Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynennnn öyle zoru gitti bittiBende oyle umuyorum vajiyi cozdum ya kalani cozulur bi sekil insallahj
Ben hala alışmaya çalışıyorum biraz ağrım oluyo sadece canım regl araya girince panikliyorum biraz buna şükürEşlide olanlar biraz daha alışabildiniz mi
Ben sadece altta olduğum pozisyonda denedim valla başka bi pozisyonda hiç denemedim ya cesaretim yok
Kasiklarima dogru agri oluyor git gel esnasinda esim kendini cok kasiyorsun dedi. Ben ustte hic denemedim henuz hep ayni pozisyon☹ Hic zevkte almadim henuz agri hissediyorum 3 kez esli oldu
Üstte olmuyo ya penisi yerlestiremiyorum resmen nasıl yapmam gerek özelden yazar msn canımBence üstte de dene canım bir kere. Ben o pozisyona kesinlikle cesaret edemem yapamam diyordum. Ama asıl onda yapabildim. Son denemede üstte girişi yapıp vajinayı genişlettik ten sonra alta geçtim. Bacaklarımı kendime çektim. Arada yoruldugum zaman da beline doladım. Altıma da yastık koydum. Acım olmadı bu kez. Ama fazla çıkarıp girince kasılma yaşıyordum. Eşime de öyle yapma dedim. Ama zevk alamadığını söyledi. Sonra üste geçeyim diyerek cikmasini söyledim. Kanama oldu bu kez. Nerden baksan 2 ay oldu biz beraber olmaya başlayalı ama kanama olmamıştı.
M Meyaski canım evet ama tamamen mi çıkarıp tekrar yapıyor onu anlayamadım mesela 31 çekerkende elleriyle ileri geri yapıyorlar ondan zevk alıyorlar yani aksi olsaydı içinde durmalarıyla boşalırlardı yani hareket lazım bizimki tamamen çıkmıyor içinde git gel yapıyor zaten öyle olsa bende sıkıntılanırdım muhtemelen .. ve içinde gitgel yapınca bende zevk alıyorum
Doğru diyosun canim akşam eşimle konuştum oda sakinleşdirdi beni saçmalama boş şeyler için ağlama delimisin falan....dedi kim ne derse beni söyle ki istemiyor benim ailemde olsa... şimdi her kesin cevabini verib susturmayi düşünüyorum belkide olucak Allahın izniyle....Allahim sabir versin bana umudumu kaybedib kendimi uzmeyim hepAllah isteyen her kese hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallahGuli007 canım boşver sen şöyle söyle biz 6 daha aylık evliyiz ve bu ay çocuk için karar verdik yani daha bu ilk ayımız ne tedavisi saçmalamayln deeee.. doktorlar da 1 yıl (12 ay )korunmasız ilişki olmadan gelmeyin diyorlar tedaviye başlamıyorlar zaten