var. Bunu ilk kez tattigi adama hayran oldugunu falan anlatıyor. Bence by sekilde bosalman esine de zevk verecektir. Lutfen beni dinle bir dahakine bunu yap ve buraya yaz.
Yani başta yazdığım gibi canım bazıları vajinaya bakamıyo bazıları parmak boğumu alabiliyorDereceyi neye gore belirleyebiliriz?
Benden gelen sıvının idrar olmadiginina eminim. Ne bir koku ne bir renk, yapısı da farkli Vajinal orgazmda afedersiniz şorul şorul bir su geliyor. Linkleri bulup atacağım. Sadece 1 kere yasadik hala vajinismusum. Ama bu konuyu okudum arastirdim. Benimki idrar degildi ama çiş gelmis gibi bir histi.Ben aynısını ilk ilişkilerimde yaşıyordum öylesi olsaydı uçmam gerekirdi terapistime sorduğumda mesane baskısından dolayı olduğunu söyledi ve ilişkiyi fazlalaştırınca geçti vajinal orgazm denilen olay çoook farklı o çiş hissi rahatsızlık verici bşy orgazm öyle değil yaşadım ben her ikisinide
Canım seninki öyledir de ben yukarıdaki arkadaşın rahatsızlığını anladım aynısı oldu eşimde senin dediğin gibi dedi o senin sandığın zevk dedi ama alakası yoktu aşırı rahatsız edici bi histi bi an önce bitsin istemiştim hatta bir kaç defa içinde çıktım .. sonrasında ben vajinal orgazmı yaşadım o apayrı bi zevki vardı hiç bitmesin istemiştimBenden gelen sıvının idrar olmadiginina eminim. Ne bir koku ne bir renk, yapısı da farkli Vajinal orgazmda afedersiniz şorul şorul bir su geliyor. Linkleri bulup atacağım. Sadece 1 kere yasadik hala vajinismusum. Ama bu konuyu okudum arastirdim. Benimki idrar degildi ama çiş gelmis gibi bir histi.
Sen böyle anlattıkça heyecanlandım deneyimlediğimde yazacağım mutlakaO çiş degil vajinal orgazm vajinal boşalma yani. Ben esimle parmak egzersizi yaparken zevk aldigimi farketti ve devam etti. Sonra birden sular boşaldı. Kesinlikle idrar degil. Carsafi cikardim kenara attim sabah yikarim diye. O kısım kaskatı kalmiştı kolalı dantel gibi. Idrar oylekalmiyor. Icin rahat olsun. En güçlü orgazm o çiş gelmesi olan. Çişini yapıyormuş gibi yap bir de var ya off tadindan yenmez. Sadece 1 kez yaşadım harika bir zevk. Esine anlat idrar olmadigini okuyun internetten. Eksiseyler onedio gibi sayfalarda var bunlarla ilgili yazilar. Bir kadinin agzindan bir yazi var. Bunu ilk kez tattigi adama hayran oldugunu falan anlatıyor. Bence by sekilde bosalman esine de zevk verecektir. Lutfen beni dinle bir dahakine bunu yap ve buraya yaz.
Tebrik ederim sizi maşallah Allah kimseyi sinamasin ben de egzersizleri yapabiliyorum ama esli de olmuyor tavsiyeniz var mi bahsettiginiz dilator egzersizlerini ya da parmakla egzersiz yapabiliyorum eslide sıkıntı yasiyorum
Eşim 1. Derece ile 2. Derece arasinda oldugumu söylüyorVajinismus Düzeyleri İçin Sınıflandırması:
Beşinci Derecede Vajinismus
- Birinci derece vajinismus: En hafif şeklidir. Leğen kemiği içindeki pelvik kaslarda spasm (kasılma) vardır. Ancak muayene sırasında verilen telkinler ile hasta kendisini gevşetmeyi başarabilir.
- İkinci derece vajinismus: Orta şiddetli vajinismus. Leğen kemiği içindeki kaslardaki spasm (istemsiz kasılmalar) hastaya güvence (telkin) verilmesine rağmen muayene sırasında devam etmektedir.
- Üçüncü derece vajinismus: Ortanın üstü düzeyde vajinismus formu. Hasta muayene sırasında kalçasını kaldırarak veya yana çekerek hareket ettirir. Böylelikle muayeneyi yapan jinekoloğa engel olmaya çalışır.
- Dördüncü derece vajinismus: Şiddetli düzeydeki vajinismus formu. Hasta muayene sırasında kalçasını kaldırır, kendisini geri çeker, bacaklarını kapatarak jinekoloğa engel olmaya çalışır.
Bu düzey vajinismusun en ağır tipidir.
5. düzeydeki vajinismus hastaları jinekolojik muayene sırasında yoğun adrenalin salgısı ile birlikte terleme, hızlı soluk alıp verme (hiperventilasyon), çarpıntı, titreme, öğürtü, bulantı, kusma, bilinç kaybı, ağlama krizleri, masadan kaçma, doktora saldırma gibi reaksiyonlar verirler.
Kuzumm o zaman hemen yenersinEşim 1. Derece ile 2. Derece arasinda oldugumu söylüyor
Konunun takibindeyim canım Allah razı olsun senden ve yardımcı olanlardan buradaki her yazan tercüman oluyor bana yenince yazmak istiyordum inşaallah yeneceğiz bu imtihan bitecekKenzi Mahfi canım gel 1.sayfadan itibaren oku söylediğim şeyler inşaAllah yardımcı olur ❣
Insallah oyledir. Benim durumum biraz farkli. Ben bir kez tam bir kez de yarim iliskiye girebildim. Ama sonrasinda tekrar tikandim. Ve olmuyor diye denemeyi biraktim. Bugünlerde biraz daha iyiyim. Vazgecmeden calismaya karar verdim. Simdi reglimi bekliyorum.agrim var. O gecrikten sonra insallah bitiricem kafama koydum.sen o kadar tatli bir kadinsin ki. Senin kadar tatli dilli guzelce anlatan birini gormedim. Ne dilegin varsa hepsi gercek olsunKuzumm o zaman hemen yenersin
Ben 4.dereceydim
İnş canım sen yaz neyi yapamadığını ben sana yardımcı olucamKonunun takibindeyim canım Allah razı olsun senden ve yardımcı olanlardan buradaki her yazan tercüman oluyor bana yenince yazmak istiyordum inşaallah yeneceğiz bu imtihan bitecek
Ah canım benim o senin tatlılığınInsallah oyledir. Benim durumum biraz farkli. Ben bir kez tam bir kez de yarim iliskiye girebildim. Ama sonrasinda tekrar tikandim. Ve olmuyor diye denemeyi biraktim. Bugünlerde biraz daha iyiyim. Vazgecmeden calismaya karar verdim. Simdi reglimi bekliyorum.agrim var. O gecrikten sonra insallah bitiricem kafama koydum.sen o kadar tatli bir kadinsin ki. Senin kadar tatli dilli guzelce anlatan birini gormedim. Ne dilegin varsa hepsi gercek olsun