VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Mevzu zaten oraya bi şeylerin girebildiğini görmek ..Aparatta şöyle bir artı var büyük boyutları penise yakın olduğu için onu yapıyorsam penisi rahat yaparım diyorsun aparat plastik olduğu halde hemde penis vajina için yaratılmış ve yumuşak deri daha rahat yaparım oluyor insan psikolojik olarak
Zaten aparatlarda. Ilk kismi girdimi gerisi cok ilginctir sanki bos bir arazi gibi kayip gidiyor kizlar cuma gununde dua edelim benim de az kaldi tum arkadaslarim icinde biysin gitsin

Zaten aparatlarda. Ilk kismi girdimi gerisi cok ilginctir sanki bos bir arazi gibi kayip gidiyor kizlar cuma gununde dua edelim benim de az kaldi tum arkadaslarim icinde biysin gitsin
İnş canımm peniste öyle işte ilk baskı kısmı girişte sonrası hissetmiyorsun bile

Canım❤️ terapiyi ne zaman almıştın ve sonrasında kaç gün sonra başardın annelika

ben de öyle düşündüm, salgın dolayısıyla terapiye gidemiyorum ama şu aşamadan sonra doktor da bana zihin rahatlatıcı şeyler söyleyecek gibi zaten.
regl dönemim yakın evet ve ben de vücudumdaki dengesizliği fark ettim.

daha önceki başarılı denemelerimizde eşime sorduğumda sence kolayca olabilir mi diye o da oranın gayet uygun olduğunu ama doktorun dediği gibi kademeli ilerleme için bir kısmıyla bıraktığını söylemişti.
Bütün bunları biliyorum ve inanıyorum da ama iş mevzuya gelince kilitlenip kaldım gerçekten bu ara gerginliğimi arttıran diğer bir etken de bu sanırım:KK43:
Bir önerim daha var ilişkiden önce sıcak suyla banyo yap canım 😘

Canım❤ terapiyi ne zaman almıştın ve sonrasında kaç gün sonra başardın annelika
Şubatta Canım ❣️Benim tedavim 4 gün sürdü(derecem yüksekti) neyse tedavi bitti akşamına ilişkiye girdik ..tabi ben git gel yapmakta zorlandım başta üst pozisyonda denedik ilişkiyi.. sonrasında regli dönemi girdi araya regliden bittikten sonra aparat denedim gündüz.. çok rahat egzersizimi yaptım akşam yine ilişki oldu artık git gel yapmaya başladım başta git gel yapamıyordum çünkü çişim geliyodu hep 🤭🤭 sonra o da geçti .. 💐💐

Ah canım işte sadece o..ondan ibaret ..başka acı yok devamında his yok sadece ilk girişte
Sizle burda yazisirken gittim 4.boyu denedkm tekrar ve onu zor yapiyodum bu sefer verdiginiz takditleri yaptim pit diye gitti ohhh rahatladim aksama yafa yarina hayitli hBerler veririk ins cok şükür rabbime

Şubatta Canım ❣Benim tedavim 4 gün sürdü(derecem yüksekti) neyse tedavi bitti akşamına ilişkiye girdik ..tabi ben git gel yapmakta zorlandım başta üst pozisyonda denedik ilişkiyi.. sonrasında regli dönemi girdi araya regliden bittikten sonra aparat denedim gündüz.. çok rahat egzersizimi yaptım akşam yine ilişki oldu artık git gel yapmaya başladım başta git gel yapamıyordum çünkü çişim geliyodu hep 🤭🤭 sonra o da geçti .. 💐💐
Canım bende 3 yıllık evliyim 3 aylık da bir bebişim var fakat hala bu zamana kadar git gel yaparken çişim geliyormuş gibi oluyor eşime belli etmemeye çalışıyorum orgazm olduğum halde bu hissimi bitiremedim psikolojik olarak hemen ilişki bitince tuvalete gidiyorum eşim pek rahatsız değil bu konuda ama ben biraz rahatsız olmaya başladım napmalıyım sence?

Sizle burda yazisirken gittim 4.boyu denedkm tekrar ve onu zor yapiyodum bu sefer verdiginiz takditleri yaptim pit diye gitti ohhh rahatladim aksama yafa yarina hayitli hBerler veririk ins cok şükür rabbime
İnş canımm güzel haberlerini bekliyorum 😍😍

X