- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
Bende canım inşallah olurHamile de kalmak istiyorum ama çok zor
Sen dediğimi yap Dalin Bebek Yağı Alınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende canım inşallah olurHamile de kalmak istiyorum ama çok zor
Krem ve yağlar kulanarak hamile kalinmiyor amaHamile de kalmak istiyorum ama çok zor
BebekYağı engel değil canım doktor sitelerinde doktorlar öyle diyor bebekler için üretildiğinden dolayı kimyasal yok .Yağlarla kremlerle hami
Krem ve yağlar kulanarak hamile kalinmiyor ama
Bu şekil yapmamış olmaları gerekir her giden memnuniyetini yazıyor bide dalga geçmek mi buna nasıl cesaret ederlerCiddiyet yok bide çalışanlar kapıdan gönderdiklerinin arkasında dalga gectiklerinede şahit oldum en üzücü kısmı o
Hangi heraya gittiniz İstanbul mu Ankara miCiddiyet yok bide çalışanlar kapıdan gönderdiklerinin arkasında dalga gectiklerinede şahit oldum en üzücü kısmı o
Arkandan yaptiklari için bilemezsinBu şekil yapmamış olmaları gerekir her giden memnuniyetini yazıyor bide dalga geçmek mi buna nasıl cesaret ederler
İstanbulHangi heraya gittiniz İstanbul mu Ankara mi
Rabbim hidayet versin diyelim o kadar parayı alıp bunu yapmak olmamaliArkandan yaptiklari için bilemezsin
Nisantasindaki ne dimi himm bende oraya gidecektim ama sonra Ayten hanıma gittim oda Nişantaşı'ndaİstanbul
İns sizde yenersiniz ins kardeşimArkandan yaptiklari için bilemezsin
Ben en küçüğü bile alamıyorumKizlaaar sonunda bende yaptimmm coook mutluyumbu topigler sayesinde basardimevde hep dedikleriniz egzersizleri yaptim...esli pek olmuyodu dun cok denedik bebe yagi falanda kullandim eşimde biraz daha direndi biraz zor gibi geldi ama oldubittikden sonra dedim bittimi gercekten inanamıyorum o mehsur sozleri dedim bumuymuşmu6aydi bunu yenememisdim bura girmesem kendime inanmasam vallahi belkide yıllaca oyle kalirdimAllah razi olsun İnsAllah bi dahakine yine olur artik bitmiş olur
Canım neler yaptın anlatsanaBen en küçüğü bile alamıyorum
Bencede öncelik kendine guvenmeek..sonra hepsi olucakKızLar Aparatların her hangi bir boyunu Yapamadığınız zaman neler yaptığınızı da yazın ki nerde hata yaptığınızı yenen arkadaşlar ya da ben söyleyelim tekrar tekrar deneyin Asla pes etmek yok Siz Vajinismusu yeneceksiniz o sizi değil..buna inanın lütfen yapan yenen başaran kadınlardan hiç bir eksiğiniz yok sadece uygulama hatası vardır ya da biraz cesaret eksikliği ..
Valla duş almadım. Aspeno mu neydi o kremi sürdüm. Olmayınca vemcain sürdüm ucu biraz girdiCanım neler yaptın anlatsana
Sıcak duş aldın mı
Kremler pozisyon?
Canım duşunu al mutlaka sıcak su gevşetirValla duş almadım. Aspeno mu neydi o kremi sürdüm. Olmayınca vemcain sürdüm ucu biraz girdi