VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Kızlar ben de bugün aparatla denedim. Parmağın 2. boğumdan sonrası olmuyordu. Nefes egzersizlerini yaparak aparatla denedim. Hiç uyuşturmadım. Yanmaya başladığı noktada hep bırakıyordum meğer o kısımmış asıl olay. Bırakmadım bu sefer acımayacak diye tekrar ede ede zihnimde o kısımda ilerledi ve aparat tık diye bir şeyi geçti. Resmen bir şeye takılıymış da geçmiş gibi hissettim onu. Ve ondan sonrası çok rahat ilerledi. Acı ve kan olmadı. Eşli de henüz yapamadık ama akşam tekrar deneyeceğim

Merhaba cift parmak yaptiginizda 2 parmaginizi icerde mi tuttunuz , yoksa icerde makas gibi actiniz mi ? Bana bir arkadas icerde parmaklari acmayi tavsiye etmisti ama acamadim .Bir de parmagi esli denediniz mi ?

Ben önce tek parmak sonra çift parmak yaptım çift parmağı üst üste getirip öyle yap içerde çok makas hareketi yapmadım ben ama yapılabilir genişletmek açısından püf nokta ne biliyo musun vajina için ne kadar ıslanırsa o kadar az acın oluyo

Parmağı eşlide denedim sonra aparatta denedim kendim yaptğım aparatla önemli olan vajinaya bişeylerin gireceğini anlamak parmakta aparatta aynı yani bana göre

Bebe yağını vajina icine , disina mi suruyorsunuz ? Ben de hem aparat hem parmak yapabiliyorum . Parmagi da esime yaptircam daha once sadece aparati yapmisti .En son ki denememizde basinc hissedip kendimi geri cekmistim o anda sık bırak aklima gelmedi bu sefer kendimi sık bırak yapmaya odaklayacagim .Olmasina 1 adim kaldi insallah ,Allah bu derdi yasayanlara tez vakitte sifa versin

Amin inşallah içine dışına bol bol sür eşinede sür ilk parmağı soktuğunda zaten yağ iç kısma ulaşıyo basınç sadece ilk kısımdan geçene kadar sabretmen gereken orası hiç kasma kendini senin bitmiş resmen ben yatağa uzandım ayaklarımı kendime çektim o şekilde parmak ve aparatı denedim en sonda o şekilde ilişkiye girdim elimle tutup yerleştirdim tıpkı aparat gibi basınç hissettiğim yerde dur dedim derin nefes aldım sık bırak yaptım nefes verirken devam ettirdim

Tamam canım cok tesekkur ederim bu sekilde deniycem insallah olur

Kızlar korkmayın. Nefes egzersizleri ve sık bırak yapmayı ihmal etmezseniz aslında acımıyormuş. Biz zihnimize hep acıyacak diye kodladığımız için böyle oluyor. Kegel egzersizlerini de ihmal etmeyin

kızlar ben vajinismusu tam yenemedim halen korkuyorum ve sanki tamamını alamıyorum.. biraz oluyor.. ve hamile kalmışım ne yapıcamı bilemiyorum sevinemiyorum da tam

kızlar ben vajinismusu tam yenemedim halen korkuyorum ve sanki tamamını alamıyorum.. biraz oluyor.. ve hamile kalmışım ne yapıcamı bilemiyorum sevinemiyorum da tam
Ah canım benim gözün Aydın olsun sağlıkla gelsin inşaallhhh kuzum ilişki çoğaldıkça daha rahat edersin tabi artık doktoruna sor.Belki ilişki önermez bence sevin hemde çok sevin bak ben 5 aydır deniyorum yok

Merhaba arkadaşlar, ben vajinismusu yeneli hemen hemen 1 Ay oldu. Ama ilişki sırasında hala eşimin hareket etmesini istemiyorum, ya da fazla bastırmasini istemiyorum. Daha ileri sokmak ve hızlı hizli gitgel yapmak istiyor eşim ama izin veremiyorum. Çünkü sanki oradaki ete bastıracak gibi geliyor şu an. Eşim de biraz mutsuz bu durumdan, tabi ben de hala rahat bir şekilde yapamadığımi hissediyorum. Benim yaşadığımi yaşayan var mı

Merhaba canım bende yeneli 1 buçuk ay oldu geçen ay bende senin gibiydim ve herkese soruyodum anladım ki hâlâ kasmam gecmemis ara ara atak gibi eşim git gel yaptıkça kasma geliyodu yine ve sanki dibim acıyodu orda bi ete baskı yapıyordu zor dayanıyodum ama 2 haftadır tam islanma yasadiktan sonra yapmaya basladım ve şuan sıfır acı çünkü kasmam geçti tamamen o yüzden hissediyosun onu çok takılma zamana bırak sonra kendi yolunu buluyo vücut alışıyo

Ya çok teşekkür ederim :) içim açıldı biraz
Zaten ben kasıyorum kendimi onu fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…