- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
Merhaba cift parmak yaptiginizda 2 parmaginizi icerde mi tuttunuz , yoksa icerde makas gibi actiniz mi ? Bana bir arkadas icerde parmaklari acmayi tavsiye etmisti ama acamadim .Bir de parmagi esli denediniz mi ?Valla hala rüya gibi bende anlamadım bende kendi aparatımı kendim yaptım mumun üstüne pamuk sardım sonrada streç filmle kapladım üstünede eldiven geçirdim zaten ben tek parmak ve çift parmak yapabiliyodum onuda deneyince içime bi rahatlık geldi yapabilirim dedim benim altta olduğum pozisyonda bacaklarımı kendime doğdu çektim aparatla egzersiz yapıyo gibi eşimi yönlendirdim ve baskı hissettiğim yerde bekle dedim sık bırak yaptım oldu bu süreçte bol bol bebe yağı sürdüm ve ilişkiden önce tek parmak çift parmak yaptım o zman daha rahat oluyo hatta dün akşam ki denememizde baya git gel yapmasına izin verdim çok şaşkınım
Tamam canım cok tesekkur ederimAmin inşallah içine dışına bol bol sür eşinede sür ilk parmağı soktuğunda zaten yağ iç kısma ulaşıyo basınç sadece ilk kısımdan geçene kadar sabretmen gereken orası hiç kasma kendini senin bitmiş resmen ben yatağa uzandım ayaklarımı kendime çektim o şekilde parmak ve aparatı denedim en sonda o şekilde ilişkiye girdim elimle tutup yerleştirdim tıpkı aparat gibi basınç hissettiğim yerde dur dedim derin nefes aldım sık bırak yaptım nefes verirken devam ettirdim
Allah razı olsunİnşallah dualarımız seninle
Ah canım benim gözün Aydın olsun sağlıkla gelsin inşaallhhh kuzum ilişki çoğaldıkça daha rahat edersin tabi artık doktoruna sor.Belki ilişki önermez bence sevin hemde çok sevin bak ben 5 aydır deniyorum yokkızlar ben vajinismusu tam yenemedim halen korkuyorum ve sanki tamamını alamıyorum.. biraz oluyor.. ve hamile kalmışımne yapıcamı bilemiyorum sevinemiyorum da tam
Banada özelden atabilirmisin bende çalışmalara başlayacagım okudukça kendime inanmaya başldım inşallah bnde başaracagımBaşta tek dizinin üzerinde dur alırken zaten oturmuş olacaksın @bugullll özele bak canım
BANAda atarmısınızzİnci hanım pozisyonu özelden bana da atabilir misiniz rica etsem?
Merhaba canım bende yeneli 1 buçuk ay oldu geçen ay bende senin gibiydim ve herkese soruyodum anladım ki hâlâ kasmam gecmemis ara ara atak gibi eşim git gel yaptıkça kasma geliyodu yine ve sanki dibim acıyodu orda bi ete baskı yapıyordu zor dayanıyodum ama 2 haftadır tam islanma yasadiktan sonra yapmaya basladım ve şuan sıfır acı çünkü kasmam geçti tamamen o yüzden hissediyosun onu çok takılma zamana bırak sonra kendi yolunu buluyo vücut alışıyoMerhaba arkadaşlar, ben vajinismusu yeneli hemen hemen 1 Ay oldu. Ama ilişki sırasında hala eşimin hareket etmesini istemiyorum, ya da fazla bastırmasini istemiyorum. Daha ileri sokmak ve hızlı hizli gitgel yapmak istiyor eşim ama izin veremiyorum. Çünkü sanki oradaki ete bastıracak gibi geliyor şu an. Eşim de biraz mutsuz bu durumdan, tabi ben de hala rahat bir şekilde yapamadığımi hissediyorum. Benim yaşadığımi yaşayan var mı
Ya çok teşekkür ederim :) içim açıldı birazMerhaba canım bende yeneli 1 buçuk ay oldu geçen ay bende senin gibiydim ve herkese soruyodum anladım ki hâlâ kasmam gecmemis ara ara atak gibi eşim git gel yaptıkça kasma geliyodu yine ve sanki dibim acıyodu orda bi ete baskı yapıyordu zor dayanıyodum ama 2 haftadır tam islanma yasadiktan sonra yapmaya basladım ve şuan sıfır acı çünkü kasmam geçti tamamen o yüzden hissediyosun onu çok takılma zamana bırak sonra kendi yolunu buluyo vücut alışıyo
Zoru basarmışsın canım sorun etmeden akışına birakarak devam et ne kadar az kasma o kadar rahat ilişki unutmaYa çok teşekkür ederim :) içim açıldı biraz
Zaten ben kasıyorum kendimi onu fark ettim