Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet alısıyorsun eşler daha kontrollu ve rahat yapıyor bıze goreÖyle yaptık canım su an 3. boydayız onla devam ediyorum günden güne daha rahat ediyorum sanki eşim yaparken
Bende de agrı oluyorjnci merhaba inci.
Ben yeneli nerdeyse 2 ay olacak. Ustteyken bir süre sonra acıyı pek hissetmiyorum ama altta biraz daha zor oluyor. Çıkıp giriyor anladığım kadarıyla ve o canımı yakıyor. O gün otururken falan da acı hissediyorum. Bu sende de oluyor muydu? Oluyorsa ne kadar sürdü ortalama? Bir de ben ıslanmada sıkıntı yaşıyorum ama kayganlastiriciyi çokça kullanıyorum ve üstte bir problem olmuyor zaten. Sıkıntı alttayken oluyor
Kesinliklee vemcaine sprey tavsiye ederim ve bebe yağımerhaba arkadaşlar,günlerdir vaji ile ilgili sayfaları okuyorum bir cesaret geliyor ama daha önceden de yazdığım gibi başından sonrasını alamıyorum....egzersizlerle aram yok zateen....artık çıldırmak üzereyim ...eşim biraz yapılı o neddenle üstünde ayaklarımı tam açamıyorum ...yüz üstü daha kolay geliyor ama canım acıyınca nefes alıp versem de kegel yapsam da faydası olmuyor....benim tek derdim acıyacak olması....acıyınca da ödüm kopuyor ve pes ediyorum....bana bir çare söyleyin ne olur....
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim....özelden nasıl bir yol izlediğinizi yazabilirmisiniz ve ya burdan....Kesinliklee vemcaine sprey tavsiye ederim ve bebe yağı
Bende de agrı oluyor
Bende aynı şekil altta eşim göbekli olduğu için bacaklarımı açmam gerekiyor ozamanda gerilme hissediyorum ve eşim gir çık yapamıyo pek acıyoCanım sendeki nasıl bir ağrı? İlişki esnasında mi oluyor?
Ben üstte alıştım da herhalde diyorum altta da alışmam lazım. Ama eşim göbekli. O yüzden bacaklarimi iyice ayırmam gerekiyor. Öyle olunca da o bölge iyice geriliyor zaten. O halde girip çıkınca kasiliyorum, acı hissediyorum sanırım. Nasıl çözerim bilmiyorum.
Bende aynı şekil altta eşim göbekli olduğu için bacaklarımı açmam gerekiyor ozamanda gerilme hissediyorum ve eşim gir çık yapamıyo pek acıyo
Ben durex masaj jeliyle aparatları denemiştim işimi gördü su bazlı oldugu için vajina, yapısına uygunbu arada okuduklarımda kimisi emla krem kimisi anestol kimi de vamcaine sprey diyor hangisi daha iyi bilmediim...kayganlaştırıcı için de ultrason jeli bebe yağı gleit glen gii isimler yazıyorlr bunlrdan hangisi daha iyi onu da bilemedim....bebe yağı için mantar yapıyor diyorlar kimseylede paylaşmıyorum sıkıntımı...çünkü dalga geçerler diye korkuyorum....oooooffffff çok yorgun ruhum.....
Ben sadece altta olduğum pozisyonda denedim valla başka bi pozisyonda hiç denemedim ya cesaretim yokBazen de makata uzanan kısım yirtiliyormus gibi oluyor bende.
farklı pozisyonlarda deneyelim diye düşündüm ama eşim kendisi üstte olduğu zaman daha iyi olduğunu söyledi. Acaba nasıl aşarız bunu
Durex beni aşırı yaktı ya neden acaba ?Ben durex masaj jeliyle aparatları denemiştim işimi gördü su bazlı oldugu için vajina, yapısına uygun
Haz verme amaçlı jelin içeriğindeki maddelerden kaynaklanıyor olabilir bazıları sıcaklık hissi veriyorDurex beni aşırı yaktı ya neden acaba ?
Ben kullanmıyorum artıkHaz verme amaçlı jelin içeriğindeki maddelerden kaynaklanıyor olabilir bazıları sıcaklık hissi veriyor
Kasiklarima dogru agri oluyor git gel esnasinda esim kendini cok kasiyorsun dedi. Ben ustte hic denemedim henuz hep ayni pozisyon Hic zevkte almadim henuz agri hissediyorum 3 kez esli olduCanım sendeki nasıl bir ağrı? İlişki esnasında mi oluyor?
Ben üstte alıştım da herhalde diyorum altta da alışmam lazım. Ama eşim göbekli. O yüzden bacaklarimi iyice ayırmam gerekiyor. Öyle olunca da o bölge iyice geriliyor zaten. O halde girip çıkınca kasiliyorum, acı hissediyorum sanırım. Nasıl çözerim bilmiyorum.