Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatakta deniyoruz evet. Yer döşeğinde falan da denedik ama yine bir şey hissedemedim. Çok istekli olduğum zamanlarda da olmadı.Pozisyon mu tam ayarlayamıylrdunyz acaba yatağınızda deniyorsunuz değil mi?
Insallah Acaba bende sorun mu var dıye sormak ıstedım ama ilk zamanlar normal sanırım zamanla normale donerım ınsallsh bende. Esımde oyle dedı her defasında gırıp cıkıyor sanırım o yuzden yogun agrı hissediyorum birde kasınca iyice oluyor yınede buna da sukur yendim ya sonunda bu bıle yeterEşin kastigini söylüyorsa öyledir canım. Hissediyorlar çünkü onu. Ben yeneli 2 ay oldu nerdeyse. Ara ara kasilmalarim oluyor. Bir de bazen acı hissediyorum bazen hissetmiyorum falan. Değişiyor. Ama yapabiliyorum ya artık ona seviniyorum. Daha üç kez esli denemissin. Zamanla daha iyiye gidecek.
Bir de ben artık ıslanma meselesini de takmamaya başladım. 17-18 yıllık evli bir kuzenim vardı ona anlattım derdimi.
O da insanın her zaman ön sevişmeye enerjisi olmuyor. Zaten baştaki giriş genelde biraz zor oluyor, baskı oluyor gibi şeyler söyledi. İçim rahatladı. Ben baskı hissi olmadan penisin kolayca girmesi gerektiğini saniyordum. Ama öyle değilmis. Ve son birkaç ilişkide daha kolay islandigimi fark ettim. Önceden hep bir korku hissederdim. Az biraz islanmada zar zor yapacağım diye. Ama kayganlastirici iş görüyor zaten. Birkac git gelden sonra genişliyor orası.
Seninki de zamanla daha iyiye gidecektir eminim. Bahsettiğin ağrıyı ben de hissediyordum. İçerde bir yere vuruyordu sanki. Ama şimdi yaşamaz oldum. Sen de kurtulacaksin bundan inşallah. Ama üstteki pozisyonda da dene istersen. Kontrol sende olunca bir tık daha kolay oluyor
Ben dilatörde 2. Boyda kalmıştım sonra regl oldum yoğun çalışma hayatına dönüş vs derken araya zaman girdi ve şu an tekrar başlamaya korkuyorum ya yapamazsam diye geriliyorum. Yine ertelemeye başladım itiraf etmek gerekirseEgzersiz yapanlar ilerleme oldu mu ???
Yapmazsan hiç bir zaman yapamazsan ama tekrar baslarsan enınde sonunda olacakBen dilatörde 2. Boyda kalmıştım sonra regl oldum yoğun çalışma hayatına dönüş vs derken araya zaman girdi ve şu an tekrar başlamaya korkuyorum ya yapamazsam diye geriliyorum. Yine ertelemeye başladım itiraf etmek gerekirse
Kızlar buraya yazdıktan sonra bir gazla egzersize başladım ve 2.yi alabildim hatta 3.yü de başardım sayılır çok az kaldıYapmazsan hiç bir zaman yapamazsan ama tekrar baslarsan enınde sonunda olacak
canım merhaba normal başlarda bende alamıyodum egzersizlere devam et sonra hepsi oluyo yavaş yavaş nefes ve sonrasında hafifi ıkın gayet başarılısın tebrik ederim canımKızlar noldu ya kimseden ses çıkmıyor? ( yalnız kaldım burda
Egzersizlere devam et canım bende hala egzersiz yapmadan yapamıyorum eşliyi ama eş ile 4 5 gün denemeden sonra daha rahat girmeye başlıyorKızlar sün eşli denemede hepsini alamadım ama gitme gelme ve boşalma oldu. Siz ilk seferde hepsini alabilmiş miydiniz? Sanırım egzersizlere bir süre daha devam etmek gerekiyor değil mi?
Sağolun kızlar sayenizde olacak inş hepinize çok teşekkür ederimcanım merhaba normal başlarda bende alamıyodum egzersizlere devam et sonra hepsi oluyo yavaş yavaş nefes ve sonrasında hafifi ıkın gayet başarılısın tebrik ederim canım
Teşekkürler canım desteklerinizle buraya kadar geldim yakında tamamen bitcek inşEgzersizlere devam et canım bende hala egzersiz yapmadan yapamıyorum eşliyi ama eş ile 4 5 gün denemeden sonra daha rahat girmeye başlıyor
Canım ben tezcanlı olduğum için daha 3. Dilatörü tam alamadan eşliye başlamıştım. Ama eşliye geçtiğinde bile egzersizlere devam etmek gerekiyor bir süre dahaKIZLar ne kadar sure sonra egzersixi birakip direkt esliye gectiniz
Oyle devam bakalım insallah bi gun tamamen normale donerızCanım ben tezcanlı olduğum için daha 3. Dilatörü tam alamadan eşliye başlamıştım. Ama eşliye geçtiğinde bile egzersizlere devam etmek gerekiyor bir süre daha
İnşallahOyle devam bakalım insallah bi gun tamamen normale donerız