VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Nasıl yaptınız tam olarak bacak şeklinizi yazar mısınız

2. denememiz de giriş olmadı

Canım senin önceki mesajlarına baktım tekrar. Dilatorle egzersiz yaptığını gördüm.ilişki esnasında uzuvu dilator gibi dusunmeyi denesen bir de. Çünkü dilatoru yapiyormussun zaten. Ki erkek uzvu daha dilatörden daha yumuşak diye biliyorum. Ayrıca vajinaya uygun yaratılmış. Yani bunları düşünerek kendine telkinler vermeye çalışabilirsin.
Örneği kendimden vereyim.ben ilişki esnasında "bırakıyorum, ben gevşemeyi tercih ediyorum" gibi şeyler söylüyorum. Veya "bak orası genişliyor, zaten kaygan, sen gevşetirsen acı falan olmayacak" gibi şeyler.

Sabah eşim isdeyken biraz kegel yaptim ama iliski oncesi yapmadim bişey ...ama yinede her gun egzersizlerimi tekrarlamak istiyorum ki dahada alışayım

Acı hissetme sebebin ondandır o zaman. Egzersiz yapmadigindandir. Ben de ilk girişte kasiliyorum ama kolay gevsetiyorum. Hareket edince de zaten orası genişlemeye ve kayganlasmaya başlıyor. Dilator de aynı görevi görüyor

Bende üstte pozisyonla denemiştim ama doktora gitmedim ben gerçekten o pozisyonda psikolojik olarak çok rahat oluyorsun

Canım kayganlastırıcım geldi sen sulandırıp mı kullanıyodun tam hatırlayamadım

Canım kayganlastırıcım geldi sen sulandırıp mı kullanıyodun tam hatırlayamadım

Evet canım. Elime sıktıktan sonra spreyle bir ya da iki kez fısfıslıyordum. İlk zamanlar da bardakta su olurdu. Ona batırıyordum elimi.

Yaaaa tebrik ederim senii artık sende özgürsün çok çok sevindim Sende Başardınnn
Evet hakkını helal et iyiki bu topiği açmışsın dr a gitmeden aştım çok şükür Allah herkesi bu dertten kurtarsın insallah psikolojik olarak çok zor bi süreç

Özellikle jnci ve burda deneyenlere destek olan bütün arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız sayenizde ben de başardım artık dün ilk eşli denememi yaptim ve oldu buraya yazmadan önce bi kez daha denemek istedim ve bugün de denedik yine oldu artık ben de özgürüm sonunda darısı deneyen çaba gösteren bütün arkadaşların başına. Önemli olan umut ve pes etmemekmis onu gördüm ben .zihnimiz bize bi oyun oynuyor olabilir ama biz güçlü kadınlar olarak bu oyunu bozariz biraz cesaret ve istek varsa gerisi gelecek emin olun. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim ben buradaki destekler sayesinde yendim simdi destek verme sırası bende

İnsallah ama artik yoruldum esli imkansizmis gibi geliyor bende yenebilcek miyim acaba, parmak egzersizleri dilatorler olurken eslide o duvar gecmiyo kasmiyorum da ama yok
Eşin tam sertlesıyor mu ? Birde farklı pozisyonlarda deneyin burada arkadaslar olası pozısyonları yazmıslar

Evet hakkını helal et iyiki bu topiği açmışsın dr a gitmeden aştım çok şükür Allah herkesi bu dertten kurtarsın insallah psikolojik olarak çok zor bi süreç
Amin canım herkes kurtulsun bi an önce gerçekten zor yaşamayan bilemez anlamaz Rabbim herkesi sevdiceğine kavuştursun ..bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…