VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Siz herkezle cok güzel ilgeniyotsunuz astiginiz halde Allah razi olsun sizin hikayeniz nedir yani ne kadsr zamsmda bitti vajinismus
Ah canım burası yardımlaşmak için var benim ki bitti ama ya bitmeyen kadınlar ben yardım etmek istiyorum..herkes Yensin istiyorum Rabbim hasret çeken eşleri birbirine kavuştursun istiyorum .. 3 yıl yenmeye çalıştım ben ama olmadı kendim yenemedim en son tedavi olmaya karar verdim 4 günün sonunda kurtuldum Allah’a Şükür Şimdi de kendimi böyle topiklere konulara yazan kadınların yerine koyuyorum .. öyle karınca kaderince kendi çapımda yardım etmeye çalışıyorum işte

Allah bağışlasın bebişini canım
Bu çiş hissi varya ilişkiyi sıklaştırınca geçiyor canım yani bende öyle oldu ...ayrıca ilişkiden sonra iki tarafında WC gitmesi hastalık olmaması açısından önerilen bi şey (sen ilişkiden öncede WC git ben öyle yapıyorum

Teşekkür ederm canım darısı tüm isteyip dinleyenlere planlı olduğu zaman kesinlikle gidiyorum da o plansız olanlarda biraz sıkıntı oluyo onda da kendimi kontrol etmeye çalışıyorum

Teşekkür ederm canım darısı tüm isteyip dinleyenlere planlı olduğu zaman kesinlikle gidiyorum da o plansız olanlarda biraz sıkıntı oluyo onda da kendimi kontrol etmeye çalışıyorum
Aminnn
Mesaneye baskı olunca ne yapsın çişimizde geliyo yani Önemli olan kontrol altına almak yoksa eyvahlar olsun

Ins bebeginizde olur brn 12 yillik evliyim cok yazikki burda en eski benim ilk sene doktora gittik olumsuz sonuclandi sonra esim cok covuk istedi ve anestezj altinda aşılama oldum.muanelerde karindandi ve kizim oldu 8 yasinda kocaman ama e artik dedim ve gittim doktora şükür aparatlat bitti iş eslide

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bende bi atlatsam hemen çocuk istiyorum inşaalh

İnşaAllah canım dua et doktorun azizliğine uğramışsınız ama olsun geç olsun da güç olmasın Rabbim sağlık versin huzur versin her şey hallolur
Kızçeni de Allah bağışlasın

İnşaAllah canım dua et ☺ doktorun azizliğine uğramışsınız ama olsun geç olsun da güç olmasın Rabbim sağlık versin huzur versin her şey hallolur
Kızçeni de Allah bağışlasın
Evet aklimdan cikmiyor ama ginedr şükür kizim iyiki olmuş evin herşey i sesi nesesi cani ins isteyen herkeze nasip etsin mevlam

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bende bi atlatsam hemen çocuk istiyorum inşaalh
Bende istiyorum Bebek sahibi olmak
ama bu ay değerlendiremedim galiba yumurtlamamı
İnş sende atlatıp yumurtlama günlerini değerlendirme aşamasına gelirsin canım

Evet aklimdan cikmiyor ama ginedr şükür kizim iyiki olmuş evin herşey i sesi nesesi cani ins isteyen herkeze nasip etsin mevlam
Amin canımm Aminnn
İsteyen her kadına o duyguyu tattırsın inş Rabbim bana da inşşş hayırlısı tabi

Olucak ins yas kac sizin
Amin canımm Aminnn
İsteyen her kadına o duyguyu tattırsın inş Rabbim bana da inşşş hayırlısı tabi
Ins sizinde olur yaş kaç ben 35 oldum ve diyorumki 12 senede bir cocuk daha olsaydi herset yolunda gitse ama iste rabbim en guzelini bilir

İnşaalah canlar allahım herkese yAşatsın rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırlı zamanda gelsinler inşallah mübarek cuma akşamında dualarımız kabul olsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…